nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaslar 808in duyurulusuylada belli oldugu üzere s^3 tellere ilk gelicek olan belle fp1 g,ncellemesi hazır ve güncellemeyle tarayıcı sürümüde yükseltilmiş olacak 808 cıkmadan gelir bu güncelleme

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
evet arkadaslar 808in duyurulusuylada belli oldugu üzere s^3 tellere ilk gelicek olan belle fp1 g,ncellemesi hazır ve güncellemeyle tarayıcı sürümüde yükseltilmiş olacak 808 cıkmadan gelir bu güncelleme

Kesin haberse müthiş hünkarım.Ne zamana tahmini elimizde olur?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesin haberse müthiş hünkarım.Ne zamana tahmini elimizde olur?

kesin dwgil ama hünkarım nokiayla ilgili bu güne kadar hiçbir öngörüm beni yanıltmadı e nokianında satış politikasını az çok çözdük 808in yüksek satış rakamlarına ulasması için bellenin şu andaki nokia belle kullanıcılarını kesinlikle tatmin etmesi lazım buda 808in kusursuz yazılımını 808 piyasaya çıkmadan güncelleme olarak vererek gerçekleşir. Böyle bir hamleyle o yazılımı kullanan milyonlarca kişiye reklamını yaptırmak gibi bişey olur bundan daha iyi rekkam olmaz daha dogrusu hünkarım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vay arkadas ya şaşırmamak elde degil daha düne kadar bütün symbian kullanıcıları şu n8 1ghz işlemci olsa ram şöyle olsa kamera 14-16-20olsa derken adamlar 1.3ghz işlemci koydular 512mb ram koydular üstüne birde 128veya256mb ekran kartı koydular 4"ekrana 41mp kamera koydular hala aman efendim niye çift çekirdek degilmiş niye belleymiş gören duyanda bu yorumlar çin malı dandik telefonlara yapılıyor zanneder.
Arkadaslar adamların sistemi yüksek işlemciye ihtiyac duymuyorki bunu bildigi halde hala bu yorumları yapana sasıyorum sanki nokia illaki onların fikirlerine uyan bir telefon yapmak zorunda.
Adamlar kendilerine bir hedef kitle belirlemişler ve onların tercih önceliklerine göre cihaz üretiyorlar demek bu arkadaslar o hedef kitlenin içinde degil.
Ayrıca nokia symbiana gelicek son majör güncellemenin donna olacagını ve bu yazılımın çift çekirdekli modellere geliceğini duyurdu bu da demek oluyorki son symbianlı telefon 808degil tek çekirdek oldugu için. Muhtemelen önümüzdeki aylarda 1.2 veya 1.4çift çekirdekli bir model duyurulacaktır o çıktıgı zamanda niye dört çekirdek değil diyenler olucak ama olsun be ben nokia kalitesini 1200-1500 aralıgında almak varken gidip çekirdek için 2000li rakamları ödemem herkesin dogrusu kendine dogru arkadaslar birileri bişeyler söyler yazar çizer ama herkes en sonunda gider kendi dogru bildigini yapar o yüzden kimse bu forumda gelip elestiricem derken işin dozunu kacırıp karalamaya yapmasın çünkü sonunda iş tatsız tartışmalara kadar varıyor ve forumdaki sıcak ortamın kaybolmasına neden oluyor eminim böyle bir forum ortamı kimsenin hoşuna gitmez.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama gördügüm nahoş tartışmalar beni ortamdan sogutmaya baslayınca bende bişeyler yazayım belki dikkate alan olur diye düşündüm

• Beğen
Tepkiler: fLuke! ve Bomb City
_ardaa

_ardaa

Üye
Güzel söylemişsin de nafile bazıları harbiden kendi işletim sistemleri gibi android sanki nato mermer misali ne desen boş çekirdekte çekirdek, halbuki bilse bu fazla çekirdeklerin ona sadece zararı olduğunu sadece fazladan para ödemek dışında işe yaramadığını bilse belki farklı davranır ama onu göremeyecek kadar fandroidleşmiş söylediklerimiz de bir kulağından girip ötekinden çıkıyor maalesef.

Bu arada tek çekirdek işlemci ile böyle olağanüstü şeyler başardığına göre symbian'ın çift çekirdek destekli güncellemelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
803 ve 801 modelleri sızmıştı ama onlarla ilgili bir gelişme yok şu anda muhtemelen bu cihazlarda duyurulacaktır tabi en az bir tanesi çift çekirdek olacaktır 1.2 veya 1.4 çift çekirdek belkide ikiside

SilentOne

SilentOne

Üye
çift çekirdekli modeli carla tanıtırlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çift çekirdekli modeli carla tanıtırlar

zannetmem çünkü dikkat ettiysen nokianın carla ve donna acıklamasında çift çekirdekli teller bu iki güncellemeyide alıcak diyordu yani carladan önce çıkartıp güncellemeyi verirler hem carlaya o kadar güveniyorsa önce çıkartıp kullanıcı güveni oluşturur ve çıkan modelin satışını artırır ben olsam öyle yapardım

SilentOne

SilentOne

Üye
demekki carla hala stabil çalışmıyorki koymamışlar

SilentOne

SilentOne

Üye
oda olur ama belleye daha bir kaç pack gelir o packlerin sayesindede carlanın alt yapısıda hazırlanmış olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zaten packlerden birisi hazır heran gelebilir 808de yüklü gelicek iki ay sonra

Tuba

Tuba

Üye
Mwc 2012 kongresi 27 şubat da başlamışdır ve 1 mart itibari ile bitecekdir... Konu :locked:

Üst Alt