nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokianın N9 tasarımı herkes tarafından beğenilen bir tasarımdır hatta iphone kulananlar bile bu tasarımı beğnmektedir.
Nokiada telefonlarının ekran ve donanımlarını geliştirerek bu tasarımı kullanmaya devam etmektedir yine begenilen 603 tasarımıda birkaç modelde kullanılmaktadır...
Yani özetlersek nokianın begenilen bir tasarımı kullanmasından doğal birşey yoktur...
Daha iyi tasarımlarda gelecektir mutlaka...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar şimdi mediamarkttan geldim ve duyduklarım karsısında şok oldum şöyle ki wp7.5 inceledim lg nin bir modeliydi arayüz yok kişiselleştirme yok nerdeyse birde htc nin wp6.5 bir modeline baktım sense arayüzüyle mükemmel bir görünümü vardı ama beni asıl şaşırtan marketplace türkiyeden kullanılamıyormuş eleman salladımı bilmiyorum ve uygulamaları forumlardan bulup yüklemeniz gerekicek dedi dogru olabilirmi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaslar şimdi mediamarkttan geldim ve duyduklarım karsısında şok oldum şöyle ki wp7.5 inceledim lg nin bir modeliydi arayüz yok kişiselleştirme yok nerdeyse birde htc nin wp6.5 bir modeline baktım sense arayüzüyle mükemmel bir görünümü vardı ama beni asıl şaşırtan marketplace türkiyeden kullanılamıyormuş eleman salladımı bilmiyorum ve uygulamaları forumlardan bulup yüklemeniz gerekicek dedi dogru olabilirmi

Bilemiyorum hünkarım ama imkansız gibi,zira özellikle nokia olmak üzere tüm şirketler türkiyeden iyi para kaldırıyor...

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hünkarım windowsun türkiyede satışları cok düsük oldugu için satış ofisi acmamış bu yüzdende markete türkiyeden ulasılamıyormus ya aslında türkiyede birsürü lumia800ü olan var bitaneside bizim foruma ugramazmı

----------Eklendi @ 20:50:31 ---------- Yazıldı @ 18:53:10 ----------

buyrun arkadaslar buda nokianın symbiana kıyagıdır heralde

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
SilentOne

SilentOne

Üye
office programı ile kandırıyor bizi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
enteresan bir şekilde firmalar mwc2012nin baslamasına saatler kala yeni modellerini resmi olarak duyurmaya baslamışken (sony ve htc yarın lansmanını yapacakları modellerin özelliklerini acıkladı) nokiadan hala ses seda yok bu ne biçim bir pazarlama ve halkla ilişkiler anlayışıdır anlamış degilim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lg yi eklemeyi unutmuşum

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Nokianın N9 tasarımı herkes tarafından beğenilen bir tasarımdır hatta iphone kulananlar bile bu tasarımı beğnmektedir.
Nokiada telefonlarının ekran ve donanımlarını geliştirerek bu tasarımı kullanmaya devam etmektedir yine begenilen 603 tasarımıda birkaç modelde kullanılmaktadır...
Yani özetlersek nokianın begenilen bir tasarımı kullanmasından doğal birşey yoktur...
Daha iyi tasarımlarda gelecektir mutlaka...

Bilmiyorum yeni HTC ONE X i gördünüz mü ama, büyük ölçüde N9 un tasarımına benzettim. Adamların bile hoşuna gitmiş anlaşılan.

pRime.

pRime.

Üye
Dün akşam htc one x'in tanıtımı vardı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün akşam htc one x'in tanıtımı vardı.

sony de üç yeni model tanıttı ama nokiadan hala ses yok fakat yüzde doksan lumia910 ve 808 pure wiev tanıtımı yapılır bir iki saate kadar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'nın giriş ve orta seviye pazarlara yönelik olarak Tango güncellemesi ile sunacağını belirttiğimiz Nokia 610 modeli resmi olarak duyuruldu.

Model Qualcomm 7x27A işlemcisi ve 256MB RAM ile sunulacak ve Çin'deki CMDA ve WCDMA bantlarına uyumlu olacak. 610 modeli, Lumia serisinin en bütçe dostu varyantı olarak tanıtıldı. Ekran boyutunun ise 3.2 inç olduğu tahmin ediliyor.

Nokia Maps, Drive ve Nokia Transport lokasyon tabanlı uygulamalar, email, Twitter, LinkedIn ve Facebook sosyal ağlarını biraraya toplayan People Hub platformu yeni modelde yerini alıyor.

Nokia'nın 4.3 inçlik ekrana sahip ve ABD için LTE uyumlu olarak üretilen Lumia modeli 900 ise isim değiştirmeden HSPA+ ve ön kamera desteğini alarak beyaz renk seçeneği ile birlikte global pazarlarda bahar aylarında satışa sunuluyor. Fiyatı 480 Avro olarak belirlendi.

Lumia 610 modeli ise 189 Avro olarak Çin'den başlayarak yine bahar aylarında satışa sunulacak.

----------Eklendi @ 10:31:08 ---------- Yazıldı @ 10:29:08 ----------

evet arkadaslar haberler gelmeye basladı elimden geldigince anlık olarak buradan paylasıcam

mstf_l

mstf_l

Üye
belleli bir cihaz daha gelir mi sizce arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir haber daha arkadaslar ama yüzde tüz dogru diyemiycem ingilizce birisi türkçe tercüme ederse iyi olur
Also announced, the Nokia 808 PureView with 41-megapixel camera and Carl Zeiss optics! It will cost around 600 US dollars (450 Euro). Up for sale in May 2012.

mstf_l

mstf_l

Üye
41 megapiksellik ve carl zeissli nokia 808 diyor. ayrıca mayısta 600 dolar dan satılacak diyor ama bana yalan gibi geldi41mp imkansız gibi birşey

----------Eklendi @ 10:56:22 ---------- Yazıldı @ 10:55:42 ----------

ki 41 mp 600'e satılır mı başka özelliği olmaz onun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
41 megapiksellik ve carl zeissli nokia 808 diyor. ayrıca mayısta 600 dolar dan satılacak diyor ama bana yalan gibi geldi41mp imkansız gibi birşey

----------Eklendi @ 10:56:22 ---------- Yazıldı @ 10:55:42 ----------

ki 41 mp 600'e satılır mı başka özelliği olmaz onun

o yüzden kesin dogrudur demedim zaten yazım hatasıda olabilir 14mp gibi yani

----------Eklendi @ 10:58:47 ---------- Yazıldı @ 10:57:29 ----------

anaaaam haber gercek

mstf_l

mstf_l

Üye
epey bir yerde gördüm ama videosu yoksa inanmam :D 41 ne ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MWC 2012: Live from Nokia's Conference - Nokia 808 Pureview with 41MP Camera kopyalayıp googledan aratırsanız resimleri burada

SilentOne

SilentOne

Üye
oha gerçekmiş laan oha

mstf_l

mstf_l

Üye
google da arattım bir kaç sayfa aynı haber vardı ama nokia 808 olduğuna inanabilceğim birşey bulamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
goooooooooooolllll alayına gider yeni telefonum nokia 808

Üst Alt