Uygulama G flex otg kablo sorunu onceden calisan.simdi calismayan

Sponsorlu Bağlantılar

aykut5858

Üye
    Konu Sahibi
G flex otg kablo sorunu onceden calisan.simdi calismayan
Selam arkadaslar kac gundur bu sorunla ugrasiyorum bilgili basina boyle bisi gelen arkadaslar yardim ederlerse cok sevinirim.
Telefon lg g flex d 958 modeli telefon rootlu onceden otg kablosu ile sikinti cikmadan flashdisk klavye mause bagliyabiliyordum fazla bi kullanimda yapmadim hersey sikintisizdi.Şöyleki telefonu tablet laptop gibi kullanmak.icin klavye uzerine sabitledigim telefon tutacagi ile kullanmak istedim 2 gun bi sure gibide otg kablosunu takip kullandim sikinti yok.Ancak sarj bittiginde bu sekil kullanamiyodum ve otg kablosunu cikarip mecbur sarj cihazini takmak zorunda kaliyordum.

Ve girisime baslar....

Daha sonra usb otg kablosu uzerinden telefon sarj aliyormu diye dusundum cunki usb coklayip bi ucuna klavyeyi dier ucuna sarj girisni baglicaktim ve iki ucu erkek usb kablosu ile otg girisine taktim kabloyu ,ilk telefon hic bi tepki vermedi sonra reset attim ve telefon otg ve erkek kabloyla sarj olmaya basladi.

Ardindan sarji cikarip otgye klavye bagladim okumadi flash bagladim okumadi tele reset attim yine okumadi orginal sarji taktim sarj almiodu bi ara alior gibi gosterdi almadi
telefonu sarj kablosuyla resetleyince sarj alio normal hayatina devam ediyor.Ama simdi otg okumuyor flash falan taktigimda hic tanimiyor.
Bircok program denedim marketten nafile
Lutfen yazilimsal soruna girisleri temizle falan gbi seyler soylemeyin
Usb tanima acik hata ayiklamayi acip kapatipda denedim ise yaramio
Onu tak bunu tak resetle cikar varyasyonlarini yaptim o da ise yaramiyor
Rootlu oldugundan dolayi acaba otg kablosuyla guc verdigim icin telefon flasha falan guc vermeyi kesip degerini 0 mi yapti ? Bunu nasil duzeltebilirim?
Xda forumda falan arastirdim kernel surumu ile falan duseltebilirmisim ama cok sacma seyler var telefonu oldurmek istemiyorum
Bu salak bi o kadar ugrasmasi zevkli konuyu nasil halledicez bakalim hadi beyinlere guveniyorum
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
3
Görüntüleme
3K
osmnbabaoglu
09erbaa
Cevap
25
Görüntüleme
2K
osmnbabaoglu
Cevap
0
Görüntüleme
487
Cevap
0
Görüntüleme
1K


Üst Alt