nub
Üye
Nt Kulaklık
Arkadaşlar 19.01.2012 Tarihinde Nt mağazasından Avec marka Bass kulaklık aldım.15-20 gün sonra tek kulaklıktan ses çıkmamaya başladı.Elimde fişiyle götürdüm sağolasın değiştirdiler.tekrar 2 hafta sonra tek kulaklıgı yine bozuldu bu kulak kısmını çıkarınca içindeki plastikte kırılma gördüm.Garantisi vardı galiba 2 sene.Şimdi götürsem tekrar değiştirirler mi garantiye mi yollarlar ? Mağazaya git sor diyceksinizde okuldan dershaneden fırsat bulamıyorum , ya da üşeniyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar 19.01.2012 Tarihinde Nt mağazasından Avec marka Bass kulaklık aldım.15-20 gün sonra tek kulaklıktan ses çıkmamaya başladı.Elimde fişiyle götürdüm sağolasın değiştirdiler.tekrar 2 hafta sonra tek kulaklıgı yine bozuldu bu kulak kısmını çıkarınca içindeki plastikte kırılma gördüm.Garantisi vardı galiba 2 sene.Şimdi götürsem tekrar değiştirirler mi garantiye mi yollarlar ? Mağazaya git sor diyceksinizde okuldan dershaneden fırsat bulamıyorum , ya da üşeniyorum

ben pıranha diye mp4 almıştım tuş değişimi isteyecektim fakat benden küçükçekmece tarafına gitmemi istediler veya kargoyla göndermemi ikisi de bana ters kargo şirketlerine güvenemiyor insan gidiş-geliş olacak çünkü ayrıca küçük çekmece ilçesi de bayağı bana uzak bende bozuk mp4 ile devam ediyorum
istersen başka bir tane al garantide heba olur o
ayrıca bir kulaklık yani ne derece ilgilenirler merak konusu