karşılaştırma ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
karşılaştırma ...
nokia 700
nokia c6-01
htc salsa
sony ericson neo v
galaxy ace
samsung wave m s7250

bunların fiyatlarını alabilir miyim bilen biri varsa netten bakınca abuk subuk fiyatlar çıkıyor güvenemedim. ve birde hangisi sizce ? benm için çözünürlülük önemli. fiyat olarakta max 750 düşünüyorum

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam önerim xperia neo V'den yana olacak fakat nokia 700'de olabilir..neden neo v çünkü donanım olarak ön planda bir cihaz öncelikle android sistemine sahip ve android 4.0 ICS güncellemesi alacak,tasarımı çok hoş ve fiyat olarak 700 ortalama...birde teknik özellik olarak 1ghz işlemci,512 mb ram,205 adreno gpu,oyun performansı üst düzey bir cihaz...birde galaxy s wi-fi 5.0'ı ordan kaldır kardeşim o tablet olarak geçiyor..

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
kafa gitti artık sabahtan beri bakıyorum :) saol önerin için başka yorumlarda aldıktan sonra sanırım kararım kesinleşecek ;)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TRANSGRESSOR
anılbaran

anılbaran

Üye
nokia 700

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sebebini yazarsanız daha bi güzel olur teşekkürler yinede.

----------Eklendi @ 22:43:03 ---------- Yazıldı @ 22:35:09 ----------

hocam önerim xperia neo V'den yana olacak fakat nokia 700'de olabilir..neden neo v çünkü donanım olarak ön planda bir cihaz öncelikle android sistemine sahip ve android 4.0 ICS güncellemesi alacak,tasarımı çok hoş ve fiyat olarak 700 ortalama...birde teknik özellik olarak 1ghz işlemci,512 mb ram,205 adreno gpu,oyun performansı üst düzey bir cihaz...birde galaxy s wi-fi 5.0'ı ordan kaldır kardeşim o tablet olarak geçiyor..

fiyata bakıyorum 800 den aşağı değil :s

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam vatancomputer her hafta %25 indirim yapıyor takip et 700-720'ye bulursun birde baktığn model xperia neo değil xperia neo V olmalı onun fiyatı daha ucuz...
evet arkadaşlar sebebini yazarsanız daha bi güzel olur teşekkürler yinede.

----------Eklendi @ 22:43:03 ---------- Yazıldı @ 22:35:09 ----------

fiyata bakıyorum 800 den aşağı değil :s

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
hocam vatancomputer her hafta % indirim yapıyor takip et 700-720'ye bulursun birde baktığn model xperia neo değil xperia neo V olmalı onun fiyatı daha ucuz...

tamam bende ona bakıyorum dediğin gibi vatanın indirimlerini takip etmek lazım

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bak aslında şöyle 20 gün,1 ay bile kullanılmamış cihazlar şu an çok ucuz istersen senin için bakabilirim...

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
yok hiç güvenim yok onlara sağol teşekkür ederim düşündüğün için ama dediğim gibi..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
başka yorum yapan yok ki xperia alıcam galiba bu gidişle :)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam artık tecrübeli üyedaşlarımız bazı şahıslar yüzünden yorum bile yapmıyorlar artık..çünkü gereksiz tartışmalar çıkıyor konu sapıyor..ama yorum yapsalar dahi büyük kısmı xperia diyecektir...
başka yorum yapan yok ki xperia alıcam galiba bu gidişle :)

• Beğen
Tepkiler: TRANSGRESSOR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...