Samsung servisi rezilligi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung servisi rezilligi !
Bundan 5 ay once götürdüm samsung wave telefonumu telefon cökmustu garantiye götürdüm işlenci kablosunun yandigni sölediler degiştirdiler ve sonra 2 ay once gittim servisi verdim samsung appsi güncellerken telefon kapandi ve işlencisi yandi yaptilar ve telefonu actigimda ekranda sol ati koşesinde büyük beyaz bir nokta çikti daha sonra actilar içini ekrani catlatmişlar ve benim degişim hakkim oldugu halde degişim yapmiyip ekrani degiştirdiler ve bende kavga falan ettim genede yapmadilar aldim teli daha sonra usbsinde sorun çikti götürdüm usb yerini degiştirler daha sonra 1 ay gecti pcye taktim pcyi görmedi ve degişim hakkim vardi 4 kere parca degişim talep ettim bana usb yerini degişmiş ve fazla bastirmaktan dolayi zedelendini söliyip bir daha bu usb için geldigi taktirde garanti dişi oluyucani sölediler yani degişim olucaken bahane yapip degişim yapmdilar ve telefonun alt kismininda sol altinin zenelendigini gördüm o kadar para verip aliyoruz güvenip ve servisteki teknisyenler telefonu kendi mali gibi kulanmaktalar bunu size sölemek istedim çünki sizlerde ne paralar yatiriyorsunuz yazik günah artik telefonunuzu verirken her yerine bakin ve ciziksizdir diye yazdirin ve 4 parca degişti halde degişim olmadigi içinde cidden rezillik garanti şartlarina uymayan bir teknik servis !

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
tüketici haklarina. Ver görsünler. Tüketici ile oynamayı

aleranol

aleranol

Üye
evet tüketici haklarna ver ..leri

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Türkiye deyken bi soru sordum servise adamlar başka bir ülkedeyim dedim adam anlamadı yaa avrupadaki adresimi napacaklar anca yaptıkları adres almak tüketici hakları mahkemesine başvur en mantıklı şey bu

amcalu1

amcalu1

Üye
Samsung telefonlarinin arkasinda durmaz

karayel90

karayel90

Üye
Servis firmasının adı ne peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt