Nokia sertifika veriyor (hemde anında)

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia sertifika veriyor (hemde anında)
Evet arkadaslar yanlış duymadınız nokia telefonunuza özel sertifika veriyor yapılması gerekenler çok basit ilk önce ;

Baştan söylemek istiyorum hellox secman vs hack dosyalarında işe yaramaz

telefonunu hacklemek istemeyenler için uygulamaları tek tek sertifikalandırabilirsiniz

1) sitesine giriyorsunuz .

2) daha sonra yukarda
butonuna tıklayıp formu dolduruyoruz (aşagıda adres bilgileri var onları doldurmaya gerek yok.

3) daha sonra yazmıs oldugunuz mail adresine onaylama maili geliyor ordan linke tıklayıp onaylıyoruz.

4)onayladıktan sonra otomatık bi bölüm geliyor
Development Certificate diye bir bölüm eğer gelmezse link den de ulaşabilirsiniz

5)Add's IMEI yazan yere telefonumuzun imei numarasını yazıyoruz
(imei öğrenmek için *#06# bilmeyenler için) ve altdan Add imei butonuna tıklıyoruz ve imei numaramız eklenmiş oluyor

6) hemen sağ tarafta Download Certificate butonu var ona tıklayıp sertifikamızı indiriyoruz

UMARIM Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEZSİNİZ :))

-- mail adresi olarak yahoo.com.tr uzantılı kullanırsanız bi sorun olmadan kabul ediyor bilginize...

Aldığınız sertifikaları nasıl kullanıcağınıza gelirse ;

link deki dosyayı indirirseniz hem programı hemde nasıl yapmanız

gerektiği resimli bi
şekilde anlattım

NOT: Şuan tek sertifika veren site olduğu için her uygulamayı sertifikalandırmıyo diyebilirsiniz haklısınız ama hiç yoktan iyidir diyerek paylaşım yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: ibram_1993 ve kissiz_adam

asusanakart

Üye
IMEI Description: bu bölüme ne yazacağız telefonun modelinimi? örneğin N95

bayon

Üye
    Konu Sahibi
yoo orayı boş bırakabilirsin sorun olmaz

kissiz_adam

kissiz_adam

Üye
ya tamam sertifikayı aldım.. bu ne işe yarar ?...yada neyi certifikalıycam bunla ...nasıl sertifikalıycam??? sana zahmet onlarıda anlatırsan

bayon

Üye
    Konu Sahibi
ya tamam sertifikayı aldım.. bu ne işe yarar ?...yada neyi certifikalıycam bunla ...nasıl sertifikalıycam??? sana zahmet onlarıda anlatırsan

şimdi uygulama yuklermisin telefona bilmiyorum ama telefona uygulama yüklerken sertifika hatası verir yani uygulamayı yuklemene izin vermez sende çeşitli programlar ile bu indirmiş olduğun sertifikaları kullanıp uyglamayı sertifikalandırırsın ve telefonuna sorunsuz yüklenir. budur yani

kissiz_adam

kissiz_adam

Üye
ii tamamda bunu telefonuma yüklüycem programın içine nasıl yerleştireceğim ..

Symbianist

Symbianist

Üye
hayırlısı

bayon

Üye
    Konu Sahibi
ii tamamda bunu telefonuma yüklüycem programın içine nasıl yerleştireceğim ..

Programın adı SignSIS-GUI Tool suan telefondan girdiğim için link atamıyorum googledan arayıp indirir programı kur aç gerekli yerlerde daha önce indirdiğin sertifika dosyalarını isteyecek seç onları da tamamdir

erknlmn

erknlmn

Üye
ben sertifikamı aldım ama istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyor imzaladığm programlarda

erknlmn

erknlmn

Üye
bak şimdi hellox ile telefonu hacklayacaktm helloxtan cer ve seciyorum oluşan dosyayı yüklemeye kalkınca bu hatayı veriyor

bayon

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi hellox ile telefonu hacklayacaktm helloxtan cer ve seciyorum oluşan dosyayı yüklemeye kalkınca bu hatayı veriyor

bide hollox 2.03 sürümünü imzalayıp deneye bilirmisiniz hangi sürümü imzaladınız bilmiyorum ama

şah46

Üye
ya abi bn sertifika alamadım e postayı girince e postanız kara listede falan filan bi şeyler diyo bi yardım edin

bayon

Üye
    Konu Sahibi

şah46

Üye
saolasın abi sertifikayı almayı başardım şimdide proğram deniyorum çok teşekürler

----------Eklendi @ 12:59:51 ---------- Yazıldı @ 12:58:22 ----------

abi proğramı sertifikaladığımda sertifika bu proğramı kısıtlıyor diyor ne yapmalıyım

erknlmn

erknlmn

Üye
saolasın abi sertifikayı almayı başardım şimdide proğram deniyorum çok teşekürler

----------Eklendi @ 12:59:51 ---------- Yazıldı @ 12:58:22 ----------

abi proğramı sertifikaladığımda sertifika bu proğramı kısıtlıyor diyor ne yapmalıyım

bende de aynı hatayı verdi telefonu hackladım hiç gerek kalmadı artık sertifikaya buradan hacklayabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

Üst Alt