NitDroid installer ile artık n900'e android kurmak çok kolay

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

osmanayman

osmanayman

Üye
Androiddemi sarj olmuyor? Androidde olmuyorsa normaldir diyebilirim sarj isi androidde cok stabil degil maalesef.

Bugün forum.nitdroid de verilen bir çözümü denemek istedim bu kez tam tersi bir durum yaşadım. Batarya boş görünüyor ve şarj almıyor. Kırmızı sinyal yanıp yanıp sönüyordu. Bir şey olmaz dedim. Nitdroidi manuel olarak tekrar yükledim eski haline döndü. Ardından GTA 3 ve Real Racing 2 yi denedim. İki oyun da sorunsuz açıldı. Real Racing 2 de yazılarla grafiklerin uyuşmaması gibi bir sorun vardı ama oyun çok akıcıydı ve zerre takılma yoktu. GTA 3 de ise menüler arası takılma yok, oyuna girince hafif takılmalar oluyor. Tel şu an şarjda ve sorunsuz şarj oluyor. Ne iştir anlamadım. :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
nokia E7 ye olur mu acaba?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir şey sormak istiyorum. Bu uygulamada flash player desteği yükleniyormu ? Flash lite 4 sürümü , eğer flash desteği varsa bu telefondan bir tane alıp kurarim android işletim sistemini.

osmanayman

osmanayman

Üye
Flas falan kuruluyor, bildiğiniz androidden farksızdır diyebilirim. Tercih sizin...:oke:

Isp.Gökhan

Üye
Şarjla ilgili sıkıntısı var... Şarjı takıyorsun bir süre sonra duruyor... Chainfire3D'yi ne yaptıysam olmadı... Sağlık olsun bu şekilde de kullanırız... :oke:
sadece ekran açıkken şarj oluyo. o yüzden ekran ayarlarından bekleme süresini 30 dakika yaparak şarj edebilirsiniz.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
sadece ekran açıkken şarj oluyo. o yüzden ekran ayarlarından bekleme süresini 30 dakika yaparak şarj edebilirsiniz.

Biz çok denedik bu şarj meselesini olsa bile düzgün kalibrasyon yapmıyor:oke:

mert2407

Üye
whatsapp yüklendi ama kayıt olamıyorum. sms atmıyor, voice call zaten yapamaz?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp yüklendi ama kayıt olamıyorum. sms atmıyor, voice call zaten yapamaz?

Eğer şebeke çekiyorsa whatsapp'a kayıtta sorun yaşamamanız lazım. Pin kodunuz varsa kaldırıp deneyin. Whatsapp Nitdroid'de çalışıyor.

noname_x

Üye
s.a. arkadaşlar ben pek anlamıyorum kurulum vs den ama bir kaç denemeden sonra androidi kurdum. ancak telefonu açılırken 3 seçenek çıkıyor 2.si android seçiyorum açılıyor. ancak bir kaç program yükledikten sonra kapanıyor. bazen bir programı çalıştırdığımda kapanıyor. daha sonra aynısını tekrar çalıştırıyorum kapanmıyor. nasıl bir şey bu adeta ısınınca kapanıyor gibi birşey, bir çözüm var mı?

bazaaran

Üye
noname kardeş snn de dediğin gibi cihaz aşırı ısındığından oluyor bu olaylar. n900 malum 256mb rami ve düşük cpu hızı yetişemiyor androide. yapacak birkaç birşey var tabiki mesela overclock(hız aşırtma) gibi ama bununda riski yok değil hani.

Üst Alt