NitDroid installer ile artık n900'e android kurmak çok kolay

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
NitDroid installer ile artık n900'e android kurmak çok kolay
Öncelikle Selamlar,

Bugünkü konumda en kolay yoldan android kurulumunu sizlere sunacağım.

Osman kardeşimin vermiş olduğu sürümden tek farkı bu sürümün daha kararlı çalışmasıdır.

Kurmadan önce bilinmesi gerekenler

Arkadaşlar nitdroidde çalışmayanları yazıyorum onu bilin ona göre kurulumu gerçekleştirin.

Nitdroid'de

Arama yapamazsınız
Aramada Ses gelip gitmez.
Hafıza kartına erişemezsiniz.
Kamerayı kullanamazsınız.
Gpsi kullanamazsınız.

Kurulumun daha kolay olmasıdır. Herhangi bir kod girişi gerekmemektedir. İstendiği takdirde getirdiği bütün multiboot vs... programları tek tuşla kaldırabiliyor olmamızdır.

NITDroid kurulumu ya da kaldırımında bulunurken internete bağlı olmamız ve bataryamızın dolu yada iyi seviyede olması şart. Şarjdayken kurulum gerçekleştirmeye müsaade edilmiyor.

Kurulum için cihazımızın bataryasının dolu olması ve cihazdan internete bağlı olmamız yeterlidir.

Kurulum için cihazımızda hafıza kartı takılı olması gerekmektedir. (Kapasitesi farketmiyor.)

Kurulum için vermiş olduğum linkten nitdroid installer indirip kuruyoruz. (Depolarda bulunan sürümü kurmayınız çünkü depolarda bulunan sürüm eski)

Kuruluma başlamadan önce eğer cihazımızda mevcut olarak nitdroid varsa kaldıralım. İkinci bir not bu program cihazınızdaki mevcut kernel poweri kaldırabilir.

Link:

Ardından cihazımızın menüsüne iki adet simge geliyor biri nitdroid installer'a öbürü uninstaller a ait.

Installer'a tıklamamızın ardından uyarı ekranı geliyor. Bir tuşa basıp devam ediyoruz ve kernel kurulumları başlıyor bir süre sonra bi uyarı daha geliyor ve rootfs in flashlanacağını belirtiyor bu uyarıyıda bi tuşa basıp geçtikten sonra androidi kurup rootfs i flaşlıyor.

Son gelen uyarıda nitdroid installed diyor böylelikle nitdroid kurulumumuz tamamlanmış oluyor.

Overclock için setcpu 2.1.0 bu versiyonunu öneriyorum.

Program için ekstra bi bilgi: Sırf usb otg kullanmak için kernel power kullananlar rootfs uyarısına gelince cihaaz (This stage will download LARGE rootfs) uyarısını görünce pencereyi kapatırlarsa multiboot'a ve kernel power'ın en güncel sürümü olan v49'a sahip olurlar.

Anlatım tamamen bana ait olup iznim dışında başka sitelerde paylaşılmamasını dilerim. Emeğe saygı. Bir teşekkürü çok görmeyelim. İyi eğlenceler.

• Beğen
Tepkiler: neskali, floridali, hsngul44 ve 2 diğerleri

hsngul44

hsngul44

Üye
eyvallah kardeşim güzel anlatmışsın teşekkür ederiz

mustif

mustif

Üye
Paylasim icin tesekkurler,

Erwin Berg diye bir hollandalinin tum bilgileri kurulu geliyor msn talk tweet gibi sifreleri kayitli telefon rehberide geliyor
Bircok program ve oyunlar kurulu geliyor Talking cat ve fruit Ninja gibi oyunlarda var

ustura42

ustura42

Üye
rofs a geçtiğinde ''extracting archives don't loose hope un-rar-ing archives hold on... '' şeklinde hata veriyor.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
rofs a geçtiğinde ''extracting archives don't loose hope un-rar-ing archives hold on... '' şeklinde hata veriyor.

Ustura kardes o hata degil bekleyeceksin extract edecek umudunu kaybetme diyor sana.

ustura42

ustura42

Üye
Ustura kardes o hata degil bekleyeceksin extract edecek umudunu kaybetme diyor sana.

:oke: evet sonradan farkettim 2. seferde anladım. kurdum ama android yazısı geliyo öle kalıyo 10dk bekledim açılmadı

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
:oke: evet sonradan farkettim 2. seferde anladım. kurdum ama android yazısı geliyo öle kalıyo 10dk bekledim açılmadı

Ustura kardes belki indirdigin arsiv zarar gormus olabilir. MyDocs a gir orada n12 umay yazan iki yada bir adet dosya var onlari sil ardindan menuyu ac nitdroid uninstaller a gir kurdugun nitdroidi kaldir. Tekrar kurdur. Sistemi en az 7 8 kaldirip tekrar kurdurttum bi problem yasamadim sahsen.

ustura42

ustura42

Üye
ok tekrar denicem

mustif

mustif

Üye
ben marketten hic birsey kuramiyorum updateleri bile yuklemiyor download hatasi veriyor. Erwinberg@gmail i silip kendi gmaili eklenmiyor ana mail o diyor.
Sizde de bu sorun varmi?

----------Eklendi @ 20:57:08 ---------- Yazıldı @ 20:54:56 ----------

Kurulumda devam etmek icin herhangi bir tusa basin dedimi entera basin baska tuslari kabul etmiyor yoksa bosuna bekliyorsunuz.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
ben marketten hic birsey kuramiyorum updateleri bile yuklemiyor download hatasi veriyor. Erwinberg@gmail i silip kendi gmaili eklenmiyor ana mail o diyor.
Sizde de bu sorun varmi?

----------Eklendi @ 20:57:08 ---------- Yazıldı @ 20:54:56 ----------

Kurulumda devam etmek icin herhangi bir tusa basin dedimi entera basin baska tuslari kabul etmiyor yoksa bosuna bekliyorsunuz.

Verdiğim linkten kurduğunuza eminmisiniz? verdiğim linkten kurduğunuz sistem temizdir. başak bir gmail vs... girili değildir. Sadece verdiğim linki kullanınız depolardaki installerın versiyonu aynı değildir.

Erwinberg vs... bi gmail girili değildir. Sistem anaçekirdeğin üstüne kuruludur.

converter2

converter2

Üye
paylaşım için teşekkürler bende multibotu kurmadan nitroiti kurmaya devam ediyor kernel hatası veriyor sonra boot menü gelmiyor

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler bende multibotu kurmadan nitroiti kurmaya devam ediyor kernel hatası veriyor sonra boot menü gelmiyor

Kurarken hafiza karti takili degil mi cihazda ? Tam olarak aldiginiz hatayi verirsen problemi cozmemiz kolaylasir.

mustif

mustif

Üye
Verdiğim linkten kurduğunuza eminmisiniz? verdiğim linkten kurduğunuz sistem temizdir. başak bir gmail vs... girili değildir. Sadece verdiğim linki kullanınız depolardaki installerın versiyonu aynı değildir.

Erwinberg vs... bi gmail girili değildir. Sistem anaçekirdeğin üstüne kuruludur.

Yukarda verdigimm linkten kurdum. Bu telefonu 2.el almistim belki eski sahibi android kurmus heralde ve simdiki kurulumda o eski sistem dosyalarini okumus olabilir.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Yukarda verdigimm linkten kurdum. Bu telefonu 2.el almistim belki eski sahibi android kurmus heralde ve simdiki kurulumda o eski sistem dosyalarini okumus olabilir.

Olabilir cunku verdigim surumde kesinlikle cihaza dahil olarak gelen bi oyun veya e posta girisi mevcut degil tavsiyem wifiye baglanin maemoda nitdroid uninstaller ile kaldirin nitdroidi ardindan installer ile tekrar kurulum yapin.

Black_34

Üye
s.a. mert kardeşim ben nitdroid kurulumunu sorunsuzca hallettim telefon androide giriyor fakat mesela bir menüye girince o menüden daha geri çıkamıyorum bunu nasıl hallederiz...

osmanayman

osmanayman

Üye
Kamera tuşuna hafif bas çıkarsın...:oke:

----------Eklendi @ 18:31:26 ---------- Yazıldı @ 18:27:30 ----------

İsterseniz bazı kısayollar söyleyeyim...
1- Kamera hafif basınca geri çıkar.
2- Kamera tam basınca son kullanılan uygulamalar çıkar.
3- Kapama tuşuna bir kez basınca tuşları/ekranı kilitler.
4- Kapama tuşuna tam basınca telefonu kapatma seçenekleri vs çıkar.
5- Maemoda kullandığımız tuş kilidini bir kez çekince duruma göre seçenekler çıkar. Mesela masaüstündeyken çekin duvar kağıdı vs ayarları çıkar... Selametle...:oke:

converter2

converter2

Üye
sabah telefonu formatladım kernelleri multıbootu kurdu şimdiki verdiği hata error :you already have /and directory bailing out...press any to exıt diyor.bu hafıza kartını yapamadım ben galiba sen nasıl ve neyle yaptıysan bana anlatabilirmmisin teşekkürler

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
sabah telefonu formatladım kernelleri multıbootu kurdu şimdiki verdiği hata error :you already have /and directory bailing out...press any to exıt diyor.bu hafıza kartını yapamadım ben galiba sen nasıl ve neyle yaptıysan bana anlatabilirmmisin teşekkürler

Kardeş sende verdiği hata şu diyorki /and dizini var android kuramazsın uninstaller a gir maemodan daha doğrusu android simgeli uninstaller a tıkla yanlız wifiye bağlı ol sonra komple kaldır bi daha kurdur cihazı resetl e yada aç kapa açıp kapatırken yada reboot ederken kızak açık olsun multiboot menüsü çıkacak karşına oradan android için e ye basarsın.

Black_34

Üye
Kamera tuşuna hafif bas çıkarsın...:oke:

----------Eklendi @ 18:31:26 ---------- Yazıldı @ 18:27:30 ----------

İsterseniz bazı kısayollar söyleyeyim...
1- Kamera hafif basınca geri çıkar.
2- Kamera tam basınca son kullanılan uygulamalar çıkar.
3- Kapama tuşuna bir kez basınca tuşları/ekranı kilitler.
4- Kapama tuşuna tam basınca telefonu kapatma seçenekleri vs çıkar.
5- Maemoda kullandığımız tuş kilidini bir kez çekince duruma göre seçenekler çıkar. Mesela masaüstündeyken çekin duvar kağıdı vs ayarları çıkar... Selametle...:oke:

teşekkürler kardeşim...

yuvaci

Üye
arkadaşlar android de maemo da kullandığım vodafone interneti nasıl kullanırım

Takipçi Satın Al

Üst Alt