NitDroid installer ile artık n900'e android kurmak çok kolay

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar android de maemo da kullandığım vodafone interneti nasıl kullanırım

Kardeş wireless a bağaln markete gir cihazına gmail hesabını ekle ardından arama bölümüne apn turkey yaz cihaza kurdur. Vodafone u seç programdan program vodafone un internet ayarlarını yükleyecek cihaza ardından ayarlar kablosuz bağlantılar mobil şebeke dolaşımı aç işlem tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: serdarrrr

ahmet.snmz

Üye
arkadslar arama sesi gelmiyor yardım

osmanayman

osmanayman

Üye
O zaten yok...

yuvaci

Üye
mert_1047 kardeş çok teşekkürler

ahmet.snmz

Üye
eee nasıl konusma yapacaz arkadslar

----------Eklendi @ 23:32:24 ---------- Yazıldı @ 23:29:00 ----------

overclok nasıl kurcaz arkadslar yardım edermisiniz birde konusma yapamıyoruz galiba ne ses geliyor nede karsıtarfa gidiyor

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
eee nasıl konusma yapacaz arkadslar

----------Eklendi @ 23:32:24 ---------- Yazıldı @ 23:29:00 ----------

overclok nasıl kurcaz arkadslar yardım edermisiniz birde konusma yapamıyoruz galiba ne ses geliyor nede karsıtarfa gidiyor

Nitdroid'de

Arama yapamazsınız
Ses gelip gitmez.
Hafıza kartına erişemezsiniz.
Kamerayı kullanamazsınız.
Gpsi kullanamazsınız.

Bunlar yok ilk mesajımada ekleyeceğim sonrasında lütfen bu niye şu niye yok demeyin çalışmayanlar güncel sürümde yoktur işte.

Overclock için ise marketten setcpu uygulamasını kullanabilirsiniz.

kaan dean

kaan dean

Üye
mert kardesim yine harika bir paylasim.. n900 bir kosede duruyor gittim android sevdasina samsung Sg2 aldim doya doya android keyfi yasiyorum. androide gecmeme etken kisilerden birisin:) saolasin. turkiyeye geldigimde bu cihazi sana gondericem kabul edersen bir guzel ceki duzen vermen icin:))

• Beğen
Tepkiler: mert_1047
osmanayman

osmanayman

Üye
Adam ederse Mert kardeşim eder zaten...

• Beğen
Tepkiler: mert_1047
osmanayman

osmanayman

Üye
Bir şey soracam, şarj sorunu falan yok değil mi? Çünkü manuel kurulum yaptığımda e-yes'in ics4 için çıkardığı kernelden sonra şarjı takıyordum bir süre sonra duruyordu şarj...

yuvaci

Üye
kardeşim mert androide apn turkeyi kurdum vodafo nu tanıttım ama internete bağlanamadım

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim mert androide apn turkeyi kurdum vodafo nu tanıttım ama internete bağlanamadım

Nerede sorun yaşıyorsun kardeş ayarlardan kablosuz ağlar mobil şebekeye girip dolaşımı açtın mı?

Bir şey soracam, şarj sorunu falan yok değil mi? Çünkü manuel kurulum yaptığımda e-yes'in ics4 için çıkardığı kernelden sonra şarjı takıyordum bir süre sonra duruyordu şarj...

Manuel kuruluma göre daha stabil bi şarj söz konusu osman kardeş. Batarya kalibrasyonuda daha düzgün bi de eklemeyi unutmuşum bu sürümde swap çalışıyor.

mert kardesim yine harika bir paylasim.. n900 bir kosede duruyor gittim android sevdasina samsung Sg2 aldim doya doya android keyfi yasiyorum. androide gecmeme etken kisilerden birisin saolasin. turkiyeye geldigimde bu cihazi sana gondericem kabul edersen bir guzel ceki duzen vermen icin)

Hayırlı olsun kaan kardeş. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Ayriyeten konuya ilave olarak bi kaç hd oyun paylaşımında bulunacağım takipte kalınız. Şuan için paylaşacağım oyunların versiyonlarını test ediyorum o yüzden biraz gecikme söz konusu.

osmanayman

osmanayman

Üye
Yardımların için bir kez daha teşekkür ederim güzel kardeşim. Flash hallettim. Nitdroidi de kurdum. Varsa bir tavsiyen uygulamaya geçeyim hemen... :oke: Bu arada swap için değeri kendimiz mi girmemiz gerekecek? (leafpad üzeri falan)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Yardımların için bir kez daha teşekkür ederim güzel kardeşim. Flash hallettim. Nitdroidi de kurdum. Varsa bir tavsiyen uygulamaya geçeyim hemen... :oke: Bu arada swap için değeri kendimiz mi girmemiz gerekecek? (leafpad üzeri falan)

Swap için değeri kendimiz gireceğiz osman kardeş xterminali aç

apt-get install leafpad

root
mount /home /and
leafpad /and/default.prop

Ardından çıkan pencerede persist.swap.swappiness=0 satırını bul onu 1 e çevir dosyayı kapat işlem tamamdır.

osmanayman

osmanayman

Üye
Eyvallah kardeş...:oke:

yuvaci

Üye
sayın mert mobil şebeke y e girdim vodafon u tanıdı ama internete bağlanamadım

mustif

mustif

Üye
sayın mert mobil şebeke y e girdim vodafon u tanıdı ama internete bağlanamadım

Istersen internet ayarlarini elle girmeyi dene bende de olmadi elle girince oldu T-Mobile de

Vodafone TR internet ayarlari

Android İşletim Sistemi
AnaSayfa -> Tüm Uygulamalar -> Ayarlar -> Kablosuz özelliği ve ağlar -> Mobil şebekeler -> Erişim Noktası Adları
"Menü" tuşuna basılır ve "Yeni APN" seçilir.
Ad : Vodafone Internet
APN : internet
Proxy :
Bağlantı noktası :
Kullanıcı adı : vodafone
Parola : vodafone
Sunucu :
MMSC :
MMS proxy'si :
MMS bağ. nokt. :
MMS protokolü : WAP 2.0
MCC : 286
MNC : 02
Kimlik doğrulama türü : Yok (ya da PAP veya CHAP seçiniz)
APN tipi : default

"Menü" tuşuna basılır ve "Kaydet" seçilir.
Yukarda yazildigi gibi harfleri yazman lazim buyukse buyuk kucukse kucuk. Ozellikle
APN tipini : default

yuvaci

Üye
teşekkürler sayın mustif hemen deneyeyim

----------Eklendi @ 19:01:51 ---------- Yazıldı @ 18:14:33 ----------

sayın mustif elle girmek istedim ama yeni apn seç derkan silip yeniden mi kurup bu ayarları yapacağım çünki apn ye girdiğim zaman yazdığınız bu ayarlara girilmiyor

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sayın mustif hemen deneyeyim

----------Eklendi @ 19:01:51 ---------- Yazıldı @ 18:14:33 ----------

sayın mustif elle girmek istedim ama yeni apn seç derkan silip yeniden mi kurup bu ayarları yapacağım çünki apn ye girdiğim zaman yazdığınız bu ayarlara girilmiyor

Cihazımın sim kart girişi arızalı yuvacı kardeş o yüzden tam test yapamıyorum az sonra cihazı şarja takacağım apn turkey den gerekli ayar kurulduktan sonra enyi aktif edeceğini söylerim denersin.

yuvaci

Üye
teşekkürler mert kardeş mobil ağlara giriyorum erişim noktasını adlarını tıklıyorum apnler yazısı çıkıyor başaka işlem yapmıyor selamlar

osmanayman

osmanayman

Üye
Şarjla ilgili sıkıntısı var... Şarjı takıyorsun bir süre sonra duruyor... Chainfire3D'yi ne yaptıysam olmadı... Sağlık olsun bu şekilde de kullanırız... :oke:

Üst Alt