herşeyiyle yine mükemmel olmuş ama tek bi sorunum var tuş kilidi olmadı bende yani tuş kilidini kilitliyorum normal kilitleniyor ama actıgımda kaydırma vs. başka bişey gelmiyor direk olarak açılıyor sorun nedir acaba ?
klavye yamasını C içerisinde patches klasörune kopyala rompatches den akif et klavyen düzelir..Bu arada anlatım iyi olmuş hiç bilmeyenler için
----------Eklendi @ 18:11:54 ---------- Yazıldı @ 18:07:50 ----------
Tuş kilidi kilit tuşundan dogrudan açılır ama tuşlar kilitli iken menü ye basarsan sürüklemeli kilit çalışır.
)Slm ilgine tşkler c içerisinde patches diye bir klasör yok rompatches ne kadar aktif edip yeşile cevirse yine kendiliğinde maviye dönüşüyor ve malesef klavyeyi ben düzelmedi,belle tsunami kurmaya kaltığımdada yüklenemiyor bu dahili birleşendir diye uyarı alıyorum bide yukarda anlatıklarım cfw yükleme şekli doğrumudur.klavye yamasını C içerisinde patches klasörune kopyala rompatches den akif et klavyen düzelir..Bu arada anlatım iyi olmuş hiç bilmeyenler için
----------Eklendi @ 18:11:54 ---------- Yazıldı @ 18:07:50 ----------
Tuş kilidi kilit tuşundan dogrudan açılır ama tuşlar kilitli iken menü ye basarsan sürüklemeli kilit çalışır.
Slm ilgine tşkler c içerisinde patches diye bir klasör yok rompatches ne kadar aktif edip yeşile cevirse yine kendiliğinde maviye dönüşüyor ve malesef klavyeyi ben düzelmedi,belle tsunami kurmaya kaltığımdada yüklenemiyor bu dahili birleşendir diye uyarı alıyorum bide yukarda anlatıklarım cfw yükleme şekli doğrumudur.
ellerine sağlık çok güzel olmuş daha da geliştirmeyi düşünüyormusun
Zaten dosya yöneticisinden giriyorum malesef patches diye bir klasör yok.cfw deki dosya yöneticisi ile girersen C de patches oldugunu görürsün ama önce rompatchesi kuracaksın
Zaten dosya yöneticisinden giriyorum malesef patches diye bir klasör yok.
İlgine tşk mutlaka bir yerde hata yapıyorum,önce birinci sayfadanRomPatches telefon hafızasına kur ve aç sonra C: içerisinde patches oluşur oraya kopyala
İlgine tşk mutlaka bir yerde hata yapıyorum,önce birinci sayfadanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızC ye kurdum yüklü uygulamalrdan ROMpatchr+ çalıştırdım mavi olan iki ikonu yaşile döndü va halan paches klasörü C de gözükmüyor.
c/program files/nokia/phoenix/products/RM-697 içine bu rar içinden çıkanlardan başka hangi dosyaları atıyoruz orda takıldım
c/program files/nokia/phoenix/products/RM-697 içine bu rar içinden çıkanlardan başka hangi dosyaları atıyoruz orda takıldım
ya baktım ordaki işlemleride uyguladım tam işlem başlarken cihazı pcden ayırın diyo kabloyu cıkartıyorum bataryayı cıkartıyorum tekrar takıyorum kabloyu telefona takıyorum kırmızıya bi kere basıyorum yine aynı hata geliyo yardımcı olun acemiyim daha nerde hata yapıyorum dosyalar tam fotoğraftaki gibi ama böyle oluyo sürekli bataryayı cıkartıp takmamı istiyo