Nokia Sertifika Veriyor (anında) 2012!!

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
nasil yeni sertifika alinmiyor onu mu diyorsunuz

bayon

Üye
    Konu Sahibi
evet opdadan alınmıyor

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
mstf_l

mstf_l

Üye
evet önceden imei'siyle kayıt olanlar sertifika indire biliyor fakat site yeni imei aydına kapatılmış sanırım

Uf bende o zaten herkeste olan birseydi ama arkadas yeni almayi anlatmis mesajinda ayrica ama senin imei ne de alayim diyor onu anlamadim yeni nasil yapacak ki :allalla:

bayon

Üye
    Konu Sahibi

Uf bende o zaten herkeste olan birseydi ama arkadas yeni almayi anlatmis mesajinda ayrica ama senin imei ne de alayim diyor onu anlamadim yeni nasil yapacak ki :allalla:

oda onceden sertifika almıştır sanıyoki yeniden vermeye başlamıs oysaki kayıtlı sertifikayı veriyo

bayon

Üye
    Konu Sahibi
evet bende sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası geliyor da sende çalıştı mı bu sertifika?

***** dosyalrı olmuyo bi kere hellox felan ama normal uygulamalarda cok sıkıntı olmuyo yine bazlırında hata veriyor

muhammedd5858

Üye
Arkadaslar mail adresi sorununu cözdüm :) hotmailden yeni bir mail adresi alin ama hotmail.com veya windowslive.com diye almayin ! HOTMAİL.COM.TR diye alin sorun hallolur ;)

gfbliunal

Üye
kardeşim ALLAH razı olsun çok teşekkürler

vuqar90

Üye
nasil alicaz sertifika?nerden?

gececi61

gececi61

Üye
acil yardım sinir olmaya başladım herşeyi normal yaptım imzaladım yüklerken sertifikalama kısıtlanıyor hatası veriyo

CryuS

CryuS

Üye
:tşk:

meriic71

Üye
nerede olduğunu bulamadım

ahmettas063

Üye
Süpersin Çok Teşekkürler

Üst Alt