Nokia C5-03 CFW Excellent_solid_RM-697_22.0.007 *vedohan* 11.03.2012 (yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık

kalas01

Üye
22.0.007 den mi yoksa cfw den mi bilemedim tarayıcıdan atıyor kardeşler
çok büyük bir problem yani

esqalsiz

esqalsiz

Üye
elne saglk i olmus

miZah

Üye
özellikler tam istediğim gibi. Fakat ben ilk defa cfw denedim ve başaramadım. Telefona sadece verdiğin iki dosyayı mı atacaz? İndirdiğim rardan çıkan dosyaları? Yoksa navifirmle indirdiğim orjinal dosyaları mı editlicem anlamadım gitti.

----------Eklendi @ 15:48:45 ---------- Yazıldı @ 15:02:18 ----------

navifirmle indirdiğim orjinal dosyaları Phonex te silip resimdeki gibi iki dosyayı mı yüklücem? ppm ve image iki tanesi mi yüklencek?
Lütfen yardım.

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
phoenix ile ekleyip sileceksin dosyaların orijinali orada kalacak resimdeki gibi olacak

miZah

Üye
vedatvedat kardeşim. Bekliyodum cevap gelir diye teşekkür ederim.
Tekrar sorum olacak:
phoenix 697 klasorunde orjinal yazılım var. fonexi açıp, oradaki tümünü silip, Add ile bu iki dosyayı ekleyip ok dicem.
Doğru mu?
Biraz açık anlatırsan sevinirim. :S

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Evet tam öyle olacak ekleme şekli de edit ile yaparsan daha kolay olur yani core edit yapacaksın sonra cfw dosyasındaki core sonra da rofs2 aynı şekilde ekle ok

miZah

Üye
vedatvedat rahatsız ediyorum ama hata yapmak istemiyorum. kusura bakma
şimdi core edit falan dedin kafam karıştı. yapacaklarımı yaziyim ben yanlışsa düzeltir misin?

1.
navifirmle uygun dosyalarımı indirdim. Phoneix prodüct klasorune attım.

2. Phoneixi açıp gereken bölümde options tıklıyacam ve orada kırmızı ve siyah yazılı olan tüm dosyaları silecem.

3. add dicem ve senin gönderdiğin iki dosyayı birisi image birisi ppm olarak eklicem ve başlatcam.
Bu kadar yeterli mi?

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Evet dogrudur image ppm olacak

miZah

Üye
Teşekkürler deniyorum. İnşallah olur. :)

----------Eklendi @ 18:17:38 ---------- Yazıldı @ 17:45:52 ----------

Teşekkür ederim :) Başta olmadı sandım. Hard format attım c de boş alan 97 mb :)))) Bunun üzerine SBP Mobile Shell Kurabilirim umarım. :) Gerçekten telefon hızlandı

BiteXx

BiteXx

Üye
Yeni yükleme fırsatım oldu şuan tüm programlarıyla beraber yükledim sorunsuz çalıştı çok sade ve hızlı bir fw tebrikler artı olarak telefon hafızanın 97mb olmasına hala anlam veremedim ama harbidende oldu yani C5-03 için fw bulmak çok zor ama şuan candy, class vb. fwler arasında hız bakımından oldukca iyi bi yerde olucagı kesin bu fw'nin ilk başlarda 5800 tarzı fwler istemiştim hep ama ne zaman çıkacagı belli değil şimdilik en iyisi bu :))

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yükleme fırsatım oldu şuan tüm programlarıyla beraber yükledim sorunsuz çalıştı çok sade ve hızlı bir fw tebrikler artı olarak telefon hafızanın 97mb olmasına hala anlam veremedim ama harbidende oldu yani C5-03 için fw bulmak çok zor ama şuan candy, class vb. fwler arasında hız bakımından oldukca iyi bi yerde olucagı kesin bu fw'nin ilk başlarda 5800 tarzı fwler istemiştim hep ama ne zaman çıkacagı belli değil şimdilik en iyisi bu :))

Begenmenize sevindim biraz eklemeler daha olacak sürüklemeli tuş kilidi ve kınetik kaydırma N8 ikonları arayan kişi ikonu gibi hazırlıyorum

• Beğen
Tepkiler: nsren
BiteXx

BiteXx

Üye
Begenmenize sevindim biraz eklemeler daha olacak sürüklemeli tuş kilidi ve kınetik kaydırma N8 ikonları arayan kişi ikonu gibi hazırlıyorum
valla bekliyorum yeni cfw'ni yeni düzenlemeleriyle harika olucağından hiç şüphem yok tekrardan tebrikler:))

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Yeni özellikler ekledim arkadaşlar ilk mesaj da takip edebilirsiniz umarım begenirsiniz özellikle sürüklemeli tuş kilidi ve ev ekranları temaları oldukca güzel oldu.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Yeni özellikler ekledim arkadaşlar ilk mesaj da takip edebilirsiniz umarım begenirsiniz özellikle sürüklemeli tuş kilidi ve ev ekranları temaları oldukca güzel oldu.

menü ikonları geniş oldu mu

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye

ARADAKİ FARK BELLİ

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
bunun ne farkı var halen anlamadım ilk sayfadaki resimler ile bu arasındaki fark ne menü ikonu değişmedi ben onunla ilgili birşey yapmadım

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
bunun ne farkı var halen anlamadım ilk sayfadaki resimler ile bu arasındaki fark ne menü ikonu değişmedi ben onunla ilgili birşey yapmadını

Menüde İkonlar Daha fazla yer kaplıyor daha güzel duruyor

Üst Alt