Nokia C5-03 CFW Excellent_solid_RM-697_22.0.007 *vedohan* 11.03.2012 (yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
hardmı yani teli kapatıp atılanmı kodla atılanmı ?

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
55.06 MB ram free şimdi ölçtüm arkadaşlar

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
evet dostum hard format attım 90 mb oldu boş yer teşekkürler :)

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bu cfw geliştirilebilir

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
evet olabilir yeni ev ekranları mesela

PremiumWork

PremiumWork

Üye
e-posta silinmeseydi keşke geliştircekseniz e-postadada atın :)

nsren

nsren

Üye
ben bu işi ilk defa yapacagım telefon versiyonu 22 07 sana zahmet detalı anlatım yapar mısın. sen yaptın mı yaptıysan nasıl yaptın. şimdiden teşekkürler.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
ben azcık oynadım üstünde :) tema ekledim bide menüyü genişlettim o kadar

nsren

nsren

Üye
arkadaşlar biriniz yardımcı olun nasıl yapıyorsunuz çok acemi degilim aslında ama ben bunu bir türlü yapamadım. ekleri indirdim phonex i kurdum dosyayı gerekli yere attım ama phonekx rm697 klasörünü görmüyür. acil yardım

cem720

cem720

Üye
arkadaşlar biriniz yardımcı olun nasıl yapıyorsunuz çok acemi degilim aslında ama ben bunu bir türlü yapamadım. ekleri indirdim phonex i kurdum dosyayı gerekli yere attım ama phonekx rm697 klasörünü görmüyür. acil yardım
phoenix 2011 sürümü dğeilse görmez. mevcut phoenixi kaldır 2011 sürümünü yükle

nsren

nsren

Üye
son sürüm yüklü zaten. programın için de rm697 var seçiyorum. ama falashing bölümünde firmvare deyince dosyayı görmüyor. içindeki ekler eksik oldugu için olabilir mi acaba.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
son sürüm yüklü zaten. programın için de rm697 var seçiyorum. ama falashing bölümünde firmvare deyince dosyayı görmüyor. içindeki ekler eksik oldugu için olabilir mi acaba.

Kardeş klasör ismi RM-697 mi

nsren

nsren

Üye
Kardeş klasör ismi RM-697 mi

evet aynen öyle. aslındea şöyle birşey yaptım navifirm den orjinal dosya indirdim phonexin içine attım onu gördü içindekileri sildim burada verilenleri aynı klasörün içine attım görmedi. bana adım adım anlatırsanız çok mutlu olurun.

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
o şekilde olaz Rm 697 sabit kalacak içindekiler sonra ilk resimdeki gibi ekleyeceksin yoksa olmaz core ve rofs2 kalacak onlara edit ile ekleyeceksin

nsren

nsren

Üye
o şekilde olaz Rm 697 sabit kalacak içindekiler sonra ilk resimdeki gibi ekleyeceksin yoksa olmaz core ve rofs2 kalacak onlara edit ile ekleyeceksin
kardeşim ben bu cfw yi mutlaka yapmak istiyorun sen şunu bana bir tam anlatırsan süper iyilik yapmış olursun. çünkü tam aradıgım cfw bütün gereksiz dosyalar kaldırılmış [email protected] sana zahmet

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
yarın yardımcı olabilirim şimdi cepden yazıyorum

nsren

nsren

Üye
kardeşim gerek kalmadı çok msagol dedigin gibi yaptım oldu yükledim. şimdi hafızayı yükseltmetye çalışıyorum. ev ekranında rotasyon yok yamaları yükleyince gelir umarım tekrar yazacagım.

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Kardeş CFW güzel ama burdan indirdirdiğim qwerty klavye yamasını açınca telefon yatayken sayı yazamıyorum ve süreli harfi büyütüyo kendisi.

--------------------

Sorunu çözdüm bendeki c2z patchi dandikmiş. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür :d

Üst Alt