Bu Ekran Görüntüleri Nokia Carla'ya mı Ait?

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ee satış politikası.

Uqur5445

Üye
nebicim ış anlamıyom ya kasımda yapıyon subat ta verıyon bekletmeden ver ıste 1.3ghz olsun yeter bana bide ses gelsin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hepimiz onu istıyoruz ama nokia hemen yayınlasa diğer tellerı satamaz o yüzden bekletiyor işte

Quaresma53

Quaresma53

Üye
megoo da olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nebicim ış anlamıyom ya kasımda yapıyon subat ta verıyon bekletmeden ver ıste 1.3ghz olsun yeter bana bide ses gelsin

o zaman model eskir bu şekilde cihazları sürekli gündemde tutuyorlar

Uqur5445

Üye
çogu insan oyun ıstıyo bu zamanla tamam kimse aldırmadı seviyorum ben symbiani oyunda umrumda degıl ama bekleticekse oyun uygulama cıkarttırsın bekletsin ole kuru kuruya sadece 2 ozellik geliyo way diyoz noldu telefonuma androidi sevmiyorum ama oyunlarına ozenıyorum pc oyunlarından farkı yok bi bakim diyorum battelfly gta bilmem ne bu sisteme yakısmıyo symbian okadar nokia ya para kazandırdı ama nokianın yaptıgına bak 2010da canımız kanımız dıyo simdi yetım bırakıyo daha dunde para verdık uygulama gelistırıcılere dıyo aklın nerdeydı onceden nokia madem oldurcen şaha kaldır biraz wp 1 symbian 2 olsun heryerde ama yinede forewer symbian

momentus1

Üye
zaten ben bunları yapanların kafalarına... N8 in ne farkı varda çıkarmıyolar anlamıyoprum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kran görüntülerinden anladığımız kadarıyla yeni işletim sisteminin sanal klavyesi Windows Phone'daki klavyeye bir hayli benziyor. Tarayıcı konusunda büyük eleştirilere maruz kalan Nokia OS'un tarayıcısı da yapılan düzeltmelerle geliştirilmiş. Ancak Nokia Carla'daki en önemli yenilik ekran kilidinde. Arayüzde alıştığımız 'ekranı aç' tuşu yok. Ekranı açmak için Android ve iOS'da olduğunu gibi parmağınızı kaydırmanız gerekiyor. Bu gelişmelere ek olarak Nokia Carla'nın güncellenen müzik çalar arayüzü de MeeGo işletim sistemindekine bir hayli benziyor.Nokia Carla önümüzdeki günlerde Nokia 700, 701, 603 ve 808 Pureview için yayınlanacak. İlk nesil Symbian^3'lü cihazlar N8, E7,C7 ve C6-01 ise güncelleden yararlanamayacak

---------- Eklendi @ 13:41:10 ---------- Yazıldı @ 13:39:28 ----------

(((yorumsuz)))

Uqur5445

Üye
onumuzdekı gunler nezaman

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bugün yayınlanacağı söyleniyor fakat ben pek fazla ihtimal vermiyorum....:hih:

Uqur5445

Üye
nerden duydun

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Yukarda arkadaşın verdiği Tweet te böyle bir haber dolaşıyor bugün diye.. ama dalga geçer gibi gülüyor hain :)

SilentOne

SilentOne

Üye
kimse o çağırıyım amca oğullarını dövelim onu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
billem mi beya!

SilentOne

SilentOne

Üye
ee boşuna övünmüyorum amca oğullarıyla :D