Orjinal Belle fıss ! En iyisi Kurtuluş Belle ve diğerleri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Belle fıss ! En iyisi Kurtuluş Belle ve diğerleri...
Evet arkadaşlar bu konuyu 5 aylık belle birikimimden yola çıkarak yazıyorum. Orjinal Belle gelene kadar hep kurtuluş abimizin editlediği belleyi kullanıyordum. Hiç bir sorunda yoktu gayet memnundum. Ancak Orjinal belle gelince işler değişti. Mesajların gönderilmemesi, widget yetersizliği .flv uzantılı videoları izleyememe gibi sorunlar ortaya çıktı. Bu sorunlar ne zaman düzelir bilmiyorum ama sorunsuz belle istiyorsanız gidin editli belleyi kullanın derim. Reklam yapma açısından değil rahatlığınız ve memnuniyetiniz açısından açtım konuyu.
İlginiz için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

polluxea♪

polluxea♪

Üye
CFW her zaman candır :D

doctorrr

doctorrr

Üye
orjinali daha sağlam bence..

larten123

larten123

Üye
ne olursa olsun orjınal bırkkac ozellık ıcın guvenılır bıle olsa telefonumu tehlıkeye atmam

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada N8'cilere duyrulur, 31.03.2012 itibariyle Delight Belle'nin de 5.0 sürümü çıktı.
Yabancı bir sitede görmüştüm 1 hafta önce.
Türkçe çeviri dosyalarını da eklemişler.
Bende C6-01 olduğu için yükleyemiyorum ama gerçekten mükemmel görünüyor, içim gitti :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de orjinalden yanayım ve çok memnunum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kurtuluş abinin belle yi denemeden konuşmak erken olur.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
ANIL

ANIL

Admin
Bu arada N8'cilere duyrulur, 31.03.2012 itibariyle Delight Belle'nin de 5.0 sürümü çıktı.
Yabancı bir sitede görmüştüm 1 hafta önce.
Türkçe çeviri dosyalarını da eklemişler.
Bende C6-01 olduğu için yükleyemiyorum ama gerçekten mükemmel görünüyor, içim gitti :)

5.2 sürümü çıktı ve c7 içinde yaptı bu sefer.. c6 ne olur bilemem

bitirim1977

Üye
orjinal den nezaman dışarı (hack gibi) çıksam cihaz sürekli rest atmaya başlıyor... bu sebeple görselliktense orjinal kalma taraftarıyım denemediğim effect kalmadı, verim alamadım kısacası (nokia E7-00)

doctorrr

doctorrr

Üye
orjinali güvenlik açısından sağlam olabilir ama cihazı hackleyince bile bi renk geliyo ki cfwyle neler neler..

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Kurtuluş abinin belle yi denemeden konuşmak erken olur.

Homam saygım var dedim. Ancak orjinal daha sağlam geliyor. Tabi sağolsunlar üyelerimizin isteklerini eksik bırakmıyorlar. Yapıyorlar ama o eksiklerinde güncellemelerle giderileceğini düşünüyorum.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
ne olursa olsun orjınal bırkkac ozellık ıcın guvenılır bıle olsa telefonumu tehlıkeye atmam

Editli belle sahte sürüm değil ki. O da orjinal fakat üzerinde bazı oynamalar yapılmış hali. O yüzden editli belle bence daha kaliteli ve daha kullanışlı.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
orjinal den nezaman dışarı (hack gibi) çıksam cihaz sürekli rest atmaya başlıyor... bu sebeple görselliktense orjinal kalma taraftarıyım denemediğim effect kalmadı, verim alamadım kısacası (nokia E7-00)

Bende ne zaman hacklesem reset ve diğer sorunlar meydana geliyor. Sorunların az olduğu belle orjinal belle. Widgetler da yavaş yavaş geliyor

---------- Eklendi @ 21:40:40 ---------- Yazıldı @ 21:39:23 ----------

Editli belle sahte sürüm değil ki. O da orjinal fakat üzerinde bazı oynamalar yapılmış hali. O yüzden editli belle bence daha kaliteli ve daha kullanışlı.

Dacia markasına renault diyemediğin gibi cfw yede orjinal diyemezsin ;)
Cfw ye karşı değilim yanlış anlamayın kullanmak isteyenler sevenler kullanabilir.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal iyidir diyenlere saygım var fakat Orjinal Belle geleli tam 2 ay oldu. Sorunlar giderek artıyor ve çözüm yok. Editli belleninde bence hiç bir sakıncası ve tehlikeside yok. Güvenlik açısından da gayet güvenli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
5.2 sürümü çıktı ve c7 içinde yaptı bu sefer.. c6 ne olur bilemem

Evet 5.2 yazacaktım 5.0 yazmışım yanlışlıkla.
Eğer yanlış görmediysem sitedeki yorumların arasında vardı C6-01'le ilgili soru.
Üyelerden biri C6-01 için de çıkacak mı diye sormuş.
Cevap: "Yakın zamanda düşünmüyorum."
:(

Ama c7 için çıkardıysa, C6-01 için de çıkarır belki bu ay sonlarına doğru.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Orjinal Belle kullanıyorum . 3 tane mod attım birde hack yaptım Cfw ' yi aratmıyor yani .

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Şu an bende Orjinali kullanıyorum fakat şu sıralar bir mesaj sorunudur tutturdu gidiyor. Mesaj gönderirken giden kutusuna gidiyor mesaj. Göndermek için üstüne tıklayıp 'Gönder' yapmak gerekiyor. Yani CFW de hiç böyle sorunlar yaşamadım. Kaldı ki hiç sorun yaşamadım.

serecans

serecans

Üye
ben başka cfw kullanıyorum bu daha iyi salih arkadaşımızınkini gayet güzel

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Şu an bende Orjinali kullanıyorum fakat şu sıralar bir mesaj sorunudur tutturdu gidiyor. Mesaj gönderirken giden kutusuna gidiyor mesaj. Göndermek için üstüne tıklayıp 'Gönder' yapmak gerekiyor. Yani CFW de hiç böyle sorunlar yaşamadım. Kaldı ki hiç sorun yaşamadım.

soft format-kartı bicimlendir suitten yendn yükle yap sorun ortadan kalkıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt