Eski Sevqili Nasil Cabuk Unutulurr .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

arkadas ..aza ya bağladı :(

Buğra bu tip mesajları alıntı yapma, şikayet et olsun bitsin. Bak şahsın mesajı silinmiş bile. Ama sen alıntı yaptığın için silinmiş olması bir ifade etmiyor şu an. Düzenlersen bayan arkadaşlara karşı mahçup olmayız diyorum. İlgine teşekkürler...

Mazlum, senin için diyebileceğim tek şey şu; hayata karşı olumsuz olmayı bir kenara at. Tamam çok zor biliyorum, ama bu şekilde devam etmen ne onu sana geri kazandırır, ne de hayatın diğer alanlarında sana bir şey kazandırır.

Eğer ki bundan sonra birlikte olmamız "imkansız" diyorsan, onunla ilgili herşeyi (eşyayı, rehberde ismini, facebook adresini vs.) sil. Gözünü kırpmadan yap bunu. Bunu yapmazsan acı çekmeye mâhkumsundur zaten.

Diğer yandan ilgi odağını farklı alanlara yönelt, aklına onu getirebilecek her şeyden uzak dur. Mesela konusu aşk olan şarkıları dinleme, yabancı şarkı dinle(anlamadığın bir dilden olsun).

Önerim bu, yapabilecek gücün var. Yeter ki güçlü olmayı iste ve yap. Zayıf insanlar zaten yenilgiyi kabullenmiştir.

Umarım dediklerim bir nebze de olsa işine yarar. Sevdiğin insanı unutmanın tek çaresi zamandır. Yukarıda söylediklerimi uygulayıp, sebat edersen yavaş yavaş unutacaksın. En azından sürekli aklında olmayacaktır.

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Buğra bu tip mesajları alıntı yapma, şikayet et olsun bitsin. Bak şahsın mesajı silinmiş bile. Ama sen alıntı yaptığın için silinmiş olması bir ifade etmiyor şu an. Düzenlersen bayan arkadaşlara karşı mahçup olmayız diyorum. İlgine teşekkürler...

Mazlum, senin için diyebileceğim tek şey şu; hayata karşı olumsuz olmayı bir kenara at. Tamam çok zor biliyorum, ama bu şekilde devam etmen ne onu sana geri kazandırır, ne de hayatın diğer alanlarında sana bir şey kazandırır.

Eğer ki bundan sonra birlikte olmamız "imkansız" diyorsan, onunla ilgili herşeyi (eşyayı, rehberde ismini, facebook adresini vs.) sil. Gözünü kırpmadan yap bunu. Bunu yapmazsan acı çekmeye mâhkumsundur zaten.

Diğer yandan ilgi odağını farklı alanlara yönelt, aklına onu getirebilecek her şeyden uzak dur. Mesela konusu aşk olan şarkıları dinleme, yabancı şarkı dinle(anlamadığın bir dilden olsun).

Önerim bu, yapabilecek gücün var. Yeter ki güçlü olmayı iste ve yap. Zayıf insanlar zaten yenilgiyi kabullenmiştir.

Umarım dediklerim bir nebze de olsa işine yarar. Sevdiğin insanı unutmanın tek çaresi zamandır. Yukarıda söylediklerimi uygulayıp, sebat edersen yavaş yavaş unutacaksın. En azından sürekli aklında olmayacaktır.

Saygılar...

Bu Guzel Cevap Icin Tesekkurler .. Ask, Mesk Konularini Daha Once Biliyorsunuz Sanki .?

Oyle Yapiyorum Inanin Cok Severek Dinlediqin Ask Sarkilari Gozumde Nefreti Aldi Basini Gidiyor ..

Maca Gittim Dunen .. Hep Sevdiqimle Turkiye'De Besiktas Macina Gitme Hayalimiz Vardi .. Ordada Aklima Geldi ..

Hattini Benim Yuzunden Kirdi .. Ipod'U Vardi Birine Hediye Etti .. Benden Nefret Ettiqinide Soyledi 'Defalarca' ..

Ama Tum Bunlara Raqmen Unutamiyorum Iste .. Zaman Neyi Gosterecek Bana Bakalimm .. :(

Astrosman

Astrosman

Üye
Abi bilki onu gördüğünde kalbim çarpıyorsa ASIKSIN!

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Selam Arkadaslar Kisa Bir Sure Once Cok Sevdiqim Kizdan Ayrildik ..

Ben Onu Cok Seviyorum Halaa .. Ama Bidaha Birlesemeyiz Biliyorumm ..

Onu Unutmak Tek Carem .. Icimde Tanimlayamadiqim Hisler Varr ..

Nasil Unutabilirim Onu .? Lutfen Yardim Edinn .. :(

Yeni birini bul :)

lgkg300

lgkg300

Üye

Kardesim Ben 'Suphesiz' Zaten Asiqim .. Ama O Artik Deqill .. Onu Geri Nasil Kazanirim Onu Bilmiyorumm :(

kardeşime ben de birşeyler soyleyeyim. tüm yazdıklarını okudum ve anladigim kadarıyla kızsa asiksin hakikaten. Bir de söyle düşün seni bir cirpida silen,tek kalemle silen biri içün bu kadar acı çekmen doğru mu, 0 bunları hak ediyor mu? bu acılarını, sevgini hak eden biri için sakla. belli ki o seni sevmiyor, sevseydi gitmezdi. gardasima şunu soyleyim sevmiyorsa salla gitsin. kimseye hak etmediğinden fazla değer vermeyeceksin. ite it gibi, aslana aslan gibi davran. yarın öbür gün senin gerçek sevdiğin yani kaderin olacak kız karşına çıkacak herseyini ona sakla gozyasini acılarını sonra pisman olursun...

İbrahime de söyledim hakikaten seven bir insan hiç bir zaman terk etmez gitmez. demedim mi.ibrahim? :D

Neyse gardasima son olarak şunu soyleyeyim. bak sen onu seviyorsun onun gitmesine rağmen gurur yapıp bana ne demiyorsun. çünkü seviyorsun peki ya o senden ayrildigi için nedamet gözyaşlarını dokuyor mu, pisman mi eğer pismansa veya seni sevdiğinden eminsen git sevdiğini al. yok degilsen seni sevmiyorsa salla gitsin degmez çünkü. kendini gözyaşlarını hayatına girecek olan hakiki askina sakla...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

kardeşime ben de birşeyler soyleyeyim. tüm yazdıklarını okudum ve anladigim kadarıyla kızsa asiksin hakikaten. Bir de söyle düşün seni bir cirpida silen,tek kalemle silen biri içün bu kadar acı çekmen doğru mu, 0 bunları hak ediyor mu? bu acılarını, sevgini hak eden biri için sakla. belli ki o seni sevmiyor, sevseydi gitmezdi. gardasima şunu soyleyim sevmiyorsa salla gitsin. kimseye hak etmediğinden fazla değer vermeyeceksin. ite it gibi, aslana aslan gibi davran. yarın öbür gün senin gerçek sevdiğin yani kaderin olacak kız karşına çıkacak herseyini ona sakla gozyasini acılarını sonra pisman olursun...

İbrahime de söyledim hakikaten seven bir insan hiç bir zaman terk etmez gitmez. demedim mi.ibrahim? :D

Neyse gardasima son olarak şunu soyleyeyim. bak sen onu seviyorsun onun gitmesine rağmen gurur yapıp bana ne demiyorsun. çünkü seviyorsun peki ya o senden ayrildigi için nedamet gözyaşlarını dokuyor mu, pisman mi eğer pismansa veya seni sevdiğinden eminsen git sevdiğini al. yok degilsen seni sevmiyorsa salla gitsin degmez çünkü. kendini gözyaşlarını hayatına girecek olan hakiki askina sakla...

Tesekkurler ..

Biz Onunla Cok Sey Yasadik .. Beraber Aqladik, Beraber Gulduk ..

Ben Ondan Baska Kiza Asla Bakmamm .! Ki Zaten Son Kac Aydir Diqer Kizlara Karsi Bi Nefret Basladi Bendee ..

( Bayan Arkadaslar Alinmasin )

O Benden Nefrette Etse Onu Ben Cok Seviyorumm .. Buqun Evlerinin Onune Gidip Disari Cikmasini Beklicemm ..

ibrother

ibrother

Üye

unut diyorsunda bu kalp dinler mi? Insan evladıyız bu kalp sadece kan değil aşk taşıyor bedene.Benim ki bırakmak zorunda kaldık. Arkadaşın şansı varken kaçırmasın. Etkisi fena sürüyor resmen hayatı zindan ediyor. Bi kız yok diyorsa peşine düşülmez zati. Ama karşılıklı aşk yaşanmışsa sonuna kadar...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
unut diyorsunda bu kalp dinler mi? Insan evladıyız bu kalp sadece kan değil aşk taşıyor bedene.Benim ki bırakmak zorunda kaldık. Arkadaşın şansı varken kaçırmasın. Etkisi fena sürüyor resmen hayatı zindan ediyor. Bi kız yok diyorsa peşine düşülmez zati. Ama karşılıklı aşk yaşanmışsa sonuna kadar...

Aynen .. Kac Gundur Perisan Oldumm .. Hep Aklimdaa .. :(

Ama Pes Etmek Yokk .!
:off:

mc muratx

mc muratx

Üye
bir hafta boyunca onu düşünmen depresyona sebebiyet verir ayrıca senin yerinde ben olsaydim suçu kendimde bulsaydim gönlünü almak için herşeyi yapardım ama fakat sebepsiz yere terk edilseydim onun adını dahi anmazdim.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
bir hafta boyunca onu düşünmen depresyona sebebiyet verir ayrıca senin yerinde ben olsaydim suçu kendimde bulsaydim gönlünü almak için herşeyi yapardım ama fakat sebepsiz yere terk edilseydim onun adını dahi anmazdim.

Sebepsiz Yere Denemez .. Onun Kalbini Kirdim Farkindayim ..

ibrother

ibrother

Üye

Aynen .. Kac Gundur Perisan Oldumm .. Hep Aklimdaa .. :(

Ama Pes Etmek Yokk .!
:off:

aynen yeni kız ayaklarınada uyma yoksa ikiside gider. Ortada kalırsın kızkandirmaya çalışma tersleri fenadir.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

tamam onun gonlunu alabilirsin,bir kaç gün bekle sinir felan kalmaz ayrıca hediye felanda alabilirsin.

Burda 2 Hafta Okullar Tatil .. 2 Hafta Beklicemm ..

Ve Ciceqimi Alip Gideceqim Yaninaa ..

Revengeful

Emekli Yönetici
Kalıcı değil merak etme. Zamanla unutursun. Ask diye birsey var ama onunda süresi var (hoslanmaktan bahsetmiyorum) biraz zaman ve daha guzel bir sana onu unutturacak merak etme. Sensiz yapamam vs laflar hep sözde kalır.

pelın_

yenisini bulursan nutursun
öle kolay olmaz ama Allah sabır versin zor bişiy

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
maxicep 1.sevgilin olmuş daha ne istiyon unutuyorsun yavaş yavaş zamanının çogunu maxıcepte geçirdiğine göre alışıyorsun ondan ayrı kalmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt