Eski Sevqili Nasil Cabuk Unutulurr .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Eski Sevqili Nasil Cabuk Unutulurr .?
Selam Arkadaslar Kisa Bir Sure Once Cok Sevdiqim Kizdan Ayrildik ..

Ben Onu Cok Seviyorum Halaa .. Ama Bidaha Birlesemeyiz Biliyorumm ..

Onu Unutmak Tek Carem .. Icimde Tanimlayamadiqim Hisler Varr ..

Nasil Unutabilirim Onu .? Lutfen Yardim Edinn .. :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
zaman her şeyin ilacıdır

tempestshine

tempestshine

Üye
yeni sevgilin olunca unutursun

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
zaman her şeyin ilacıdır

Oylede Kardesim .. 2 Gundur Ne Yattim Nede Aqzima Bi Lokma Girdi .. Ne Yapacaqimi BIle Bilmiyorumm ..

Gun Boyunca Evde Oturdumm .. Bunalimdayimm .. :(

---------- Eklendi @ 21:54:14 ---------- Yazıldı @ 21:53:27 ----------

yeni sevgilin olunca unutursun

Ilqinc .. Ama Ben Bu Dunyadaki Butun Kizlardan Nefret Ederimm .. O'ndan Baska ..

Benim Diqer Kizlara Bilmediqim Bi Nefret Var Icimdee .. :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayarlar / Seçenek / Fabrika Ayarları tıkla tamamdır.
Bu işin şakası

Gerçekten seviyorsan unutman kolay olmayacak ama zamanla unutursun kafaya fazla takma
Herşeyde bir hayır vardır.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
gerçekten seviyordun niye ayrıldn , kolay kolay unutamazsn yeni sevgili yaparsan belki

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Unutamazsın

İlk sevgilim sandıgım kızı hala unutamadım, yılar sonra ayrılmamazın sebebi boyu kısa olup birden aşırı kilo alması oldu
bana birden çok itici gelmeye başlamaştı. Dış güzelik önemli degil iç güzellik önemli derken kendimle çelişkiye düştüm
Allahın yaratıgına çirkin demek gibi olmasın, insanda birazcık güzellik olmazmı yüzünün her yerinde çill olması yetmez gibi
birde tek kaşlıydı şaka bir yana, aradaki aşk sevgi bütün kusurları kapatıyor. Ayrılmaktansa aranızda anlaşıp kısa bir süre
görüşmemeye karar verebilirisniz. görüşmediniz sırada, birbiirnize ne kadar güvendiginizi , birbirinize olan duygunun gerçekte
ne oldugunun farkına varsınız.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Unutamazsın

İlk sevgilim sandıgım kızı hala unutamadım, yılar sonra ayrılmamazın sebebi boyu kısa olup birden aşırı kilo alması oldu
bana birden çok itici gelmeye başlamaştı. Dış güzelik önemli degil iç güzellik önemli derken kendimle çelişkiye düştüm
Allahın yaratıgına çirkin demek gibi olmasın, insanda birazcık güzellik olmazmı yüzünün her yerinde çill olması yetmez gibi
birde tek kaşlıydı şaka bir yana, aradaki aşk sevgi bütün kusurları kapatıyor. Ayrılmaktansa aranızda anlaşıp kısa bir süre
görüşmemeye karar verebilirisniz. görüşmediniz sırada, birbiirnize ne kadar güvendiginizi , birbirinize olan duygunun gerçekte
ne oldugunun farkına varsınız.

Guzel Yazi, Tesekkurler .. Ama Artik Telefon Kullanmiyor Net Kullanmiyorr .. Ona Ulasamiyorum Bilee ..

Hersey Bitti Ve Ayrildikk .. :( Onun Kalbini Kirdim Tartisirken .. , Gibi Laflar Kullandimm ..

Benden Nefret Ediyor Simdii .. Ama Onu Nasil Geri Kazanabilirimm .? Ne Yaparsam Geri Gelirr .? :(

ssercan

Üye
Birbirinizden soğuyana kadar ayrıl-barış olacaktır. En sonunda sen sıkılip yol vereceksin. Takma kafana.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eski sevgiliyi birden unutmazsın ... Yavaş yavaş olabilecek birşey bu ...

turker10

turker10

Üye
zamanla unutuluyor biraz üzülüyon acı çekiyon ama unutuluyor... ama illa çabuk unutmak istiyom diyorsan yeni birini sevmeye çalış tavsiyem ise sırf unutmak için birini sevmeye çalışma sevebileceğin birini sevmeye çalış....:oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
zamanla unutuluyor biraz üzülüyon acı çekiyon ama unutuluyor... ama illa çabuk unutmak istiyom diyorsan yeni birini sevmeye çalış tavsiyem ise sırf unutmak için birini sevmeye çalışma sevebileceğin birini sevmeye çalış....:oke:

Tesekkurler .. Ben Unutmak 'Mecburiyetindeyim' Cunku Artik O Beni Sevmiyorr ..

Ama Ben Onu Geri Kazanmak Istiyorumm .. Ve Bunu Nasil Yaparim Onuda Bilmiyorumm .. :(

ibrother

ibrother

Üye

Tesekkurler .. Ben Unutmak 'Mecburiyetindeyim' Cunku Artik O Beni Sevmiyorr ..

Ama Ben Onu Geri Kazanmak Istiyorumm .. Ve Bunu Nasil Yaparim Onuda Bilmiyorumm .. :(

ben 3yıl önce bıraktım hala aklımda. Aşk'ın derecesiyle alakalı bazen 10.yıl belki daha fazla sürüyor. Uzaklaşmak bi çare ben onun olduğu şehirden uzaklaştım iki ay .döndüğümde kendimi biraz daha iyi his ettim.Allah yardımcın olsun ben ondan sonra kimseye bakamadım ruhum kimseyi kabul etmedi. Zamanla geçer diyorlar inşallah öyle olur .....

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
ben 3yıl önce bıraktım hala aklımda. Aşk'ın derecesiyle alakalı bazen 10.yıl belki daha fazla sürüyor. Uzaklaşmak bi çare ben onun olduğu şehirden uzaklaştım iki ay .döndüğümde kendimi biraz daha iyi his ettim.Allah yardımcın olsun ben ondan sonra kimseye bakamadım ruhum kimseyi kabul etmedi. Zamanla geçer diyorlar inşallah öyle olur .....

Bak 3 Sene Unutamamissin Iste .. :(

Peki Onu Ne Yaparsam Geri Kazanabilirimm .? :(

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Yeni Eskiyi Unutturur ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
BaranASYA

BaranASYA

Üye
O Zaman Kıza Kendini Sevdir Ama Umursamıyormuş Gibi Yap Yani Soğuk Davran Ama Unutamadığını Anlasın Issız Erkek Halleri Felan :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
O Zaman Kıza Kendini Sevdir Ama Umursamıyormuş Gibi Yap Yani Soğuk Davran Ama Unutamadığını Anlasın Issız Erkek Halleri Felan :)

Su Siralar Oyle Yapiyorum Zaten .. Ama Benden Nefret Ettiqini Soyluyorr ..

Isim Cok Zor :'(

ibrother

ibrother

Üye
dereceye bağlı. Tamamen bitirmediysen git konuş gurur falan takma. Bi kere geliyoruz dünya'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt