nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
ilk bu çektı mesela burda fotograf video hiçbir şey yok

_ardaa

_ardaa

Üye
41mp değildir bence biri uydurmuş yada yazım hatası yapmış herkes aynı yerden kopyala yapıştır yapmıştır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
google da arattım bir kaç sayfa aynı haber vardı ama nokia 808 olduğuna inanabilceğim birşey bulamadım

softpedianın sitesinde resim var kabak gibi 41mp ve arka yüzde 808 yazıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
evet zaten tüm haberler nerdeyse kopyala yapıştır ve olsaydı en azından mwc deki tanıtım videosu olurdu

SilentOne

SilentOne

Üye
aga 41mp lan :D

mstf_l

mstf_l

Üye
tamam şimdi buldum dediğin fotoyu kafam çok karıştı

Montajda olabillr ama

[/B]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk bu çektı mesela burda fotograf video hiçbir şey yok

evet verdigin linkteki haberde en sagdan ikinci beyaz resimi aç 808 o dana kadar kamerası var valla

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia resmi youtube sayfasında 808 pureview diye aratın 2 video çıkacak sağdakine net olarak 41mp sensor yazıyor, yalnız 41mp sensor diyor:hmmm

burada sağdaki 1.06 dk olan video.

Febris

Febris

Üye
maxicep.com/symbian-3-genel/c6-01-servis-hakkindaa-608621.html#post4406838 burayada bı bakarmısnz ?

SilentOne

SilentOne

Üye
bu telefonu yapan muhendis ne içmiş acaba bole

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu telefonu yapan muhendis ne içmiş acaba bole

sadece 32 yasında bir TÜRK oldugunu söyleyebilirim birazdan adını soyadınıda veririm

----------Eklendi @ 11:39:40 ---------- Yazıldı @ 11:35:48 ----------

Nokia Research Center'ın medya teknolojileri grubunu yöneten Kemal Uğur

Uqur5445

Üye
abi senin kamera kac 8 olum pehh bak aglama soluyom 41:haha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia, 808 PurewView'deki görüntüleme teknolojisini "deneyecek" ve diğer modellere de kaydıracak. Nokia buna "uydu görüntüleme teknolojisinin cebe indirgenmiş versiyonu" diyor.

Nokia 808 PureView modelinde bir diğer ilgi çeken özellik DolbyDigital sesleri özel kulaklık ile dinleyebilme. Ses kayıt konusunda da çok iddialı, dahili mikrofonla CD ses kalitesinden kayıt yapıyor. Telefon üzerinde hem çevresel hem de gerçek sesi dinleyen farklı mikrofonlar bulunuyor, bu yüzden kaliteli ses kaydı mümkün oluyor.

Ürün fiyatı 450 Euro olarak lanse ediliyor ancak ülkemizdeki vergilerle bu rakamın 550-600 Euro bandına yaklaşacağını tahmin edebiliriz.

Türkiye'ye 2. çeyrekte gelmesi bekleniyor.

Teknik özelliklere gelecek olursak:
41MP sensör, 4x optik, Carl Zeiss sensör
1.3 GHz tek çekirdek işlemci
4" Ekran
16 GB ya da 32 GB dahili hafıza
1080p HD video oynatma
DolbyDigital sesleri dinleyebilme
Yüksek kalitede ses kayıt özelliği
kaynak pclabs

----------Eklendi @ 11:47:58 ---------- Yazıldı @ 11:45:32 ----------

abi senin kamera kac 8 olum pehh bak aglama soluyom 41:haha:

valla ben şu anda işyerinde bi arkadasım var geçen ay htc evo almıştı onu aglattım

_ardaa

_ardaa

Üye
Buna özel yapılan kamera uygulamasını görünce aniden telefonuma karşı bir soğuma geldi:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buna özel yapılan kamera uygulamasını görünce aniden telefonuma karşı bir soğuma geldi:D

sogumak için bu kadar acele etme kardesim belki güncellemeyle bizede gelir nede olsa belle hahahaaa

_ardaa

_ardaa

Üye
N8 içinde aynı uygulamadan istiyorum:D gerçi 808'in özelliklerinde belle fp1 yazıyor bize gelebilir mi acaba ama gelse bile kamera uygulaması gelmez 808'e özel touch focus falan var çünkü.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gelebilir kardesim ben bekliyorum yeterki gpu ve cpu bu özellikleri desteklesin gerçi o güncelleme gelene kadar ben 808imi almış olurumda

_ardaa

_ardaa

Üye
Yurt dışından mı getirteceksin gelmesi epey uzun sürer bence, aynı güncellemeyi alırsak bence hiç gerek yok 12mp yetiyor şuan için:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yurt dışından mı getirteceksin gelmesi epey uzun sürer bence, aynı güncellemeyi alırsak bence hiç gerek yok 12mp yetiyor şuan için:)

ilk çinde piyasaya sürülecekmiş bizim pazarlama müdürü bir ayın 20günün çinde ona getirtecem

SilentOne

SilentOne

Üye
telefon türkiyede çok pahalı ya

Üst Alt