Nerede yanlış yapıyorum acaba? Sadece file manager kurdum. Sonra setcpu, son olarak chainfire3d... Ayarlarla alakalı bir yeri mi atlıyorum. SetCPU da 1150-1000mhz yapıp, set on boot ve profiles enable diyorum ve çıkıyorum...
Osman kardeş açıkçası ben şuan 5gblık emmc kullanıyorum 1gb swap alanı ile birlikte bu not enough memorynin sebeplerinden biride 8lik emmc ile kaynaklı diyorlar kullananlar genelde 5 likte kullanıyor.
Ben bu emmc de chainfire3dyi sorunsuz kullanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kuracak olursan şu verdiğim metodu uygula
Cihaza temiz flash attıktan sonra sadece depoları kur ardından rootsh ve vermiş odluğum linkten nitdroid kurulumunu gerçekleştir.
Anakonuda vermiş olduğum setcpu yu cihazın hafızasına at cihazı androidde boot et. Marketten es file explorer kur.
Es file explorerı aç ve cihazın hafızasına atmış olduğun setcpuyu bulup kurdur. Ardından setcpuyu aç auto detect recommend speed seçeneğini seç root onayı ekranında allow u seç önüne gelen frekans ekranında cihazı 1000 ile 1150 arasına getir başka bişeye dokunmana gerek yok setcpuda.
Ardından markete girip chainfire3d nin free sürümünü kurup driver kurulumunu gerçekleştir.