En guzel sekilde pc nasil toplarım, öneriler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

SSDyi 600GB da önerirdim ama SATA2 var şuan 600GB olan. CL7 günlük kullanımda farkı belli olur sonuçta timingler önemli. 3960X e gerek yok illa x79 alıcaksa 3930K alsın. PSU da 1000W yeter 250W işlemci yesin 750W ekran kartı yesin anasını satiyim :D

cl7 zannetmıyorum fark etmez bence... Cok ayrıntılı bır arastırma yapmadım bu konuda ama overclkcta fark edıyor onu bılıyorum..
2 sli 580 classified gercekten harıkalar yaratır :D 2 kart 600 watt cok rahat harcar :D
ya zaten 240gb ssd yı c dıskı yapıp sıstem kursa pc ucar zaten 240 gb da C ıcın yeterınce fazla :D

580 lighting 1ghz o/c stabıl calısabılıyormus. 2 sli olarak bf3 te 120 fps uzerı performansı var :D
evga ne kadar yapıyor onu bulamadım :ehe

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
cl7 zannetmıyorum fark etmez bence... Cok ayrıntılı bır arastırma yapmadım bu konuda ama overclkcta fark edıyor onu bılıyorum..
2 sli 580 classified gercekten harıkalar yaratır :D 2 kart 600 watt cok rahat harcar :D
ya zaten 240gb ssd yı c dıskı yapıp sıstem kursa pc ucar zaten 240 gb da C ıcın yeterınce fazla :D

580 lighting 1ghz o/c stabıl calısabılıyormus. 2 sli olarak bf3 te 120 fps uzerı performansı var :D
evga ne kadar yapıyor onu bulamadım :ehe

Asus Mars II SLI yapsın direk :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ühüüüüü
4 bin tl ye 1 tane mars II yetmedı. Bıde sli yapıcak 8 bın sadece ekran kartı :D
ben 8 bıne 3 kasa toplarım...:ehe
mars II sli yapan varmıs ama baktım sımdı.
Cıft power kullanmıslar 2 tane 1000watt :ehe
şarteller atacak :D

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Ühüüüüü
4 bin tl ye 1 tane mars II yetmedı. Bıde sli yapıcak 8 bın sadece ekran kartı :D
ben 8 bıne 3 kasa toplarım...:ehe
mars II sli yapan varmıs ama baktım sımdı.
Cıft power kullanmıslar 2 tane 1000watt :ehe
şarteller atacak :D

Yuh be 3:)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda ortalama ne kadara mal olur bu özelliklerdeki bir kasa?

Arkadasin Topladiqi Kasayi Sonunda Topladimm ..

Ben Brukselde Olmadiqim Icin Butun Parcalari Orda Almak Zorunda Kaldim Ve Bu Biraz Zaman Aldi ..

Dediqin Ekran Karti Burda 1500€ .! Babama Fiyati Soyleyince Turkiyede Ev Alalim Dedi Bana .. Ama Karneyi Gorunce Aldi ..

Adminim Bu PC Toplam 10.782 € Tuttu .. Her Parcanin 3'Er Yil Garantisi Var .. Saniye Tuttum .. Gta 4 'u PC'Ye 37 Saniyede Yukledi .. :)

Cok Tesekkurler Hepinize Konuya Cabuk Donemedim ..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Arkadasin Topladiqi Kasayi Sonunda Topladimm ..

Ben Brukselde Olmadiqim Icin Butun Parcalari Orda Almak Zorunda Kaldim Ve Bu Biraz Zaman Aldi ..

Dediqin Ekran Karti Burda 1500€ .! Babama Fiyati Soyleyince Turkiyede Ev Alalim Dedi Bana .. Ama Karneyi Gorunce Aldi ..

Adminim Bu PC Toplam 10.782 € Tuttu .. Her Parcanin 3'Er Yil Garantisi Var .. Saniye Tuttum .. Gta 4 'u PC'Ye 37 Saniyede Yukledi .. :)

Cok Tesekkurler Hepinize Konuya Cabuk Donemedim ..
hayırlı olsun kardesım...fıyat ucuk ama harbıden Burda 25 bın lıra para ev parası.....

Parcaları yazarsanız sevınırım..
Bı goz atalım bakalım :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

hayırlı olsun kardesım...fıyat ucuk ama harbıden Burda 25 bın lıra para ev parası.....

Parcaları yazarsanız sevınırım..
Bı goz atalım bakalım :D

Belcikali Adam Bana Diyoki Napacaksin Bunla Uzayami Cikacaksin .? Kasanin Ucma Ozelliqi Var Mi Diyorumm .! :)

Neyseki Adama Topladi Diye 50 € Verdik .. Normalde 100 € Ya Topluyorr Belcikali Evlerde Cay Kahve Ikrami Yok .. Yane Vermezler ..

Ben Adama Gelenek Gorenek Diye Cay Verdm Yemek Yedik Beraber Adamin Cok Hosuna Gitmis 50 € Aldi :)

Suan PC Evde Aksam Yazarim Kardesm ..

Hersey Icin Tesekkurler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt