Eski Sevqili Nasil Cabuk Unutulurr .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Dostum eski svgiliyi 1 günde yeni svglmle untrm :D

covar

covar

Üye
tek caren zamanla unutcan bu zamanda 6 aydan fazla sürer

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Dostum eski svgiliyi 1 günde yeni svglmle untrm :D

''Dokuzuncu kattan düşerken Beşinci kattaki kıza âşık oldu, dünyanın en kısa süren aşkını yaşadı.''

Hadi bunu anladımda, senin işe bir anlam veremedim :hmmm
Nasıl sevgiymiş seninki de bir günde unuttun.

TheComet

TheComet

Üye
Unutulmazz.Sedece üstünü örtersin.İstediğin zaman açıp bakabilirsin.. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[video=youtube;l9ljYUbOWnc]http://www.youtube.com/watch?v=l9ljYUbOWnc[/video]

[video=youtube;8WjUedvaa_c]http://www.youtube.com/watch?v=8WjUedvaa_c[/video]

[video=youtube;2gVyG9VMKdc]http://www.youtube.com/watch?v=2gVyG9VMKdc&feature=related[/video]

• Beğen
Eykul

Eykul

Üye
Aslinda cevap tek kelime: "unutamazsin"
Unutamazsin evet ama, sunu yapabilirsin: dusunmeden yasmak... Ve bunun icin yeni biri lazim, cunku o yeni birisiyle gecirecegin zaman icerisinde "eskisini" dusunmeyeceksin. Ise yaramasi lazim, taaa ki bu "yenisiyle" bitene kadar... ama dikkat etmelisin cunku "yenisiyle" bitince otekisini tekrar dusuneceksin :) bu isler cok karisik yaw :D ciddi olarak yeni biri unuturabilir, bazen se yarariyor ama "yenisine" ve kendine zarar da verebilirsin o yuzden iyi dusun... Aklini baska seylere de verebilirsin... Mesela okuyorsan, dersler icin demeyecegim ama okulda yapilan aktivitelere katil, kendini iyice ver, aklinda birtek o olsun mesela, ne bileyim projeler felan yap onlari gerceklestirmek icin elinden geleni yap, aklin baska seylere gitsin... eger imanliysan, dinin icin birseyler yap, ilahi aska yonelebilirsin, o seni birakmaz sen onu birakmadiktan sonra :D ama sen biraksan da yine de birakmaz ya o baska bir sey :D aklima baska seyler gelirse soylerim... ama aklinda bir kosede kalir, ama mumkun dusunmeden yasamak bence... ayrilik nedenini bilmiyorum ama belki "yenisi" daha cok hakedebilir sevgini o da var... yada sana ihanet felan ettiyse o zaman yaptigini dusun sogursun zamanla.... neyse sustum ellerim agridi :D

• Beğen
TheCower

TheCower

Üye
Unutmak o kadaaaaar kolay mı sandıııııınn yolların banaaaaaa aşktır artık :) demiş bi abimiz :)

• Beğen
marist

marist

Üye
UnutuLmuyor Be Dostum, BazıLarını Hemen Unutursun BazıLarın Birkaç YıLda, Herşeyin iLacı Zaman Demiş ataLarımız Her TürLü Unutursun Ama İzi , Yarası KaLır Sende..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz Haklisiniz Haklisiniz Arkadaslar .. Ama 1 Gunde Unutan Arkadasimiz Abartmis Biraz .. :)

Unutamiyorum .. Unutamiyorsam, Vazqecmiyeceqim .. Sevqimin Pesinden Kosacaqim .. Taaki Ben Olene Kadar ..

çomolokko

Üye
comolokko dersen unutursun :)

kalpsız

Üye
unutulur unutulmasınada insan çdk yıpranıyor o zamanda :(

etherkes

etherkes

Üye
Bullet For My Valentine diye bi metal grup var, ingilizce biliyosan sözler de rahatlatir, yardimci olacaktir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nasıl yara kanayıp kabuk tutmadan iyleşmiyosa sende yanmadan kavrulmadan unutamazsn diri diri yanacan yapcak bşy yok

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
[video=youtube;8WjUedvaa_c]http://www.youtube.com/watch?v=8WjUedvaa_c[/video]

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben 11 sene oldu unutamadım başka bir kıza aşığım şu anda ama ilk olunca ve herşeyin ilkini onda yaşayınca unutulmuyor
konuyu görünce yine aklıma geldi
:bira2:
ne güzel nette takılıyordum :firefox:

Türe

Türe

Üye
Fazla Tripkolik'e bağlamadan zamana bırakmalı . Kendini nerelerde mutlu hissediyorsan oralarda takıl , sevdiğin şeyleri yap ve yaşadıklarınızı (güzel olanları) güzel anı olarak hatırla ve hep o şekilde kalacaklarına inan . Böyle yaparsan tatlı bir acı olarak geride bırakırsın yaşananları ;) [Her ne kadar kavgalı da olsak bu konuda hassasım yardımcı da olurum sonuna kadar]

pentagram_34

pentagram_34

Üye
malzemeler;
1-Parçalanmamış bir kalıp sabun.
2-Bol sıcak su.

Unutmak okadar kolay olsaydı,diyeri gelincede yüzünü bile başka kişide görmezdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt