Nokia C5-03 CFW Excellent_solid_RM-697_22.0.007 *vedohan* 11.03.2012 (yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
teamwiewer la yapabilicek olan varsa buyursun hü[email protected] ekleyin konuşalım

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim msn de yardım edebilirim

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
tamam şuan dışarıdayım eve gidince msni açıcam yaparız şimdiden teşekkürler :)

hicsam

hicsam

Üye
arkadaşlar benden başka ekranın sağ üstünde hafıza kartı simgesi olan yok mu, onu nasıl kaldırabiliriz, sürekli mesaj geldi sanıyorum, onu yok etmenin bi yolu yok mu

Biri yardımcı olsun şu garibana

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
İlgine tşk mutlaka bir yerde hata yapıyorum,önce birinci sayfadan C ye kurdum yüklü uygulamalrdan ROMpatchr+ çalıştırdım mavi olan iki ikonu yaşile döndü va halan paches klasörü C de gözükmüyor.
kendin oluştursanda olur

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Vedat O hafıza kartı simgesi sorununu bende yaşıyorum. Buna bi çözüm bulmak lazım alışmak zor olucak yoksa:) birde güç seçeneklerine yeniden başlat ekleyip menü düzeninide genişletseydin iyi olurmuş bunu yaptım ben ama yeniden başlatı ekleyemedim. birde bi sorum olacak müzik çalara çalma listesi eklenmiyor eklense bile kapatıp açılınca yok oluyor bunu nasıl çözücez bi bilgin varsa paylaşırmısın şimdiden teşekkürler üstad :)

erdemsazak

Üye
Teşekkürler güzel bir cfw.Lakin bu sağ üstte hafıza kartı işareti sorunu bende de var. Kesin bir çözüm önerisi olan varsa sevinirim.İyi forumlar..

artos1

Üye
Arkadaşlar bu cfw yeniden bir düzenleme olacaksa hafıza kartı simgesi kaldırılırsa iyi olur bide kırmızı tuşa yaniden başlatılması eklenmesi bide kilidi açmak için menü tuşuyla açmak için sürükleyin pek cevap vermiyor,gerçi yan kilitle tuşuyla daha rahat açılıyor,cfw yapan arkadaşlar umarım bunları dikate alır.

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı simgesini begenmediniz galiba evet onu son anda eklemiştim tekrar yüklemek benim için sorun degil ama sizler öyle istiyorsanız benim için sorun yok yapabilirim.
Yeniden başlat ekledim ama arama esnasında seçenekler sessiz beklet yerine menüye giriyor bu şekilde olmasını istemedim SysAp sorun yaratıyor yoksa sorun degil hemen yapılır böyle istiyorsanız yaparım

hicsam

hicsam

Üye
Hafıza kartı simgesini begenmediniz galiba evet onu son anda eklemiştim tekrar yüklemek benim için sorun degil ama sizler öyle istiyorsanız benim için sorun yok yapabilirim.
Yeniden başlat ekledim ama arama esnasında seçenekler sessiz beklet yerine menüye giriyor bu şekilde olmasını istemedim SysAp sorun yaratıyor yoksa sorun degil hemen yapılır böyle istiyorsanız yaparım

Ben isterim :) herşey için teşekkürler hocam, bi sorum olacak bende şebeke hep 3,5G idi, ama şimdi hep 3G yazıyo, çekim gücü azaldığından mıdır acaba ?

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Ben isterim :) herşey için teşekkürler hocam, bi sorum olacak bende şebeke hep 3,5G idi, ama şimdi hep 3G yazıyo, çekim gücü azaldığından mıdır acaba ?

3G ile ilgili bir degişiklik yapmadım sanırım şebeke ile ilgilidir..

hicsam

hicsam

Üye
3G ile ilgili bir degişiklik yapmadım sanırım şebeke ile ilgilidir..

O zaman çekim gücü azalmış, demek ki cfw yi yüklerken bi hata yaptım, neyse bu cfw yi yenilerseniz onda hata yapmam inşallah. Tekrar teşekkürler

BiteXx

BiteXx

Üye
Hafıza kartı simgesi kalktımı acaba yeniden yüklemeyi düşünüyorumda kalkmadıysa boşuna flashlamış olmayayım yeniden telefonu :))

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı simgesi kalktımı acaba yeniden yüklemeyi düşünüyorumda kalkmadıysa boşuna flashlamış olmayayım yeniden telefonu :))

yok daha düzenleme yapmadım acele etmeyiniz

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
O zaman çekim gücü azalmış, demek ki cfw yi yüklerken bi hata yaptım, neyse bu cfw yi yenilerseniz onda hata yapmam inşallah. Tekrar teşekkürler
bendede azalma var şebekeden değil o

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Telefon yatayda iken sayı ve @ gibi işaretleri yazamıyorum. Patch aktif sol altta yeşil tik işareti falan var ama sayıların olduğu sayfaya geçemiyorum.

Bunun haricinde cfw nin tamamı çok güzel özelliklede ev ekranları.

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
bendede azalma var şebekeden değil o

ben 3,5G ile baglanıyorum bunda bir sorun yok

----------Eklendi @ 17:11:21 ---------- Yazıldı @ 17:09:31 ----------

Telefon yatayda iken sayı ve @ gibi işaretleri yazamıyorum. Patch aktif sol altta yeşil tik işareti falan var ama sayıların olduğu sayfaya geçemiyorum.

Bunun haricinde cfw nin tamamı çok güzel özelliklede ev ekranları.

Yazabiliyorsun ama sen bulamamışsın olur mu öyle şey @ da var simgelerde nokta virgül de sorun yok onda

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bende 3.5g bağlanıyorum

Üst Alt