Bu Ekran Görüntüleri Nokia Carla'ya mı Ait?

Sponsorlu Bağlantılar

ggokhan008

Üye
arkadaşlar fp1 kesinlikle gelicektir çünkü yazılımın ilk hali bizde olan bazı hataları düzeltme amacı ile Gelicektir . Bu kesin emin olun mantıken düşünur seniz sizde hak vericeksiniz bana

SilentOne

SilentOne

Üye
dediğin doğru birşey arkadaşım katılıyorumsana

KxTR79

KxTR79

Üye
bence değil.annadan belleye geçişte hiç bir andırış yok ama bu resimdekiler birkaç şey dışında belleyı andırıyor resmen.bunu için ya fp1 ya fp2 ama fp2 ihtimali daha yüksek

SilentOne

SilentOne

Üye
fp1 bole olmazda fp2 olma ihtimali yüksek

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Gerçekten Güzel Gözüküyor.Meego-WP-Symbian karışımı gibi olmuş.

covar

covar

Üye
5 para etmez resmen telefona tema yüklemiş gibi başkada bişey yok nokia bu symbian ile ilerleme kaydetemez

serecans

serecans

Üye
şimdiden birşey söylemek almaz geldiği zaman görürüz

SilentOne

SilentOne

Üye
belledede ole demiştik dedik dedik noldu şimdi geldi

lweo

Üye
Benim 3 sorum olacak arkadaslar E7 aldim ve gayet memnunum suan daha once maemo kullanicisi (n900) oldugum icin simdi sizin tabirlerinizi pek anlayamadim.

1.Belle mi yoksa Anna'mi en son yazilim
2.fp1 veya fp2 nedemek ?
3.birinci nesil ikinci nesil derken neyi kastedfyorsunuz (nokia e7) birinci nesil gurubunami giriyor 2.nesilmi

cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
belle en son yazılımdır evet e7 1. Nesil s^3 cihazdı fp1 ve fp2 önümüzdeki dönemde yayınlanıcak olan belle güncellemelerinin isimleri

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belle en son yazılım sürümü.fp1 ve fp2 yazılım hatalarının giderılmesı ve tarayıcı kısayol wıdgetlerı gibı bir sürü özellık güncellemesidir.1.nesil cıhazlar n8 c7 c601 e6 e7 gibi symbian 3 sıstemlı cıhazlardır.2.nesıl ıse 603 700 ve 701 gibı cıhazlar

pRime.

pRime.

Üye
anna yeni bir sistem değil miydi hem yeni sistem derken symbianın yerina android mi gelecek sonuçta aynı çekirdeği kullanıyır bunlar geçin bu işleri bizim ihazlar yani eski s^3 ler fp1 görür maksimum carlayı filan unutun ve bu arayüzün üstünede pek bir şey ekleyeceklerini sanmıyorum

Panpa isterlerse carla'yı da verirler sonuçta arada bir donanım uçurumu yok. (gpu hariç)
Sonuçta 256 mb ramle dünya kadar uygulama açtığını da gördük n8'in.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Panpa isterlerse carla'yı da verirler sonuçta arada bir donanım uçurumu yok. (gpu hariç)
Sonuçta 256 mb ramle dünya kadar uygulama açtığını da gördük n8'in.

gpu farkıda os nin çalışmasını engelliyecek degilya

mehmet2330

Üye
Bu Belle FP2 olmalı ve büyük ihtimal 1. nesil symbian^3 telefonlara da bu güncelleme gelecek.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
inşallah bekleyip görecez.

Uqur5445

Üye
mart sonuydu nısan sonu gelcek galıba yada 1.nesıl le aynı gelcek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mart sonuydu nısan sonu gelcek galıba yada 1.nesıl le aynı gelcek

bir on gün falan ikinci nesillere yüklü olarak cihaz sattıktan sonra önce ikinci sonra birinci nesillere gelir

Uqur5445

Üye
suanda yuklumu onlara

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hemen yayınlamazlar sabırsız kullanıcılar yeni cihazlara yönelsin diye

Uqur5445

Üye
ozamanda biz ısyan edıyoz ama

Üst Alt