Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C5-03 CFW Excellent_solid_RM-697_22.0.007 *vedohan* 11.03.2012 (yenilendi)
Sponsorlu Bağlantılar
meftuni
Üye
kardeşim eline sağlık cfw güzel olmuş ama ben C: nin hafızasını 75 mb olarak görüyorum... başka cfwler yüklediğim de de aynı sorun oluyor yani 100mb hafıza öngören bi cfw yükledim o zaman da yine 75 kalmıştı... Sorun sence nedendir...
kardeşim eline sağlık cfw güzel olmuş ama ben C: nin hafızasını 75 mb olarak görüyorum... başka cfwler yüklediğim de de aynı sorun oluyor yani 100mb hafıza öngören bi cfw yükledim o zaman da yine 75 kalmıştı... Sorun sence nedendir...
Bunu yüklemek için ben phoenix programını kullanıyorum forumda bulabilirsin Türkçe ve ingilizce var bu cfw de yükleme şeklide tarifi de forumda ayrıntılı olarak anlatılıyor.
hüso94
Üye
bu Cfw Türkçemi inglizcemi
Rokxah
Üye
İkisi de var.
fhosill
Üye
arkadaşlar vermişsiniz ellerinize emeğinize sağlık, ama ben bilmiyorum nasıl yüklendiğini forumda biyerde varmı bulamadım yardımcı olursanız bende yüklicam bunu. teşekkürler
arkadaşlar vermişsiniz ellerinize emeğinize sağlık, ama ben bilmiyorum nasıl yüklendiğini forumda biyerde varmı bulamadım yardımcı olursanız bende yüklicam bunu. teşekkürler