Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact Modellerinin Özellikleri Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact Modellerinin Özellikleri Ortaya Çıktı
Sony'nin MWC 2018 fuarında duyuracağı yeni Xperia XZ2 ve XZ2 Compact modellerinin teknik özellikleri sızdırıldı.



Yeni bir rapora göre Sony, sonunda 2017 yılında popüler olmaya başlayan 18: 9 ekran kullanan akıllı telefonlara geçiş yapacak. Görünüşe göre, Xperia XZ1 Premium, Xperia XZ1 Plus ve Xperia XZ1s modelleri MWC 2018'de piyasaya sürülecek gibi görünüyor fakat bu üç modelin eski 16:9 ekran oranını kullanan bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Fakat raporda, daha küçük boyutlara sahip olan Xperia XZ2 Compact modelinin yeni tasarım anlayışına sahip olacağı belirtiliyor.

https://www.maxicep.com/sony-son-dakikada-amiral-gemisinin-tasarimini-degistirmeye-karar-verdi
Sony, Son dakikada Amiral Gemisinin Tasarımını Değiştirmeye Karar Verdi
Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact, diğer 18: 9 ekran oranına sahip cihaz tasarımlarında olduğu gibi bir çok taraftan çerçeveleri küçülterek daha ince çerçeveler ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacak.

Sony Xperia XZ2 Compact'ın XZ1 Compact'da kullanılan 4,6 inçlik boyuta kıyasla çok daha büyük olan 5,2 inçlik bir ekran ile birlikte satışa sunulması beklendiğinden dolayı normal Xperia XZ2'nin 6 inç boyutunda daha büyük bir ekran paneliyle satışa sunulması bekleniyor.

?ref_src=twsrc%5Etfw">19 Şubat 2018


Teknik özellik tarafında rapor yalnızca XZ2 Compact modelin ayrıntılarını bildiriyor. Cihaz Snapdragon 845 yonga seti, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı özelliğine sahip olacak. Xperia XZ2 Compact arka tarafında tek bir 19 MP çözünürlüğünde kameraya sahip olacak. Ayrıca XZ2 Compact geçen yılki Compact modeline kıyasla daha büyük olan 3000 mAh kapasiteli pilden gücünü alacak. Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact modellerinin en yeni mobil işletim sistemlerinden olan Android 8.1 Oreo ile beraber kutudan çıkacağı belirtiliyor.

Sony yaklaşmakta olan telefonlarla ilgili hiçbir şeyden bahsetmese de, gelen diğer raporlara bakıldığı zaman Sony'nin Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ve 4GB RAM ile çalışan en az üç yeni cihazı duyurması bekleniyor. Bunların hangi telefonlar olduğu şuan için belli değil, çünkü şuanda sadece cihazların model numaralarını biliyoruz. Bunlar H31XX, H41XX ve H42XX olarak belirtilmiş durumda.
Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact Modellerinin Özellikleri Ortaya Çıktı
 


0MG90

0MG90

Üye
Sony Xperia XZ2



Sony Xperia XZ2 Compact

 
phasan

phasan

Üye
Tam ekran olsa guzel olur

Sony Xperia XZ Premium cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
:alkisSonunda kısaltmışlar
 


Üst Alt