kullanın tabi arkadaşlarsonra 1-2 hafta sonra telefonunuz bozulsun. sonra bir koşu servise verin onlarda kabul etmesin. sonra androide geçin ve symbianı kötüleyin.

o zaman beklemedeyizCumaya türkçe dosyaları eklenmiş rofs3 ünü paylaşacağım. Bu arada telefon sadece anakart değil komple gitmiş benim. Cihaz değişimi olacak.

tamam kardeşim vakit bulduğun zaman beni unutma .. şu konuda aydınlat beniC7 ye Portlamaya çalışacağım arkadaşlar en yakın zamanda...
nook kardeşim okudum da nasıl anlatsam bilemiyorum aslında işlem oldukça basit. Sana bi ara özelden geniş açıklamalı yazarım..

orjinal belledeki kasmalar bunda yok mu arkadaslar
menüye ilk girdiğimde aşağı doğru takıla takıla iniyor duvar kağıdını siyah yapsam bile. Ana ekranlar arasında ilk geçeceğim zaman takılmalar oluyor bunlar yokmu şimdi bunda
Bu takılmalar sana özel genelleme yapman yanlış belle çıktığı günden bu yana yüklü hiç kasma sorunum olmadı, ne ana ekranlar arası geçişte ne de başka yere geçişte, sende ki kasılmaların sebebi uyumsuz bir uygulama olabilir bilmiyorum ama orjinal belle de kasma yok.
herzaman değil ilk girdiğimde oluyor bunlar bu çoğu kişide var kardeşim tek bende değil ekranlar dolu iken daha çok oluyor . Burda bana symbian cılık yapma bende symbian kullanıyorum bir şikayetim yok yalnız bu ufak sorunlarda kalkarsa süper olacak. bu sorunlar orjinal belle de :-) cfw de değil yanlış anlamasın kimse.
orjinal belle de kasma sorunu yok sadece ilk açılışta ekranlar arası geçerken bende milisaniye cinsinden ifade edilebilecek bir kasma oluyor o kadar
Symbiancılık yada fanlıkla ilgisi yok bunun, ilk açılışta bendede oluyor ama telefon ilk açıldığı zaman ondan sonra kasma yok, sen direkt orjinal belle kasıyor dedin arasına fark var, yanlış bilgilendirme olmuş senin ki bende düzelttim alınacak birşey yokorjinal belle de kasma sorunu yok sadece ilk açılışta ekranlar arası geçerken bende milisaniye cinsinden ifade edilebilecek bir kasma oluyor o kadar
![]()
bende ondan bahsediyorum kardeşim tuşları kilitle 5 dk bekle sonra tuşları aç ekranlar arası geçiş yap veya menüye gir kaydır o dediğin takılma oluyormu bende oluyor acaba bu cfw de oluyor mu olmuyorsa flaş atmayı göze alıcam . Bi sorum daha olacak acaba hard format atınca telefon fabrika dan çıkmış gibi oluyormu hack falan gidiyormu