Nokia C5-03 CFW Excellent_solid_RM-697_22.0.007 *vedohan* 11.03.2012 (yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

BiteXx

BiteXx

Üye
herşeyiyle yine mükemmel olmuş ama tek bi sorunum var tuş kilidi olmadı bende yani tuş kilidini kilitliyorum normal kilitleniyor ama actıgımda kaydırma vs. başka bişey gelmiyor direk olarak açılıyor sorun nedir acaba ?

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
klavye yamasını C içerisinde patches klasörune kopyala rompatches den akif et klavyen düzelir..Bu arada anlatım iyi olmuş hiç bilmeyenler için

----------Eklendi @ 18:11:54 ---------- Yazıldı @ 18:07:50 ----------

herşeyiyle yine mükemmel olmuş ama tek bi sorunum var tuş kilidi olmadı bende yani tuş kilidini kilitliyorum normal kilitleniyor ama actıgımda kaydırma vs. başka bişey gelmiyor direk olarak açılıyor sorun nedir acaba ?

Tuş kilidi kilit tuşundan dogrudan açılır ama tuşlar kilitli iken menü ye basarsan sürüklemeli kilit çalışır.

BiteXx

BiteXx

Üye
klavye yamasını C içerisinde patches klasörune kopyala rompatches den akif et klavyen düzelir..Bu arada anlatım iyi olmuş hiç bilmeyenler için

Tuş kilidi kilit tuşundan dogrudan açılır ama tuşlar kilitli iken menü ye basarsan sürüklemeli kilit çalışır.

Kusura bakma başta anlayamadım olayı tekrardan teşekkürler sorunsuz çalışıyor çok güzel bi cfw olmuş yine kilidin böyle olması daha iyi olmuş yani menu tuşundan açılması :))

artos1

Üye

Slm ilgine tşkler c içerisinde patches diye bir klasör yok rompatches ne kadar aktif edip yeşile cevirse yine kendiliğinde maviye dönüşüyor ve malesef klavyeyi ben düzelmedi,belle tsunami kurmaya kaltığımdada yüklenemiyor bu dahili birleşendir diye uyarı alıyorum bide yukarda anlatıklarım cfw yükleme şekli doğrumudur.

Enverçaydibi

Üye
çok güzel olmuş emeklerine sağlık

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Slm ilgine tşkler c içerisinde patches diye bir klasör yok rompatches ne kadar aktif edip yeşile cevirse yine kendiliğinde maviye dönüşüyor ve malesef klavyeyi ben düzelmedi,belle tsunami kurmaya kaltığımdada yüklenemiyor bu dahili birleşendir diye uyarı alıyorum bide yukarda anlatıklarım cfw yükleme şekli doğrumudur.

cfw deki dosya yöneticisi ile girersen C de patches oldugunu görürsün ama önce rompatchesi kuracaksın

tnsl

Üye
ellerine sağlık çok güzel olmuş daha da geliştirmeyi düşünüyormusun

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi

artos1

Üye
RomPatches telefon hafızasına kur ve aç sonra C: içerisinde patches oluşur oraya kopyala
İlgine tşk mutlaka bir yerde hata yapıyorum,önce birinci sayfadan C ye kurdum yüklü uygulamalrdan ROMpatchr+ çalıştırdım mavi olan iki ikonu yaşile döndü va halan paches klasörü C de gözükmüyor.

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
İlgine tşk mutlaka bir yerde hata yapıyorum,önce birinci sayfadan C ye kurdum yüklü uygulamalrdan ROMpatchr+ çalıştırdım mavi olan iki ikonu yaşile döndü va halan paches klasörü C de gözükmüyor.

Telefonun kendi dosya yöneticisi ile giriyorsun sanırım onunla değil öteki file browser ile girip görürsün

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
ben kuramıyorum yardım edin

artos1

Üye
Oldu teşekkürler.Rompatcher yamaları kalsörü içinde çıkan diğer programlar ne işe yarıyo ve nasıl kurulacak,mesela Belle tusunamy kurmaya çalıştığımda bu dahili bileşendir uyarısını verip kurulmuyor.

hicsam

hicsam

Üye
arkadaşlar benden başka ekranın sağ üstünde hafıza kartı simgesi olan yok mu, onu nasıl kaldırabiliriz, sürekli mesaj geldi sanıyorum, onu yok etmenin bi yolu yok mu

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
c/program files/nokia/phoenix/products/RM-697 içine bu rar içinden çıkanlardan başka hangi dosyaları atıyoruz orda takıldım

artos1

Üye
c/program files/nokia/phoenix/products/RM-697 içine bu rar içinden çıkanlardan başka hangi dosyaları atıyoruz orda takıldım

Arkadaş yukarda resimli olmasada ama detaylı anlatımım var istersen bir bak.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
ya baktım ordaki işlemleride uyguladım tam işlem başlarken cihazı pcden ayırın diyo kabloyu cıkartıyorum bataryayı cıkartıyorum tekrar takıyorum kabloyu telefona takıyorum kırmızıya bi kere basıyorum yine aynı hata geliyo yardımcı olun acemiyim daha nerde hata yapıyorum dosyalar tam fotoğraftaki gibi ama böyle oluyo sürekli bataryayı cıkartıp takmamı istiyo

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi

Rm-697 içerisine atmayacaksın cfw(rar) onu başka bir yere çıkarıp sonra core ve rofs2 yi ekleyeceksin ilk mesajdaki resimdeki gibi

artos1

Üye
ya baktım ordaki işlemleride uyguladım tam işlem başlarken cihazı pcden ayırın diyo kabloyu cıkartıyorum bataryayı cıkartıyorum tekrar takıyorum kabloyu telefona takıyorum kırmızıya bi kere basıyorum yine aynı hata geliyo yardımcı olun acemiyim daha nerde hata yapıyorum dosyalar tam fotoğraftaki gibi ama böyle oluyo sürekli bataryayı cıkartıp takmamı istiyo

Arkadaş bende senin gibi acemiyim ama defalarca deneme yanılma yöntemiyle oldu.Ama deneme yanılma risklidir.

Üst Alt