polluxea♪
Üye
Nokia N8 Pro Edition V5 RM-596 111.040.0704 kesin YÜKLEYİN
arkadaşlar merhaba,bi öneri için açtım bu konuyu..bilyosunuz daily mobile'dan taylor'ın yeni cfw'si çıktı 1 hafta önce..ben daha dün yükledim ve cidden böyle bi belle yok yani..inanılmaz akıcı inanılmaz stabil performans süper..dünden beri inceliyorum belki tecrübelerim yardmcı olur size..şuan yaklaşık 30 uygulama 20 oyun 3 GB müzik,1 GB video 600 MB civarında resim var telefonda..6 ev ekranıyla kullanyorm ve dolu ekranlar..ekran geçişleri su gibi tek bi takılma yok..sürekli e posta,harita,hava durumu vs.uygulamalar güncelleme yapıyo ve herseyi açmama rağmen 120 MB'dan aşağı düşmüyo ram.taylor cidden güzel iş yapmıs.yeni QT'de mevcut yazılımda hiç bi uygulama da sorun çıkmıyo..başlangıcta tel hafızası 220 MB ve haritalar yüklü bnde şuan ona rağmen 197 MB boş yer var tel hafızasında.yeni müzik çalar çook güzel
widget destegi + cfw'de ne ararsanz var anlıycagnz.deneyimlerm şimdilik bu kadar ama dyebilrm ki belleyi kullanmaya yeni başladm
ben aşagıya gerekli linkleri fln vercem dileyen arkadaslar bakıp yükleyeblrler
umarm faydalı olur.. 
KAYNAK:
widget destegi + cfw'de ne ararsanz var anlıycagnz.deneyimlerm şimdilik bu kadar ama dyebilrm ki belleyi kullanmaya yeni başladm
ben aşagıya gerekli linkleri fln vercem dileyen arkadaslar bakıp yükleyeblrler
umarm faydalı olur.. 
KAYNAK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız