Samsung pişmanliktir !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snoponline

Üye
ya servis fln bilmiyomda samsung telin ya içi yada dışı bozuk oluyor sorunsuz samsung görmedm ben :D ha karşı düşüncede arkadaşlar olablir ama ben görmedm ya içi bozuk oluyor yada dışı sağlam samsung görmedm açıkcası

senin dediklerine göre sorunsuz samsung çok nadir bulunuyor o zaman ben çok şanslı biriyim galasx s2 yi 1 seneden fazla dır kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım ne yapayım ulusal basına falan haber mi versem acaba :)

taka78

Üye
yani kısaca samsang affedilebilir... deil mi ????

dejavu178

dejavu178

Üye
ortalama 3 sene samsung kullandım fakat artık gına geldi, ne tema yükleniyor ne doğru düzgün bişi yapılıyor. Firmware güncellemesi yaparken telefon öldü şuan nokia kullanıyorum daha da samsung almam.

Türe

Türe

Üye
iphonede direk degisim yapildigini ilk kez duyuyorum burasi turkiye not change o dedigin usa'da oluyor benim iphone gitti tamirbile olmadan servisten geldi,nokia deme bana unutamam pdf bile acmada zorlanir sayfada gezemezsin intetnete girersin acik uygulamalari kapayin der kafani taslara vurursun blackberry "bis"der uyuz olursun zaten dogru durust yazilimi yok geriye htc kaldi ondada adamla dalga gecer gibi ozellik ozurlu telleri ucuk fiyatlari satmaya ugrasir paranla rezil olursun...

Yoo bizim bir tanidik telefonu gonderdi direkt degistirdiler |-) . Biraz da servisine bagli . Apple bu konuda cok iyi hemen yenisiyle degisim yapiyorlar.

theposies

theposies

Üye
bende bi türlü sevemedim samsungu

-Emre

-Emre

Üye
ben e2550 kullanıyorum 1 yıldır .abartısız 70 kere dûşürdm telefonu .d ama hiç bir donanımsal hata olmadı abi maç yapıyoz biz bu telle böyle dayanıklı samsung görmedim! Nokianın kütüklerine bin basar .D değiştirme olayı biraz da servise bağlı çünkü nokia 3110C tel bozuldu 1 haftalıkken simi görmüyodu ama değiştirmediler 1 türlü .s

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Yerinden yerine değişir. :) bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...