Alcatel 5, Alcatel 3v ve Alcatel 1x Modelleri CES 2018'de Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Alcatel 5, Alcatel 3v ve Alcatel 1x Modelleri CES 2018'de Ortaya Çıktı
Alcatel firması CES 2018 fuarında üç yeni akıllı telefon modelini gösterdi. Bunlar arasında çerçevesiz tasarıma sahip Alcatel 5 modeli dikkatleri üzerine çekiyor.




TCL şirketine bağlı olan Alcatel firması CES 2018 fuarında çerçevesiz tasarıma sahip Alcatel 5 modeli ve yanında Alcatel 3v ve Alcatel 1x olmak üzere üç yeni akıllı telefonunu duyurdu. Alcatel yeni akıllı telefonları ile birlikte cihazların adlandırma planını değiştiriyor ve cihaz portföyünü yeniden yapılandırarak tüketicilere farklı donanım özelliklerine sahip daha çok çeşit cihaz sunmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, cep telefonlarının kullanılabilirliğini artırmak için dünya çapındaki bir çok perakendeciler ile ortaklık yapmak istiyor.

https://www.maxicep.com/alcatel-5in-final-tasarimini-gosteren-goruntusu-ortaya-cikti
Alcatel 5'in Final Tasarımını Gösteren Görüntüsü Ortaya Çıktı
Yeni telefon modelleri Alcatel Idol 5, Idol 3 ve Idol 1 serisi altında konumlandırılıyor. Bu yeni modellerin fiyatları sırasıyla 300 $, 200 $ ve 100 $ civarında olacak. mal olacak. Her seride, kendisine has özellikler ve modeller yer alacak.

Şirket tasarım anlayışınıda güncelliyor. Yeni telefonlar TCL'in kendisi tarafından geliştirilen 18: 9 ekranlara sahip olacak. Ayrıca, tüm modellerde parmak izi okuyucusu bulunacak. Hatta en tepe modelde yüz tanıma özelliğinin bulunması da muhtemel gibi görünüyor. Hatta giriş orta seviyede yer alan yeni Idol 3 modeli de çift kamera desteği sunacak. Giriş seviyesi olan Idol 1x modeli ise tek kamera ve metal çerçeveli tasarım ile beraber geliyor.



Bu arada Flipkart, Hindistan'daki yeni Alcatel telefonlarının ana satıcısı oldu. Çevrimiçi perakende satış şirketi halihazırda Alcatel tabletlerini satıyordu. Flipkart tarafından yapılan açıklamada Alcatel A3 10 model tablet ürününün son 3 ayda en çok satan tablet modeli olduğuna dikkat çekiliyor. Alcatel tabletleri şu anda Hindistan'daki pazarında yaklaşık % 15 civarında bir paya sahip.

TCL, ABD'de de bir genişleme planlıyor. Kilitli olmayan akıllı telefonların satışlarını artırmak için Amazon ve diğer perakendeciler ile birlikte çalışıyor. Ülkemizde de satışlarını sürdüren Alcatel firmasının yeni gösterdiği akıllı telefon modellerinin ne zaman hangi fiyat etiketi ile tam olarak satışa sunulacağı şuan için belli değil.
Alcatel 5, Alcatel 3v ve Alcatel 1x Modelleri CES 2018'de Ortaya Çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


Üst Alt