Nokia C5-03 CFW Excellent_solid_RM-697_22.0.007 *vedohan* 11.03.2012 (yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Allah allah . Bende şebeke kısmında 3G yazıyor. bağlantıda bi sorun yokta yazan o sadece

erdemsazak

Üye
cfw ile ana ekrana hava durumu widgeti eklemek mümkün değil mi ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Flash live olarak eklenebilir galiba

Joker.

Joker.

Üye
v22 için mi

----------Eklendi @ 00:17:07 ---------- Yazıldı @ 00:13:08 ----------

Madem türkçe son resin neden ingilizce

erdemsazak

Üye
evet c5-03 için. 5800 cfw'lerinde bu yapılmış gördüm.üstad bunu bi denemeli bence :) 5 günlük hava durumu (güneşli,yağmurlu vs ) ana ekranda..

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Arkadaşlar Yukardaki hafıza kartı işaretini AIO patch yükleyerek yok edebilirsiniz. Yüklerken ekrana çıkan Delete value delivery deki tik i kaldırın conversation mesajlarda gözükmez yoksa. diğerlerini anlarsınız zaten

artos1

Üye
Arkadaşlar Yukardaki hafıza kartı işaretini AIO patch yükleyerek yok edebilirsiniz. Yüklerken ekrana çıkan Delete value delivery deki tik i kaldırın conversation mesajlarda gözükmez yoksa. diğerlerini anlarsınız zaten
Eveet dediğiniz program kurarak hafıza kartı simgesi kalktı tşk.

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi

erdemsazak

Üye
Buna gerek kalmadı arkadaşlar düzenleme yaptım muhtemelen yarın sabah burada olacak istenilen çok önemli birşey yoktur umarım.
teşekkürler ozaman ama şu hava durumu olayını yapamazmıyız acaba ?

eddie_0001

Üye
Buna gerek kalmadı arkadaşlar düzenleme yaptım muhtemelen yarın sabah burada olacak istenilen çok önemli birşey yoktur umarım.

kardeşim herşey çok güzel ve en az 1 haftadır bu konuyu takip altında tutuyorum ve sonunda üye oldum :) :) cfw nin son düzenlemeleri yaparak son versiyonunu paylaştın emeğine sağlık. Tüm programları indirdim mevcut fakat yanlış birşey yapıp telefonumdan olmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla c5-03e fw senin düzenlediğin cfw yi atıcaz. Bende v22 mevcut herşey tamam fakat bilmeyen ve öğrenmek isteyenler için tek tek resimli anlatım yada resimli olmasa da sırasıyla detaylı ama kısa bir anlatım yaparmısın diye rica edicektim. Şimdiden herkes adına teşekkürlerimi sunarım başarılar.

Silinen Üye 877149

Kapalı Hesap

yüklemeye çalıştığımda hep bu hatayla karşılaşıyorum. nedeni nedir acaba?

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix 2012 ile yükle senin yükledigin phoenix kaç tam bilmiyorum ama.bir kez daha dene bazen böyle olabiliyo 25 başlayan sayılardan aşagıya dogru düşüyor mu yükleme esnasında.

Silinen Üye 877149

Kapalı Hesap
2012 ile yüklüyorum zaten. artos1 nickli arkadaşın anlatımındaki gibi yaptım herşeyi ama hata veriyo. hata da şöyle;

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Verifying communication to device...
Scanning image files...
Error: Invalid file collection. Only one Mcu file is allowed.
File RM-697_22.0.007_prd.core_Excellent_solid_V2_.C00 is marked as Mcu
File RM-697_22.0.007_prd.core.C00 is marked as Mcu
ERROR: Unable to load file C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-697\RM-697_22.0.007_prd.core_Excellent_solid_V2_.C00 - 0x8401F13C
ERROR: Failed to set phone to flashmode

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim herşey çok güzel ve en az 1 haftadır bu konuyu takip altında tutuyorum ve sonunda üye oldum :) :) cfw nin son düzenlemeleri yaparak son versiyonunu paylaştın emeğine sağlık. Tüm programları indirdim mevcut fakat yanlış birşey yapıp telefonumdan olmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla c5-03e fw senin düzenlediğin cfw yi atıcaz. Bende v22 mevcut herşey tamam fakat bilmeyen ve öğrenmek isteyenler için tek tek resimli anlatım yada resimli olmasa da sırasıyla detaylı ama kısa bir anlatım yaparmısın diye rica edicektim. Şimdiden herkes adına teşekkürlerimi sunarım başarılar.

sitede bu konu açık olarak resimler ile anlatılıyor tam olarak orada yazılanları iyi okuyup uygulamak gerekiyor bir de ilk denemede başarılı olmayabilirsin tekrar tekrar denemek gerekiyor ben kaç defa yaptıgımı hatırlamıyorum yani en önemli kısım telefonu sökme takma bataryayı takma kırmızı tuşa basma yüklemeyi başlatma herkesin bu kısımda hata yaptıgını düşünüyorum püf nokta burası.

eddie_0001

Üye
yada sen en son güncellemeyi bugun sabaha yüklerim demişsin. ben sadece o dosyaları indirip telefoncuya götürsem ? box la attırsam olur dimi ?

hicsam

hicsam

Üye
hocam cfw'nin son halini ne zaman koyarsın

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
2012 ile yüklüyorum zaten. artos1 nickli arkadaşın anlatımındaki gibi yaptım herşeyi ama hata veriyo. hata da şöyle;

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Verifying communication to device...
Scanning image files...
Error: Invalid file collection. Only one Mcu file is allowed.
File RM-697_22.0.007_prd.core_Excellent_solid_V2_.C00 is marked as Mcu
File RM-697_22.0.007_prd.core.C00 is marked as Mcu
ERROR: Unable to load file C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-697\RM-697_22.0.007_prd.core_Excellent_solid_V2_.C00 - 0x8401F13C
ERROR: Failed to set phone to flashmode

***RM-697_22.0.007_prd.core.C00**** buradan anladıgım kadarı ile orijinal core dosyası da duruyor onları çıkarıp cfw rofs ve core dosyalarını ekleyeceksin ilk sayfadaki resimdeki gibi olacak.

----------Eklendi @ 15:30:19 ---------- Yazıldı @ 15:29:10 ----------

hocam cfw'nin son halini ne zaman koyarsın

hazır zaten yükleyebilirsin ilk sayfaya bakmadın sanırım

Silinen Üye 877149

Kapalı Hesap
***RM-697_22.0.007_prd.core.C00**** buradan anladıgım kadarı ile orijinal core dosyası da duruyor onları çıkarıp cfw rofs ve core dosyalarını ekleyeceksin ilk sayfadaki resimdeki gibi olacak.

eyvallah kardeşim sorun ordaymış. oldu şimdi :)

Üst Alt