nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar at&t ön talep toplamaya baslamış 18martta amerikada lumia 900 piyasaya sürülüyo türkiyede mayısta çıkacak o zamana kadar amerikadaki satış grafigi bize bi yol gösterir sanırım ama su bir gercek abd de tutarsa dünyanın her yerinde tutar çünkü abd pazarı bir ürün için yatırım yapıp yapmama konusunda bir kriterdir

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Belleden 10 kat daha güzel bir işletim sistemli telefon gelse keşke. Görsel olarak birşeyler görmüştüm ama Donna fln çok hoş duruyordu. Onlar gelir inş.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Türkiyeye en erken haziranda gelecek.Çünkü genel satış tarihi haziran olarak belirlendi.Bende wp almaktan vazgeçtim iphone 4 alacağım...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiyeye en erken haziranda gelecek.Çünkü genel satış tarihi haziran olarak belirlendi.Bende wp almaktan vazgeçtim iphone 4 alacağım...

abd de çıktıktan sonra paralel ithalatla veya pasaport kayıtlı gelir fakat biraz tuzlu olur gerçi iphone4s 200$ lumia900 100$ olduguna göre türkiyede de oran hemen hemen yarı yarıya olur heralde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet geri sayım basladı son üç gün nokia bir bakıma kendi kaderini belirliyecek bu konferansta

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belli olmaz yılda 417milyon telefon satan bir firma bizim tahmin ettigimiz kadar sığ düşünmez mutlaka bir bildigi vardır

covar

covar

Üye
nokia c8-00 cıkmayacakmı arkadaşlar resimlerini internette görmüştüm bilgisi olan varmı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia c8-00 cıkmayacakmı arkadaşlar resimlerini internette görmüştüm bilgisi olan varmı ?

ne zaman gördün resimleri şu anda c serisiyle ilgili bir gelişme yok nokiadann sıızan bilgilere göre lumia ve 801 803 808 modeller var çıkması beklenen

pRime.

pRime.

Üye
belli olmaz yılda 417milyon telefon satan bir firma bizim tahmin ettigimiz kadar sığ düşünmez mutlaka bir bildigi vardır
symbianı ve meego'yu geliştirmeyip microsoftla anlaşması ne kadar sığ düşünüklerini ve kolaycı olduklarını anlatmaya yeter sanırım. he bu arada kendi tasarımarını kopyalayan bir şirkete dönüşmesi de cabası (bkz: nokia n9) (bkz: nokia lumia 800) (bkz: nokia lumia 900)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

symbianı ve meego'yu geliştirmeyip microsoftla anlaşması ne kadar sığ düşünüklerini ve kolaycı olduklarını anlatmaya yeter sanırım. he bu arada kendi tasarımarını kopyalayan bir şirkete dönüşmesi de cabası (bkz: nokia n9) (bkz: nokia lumia 800) (bkz: nokia lumia 900)

o kendi tasarımını kopyalama degil çok ünlü bir pazarlama ve maliyet stratejisidir ortak tasarım stratejisi denir bkz apple wolksvagen bmw toshiba sony bütün ürünler birbirine benzer üretim maliyetini düşürüp bilinirligi artırır

pRime.

pRime.

Üye
o kendi tasarımını kopyalama degil çok ünlü bir pazarlama ve maliyet stratejisidir ortak tasarım stratejisi denir bkz apple wolksvagen bmw toshiba sony bütün ürünler birbirine benzer üretim maliyetini düşürüp bilinirligi artırır
apple konusunda yanlışın var. apple tek bir telefon üretiyor senin gördüğün modellerin her biri bir eskisinin yeni nesili. nokia ise bir sürü model üretiyor. n9 ve lumia 800, 900 ap ayrı telefonlar ve modeller ama adamlar tutup n9'u kopyalıyorlar. lumia 800 nokia n9'un yeni nesli veya güncellenmiş bir üst modeli değil ki. senin dediğin gibi olsaydı c7 ile n8 tasarımları birbirinin aynısı olurdu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

apple konusunda yanlışın var. apple tek bir telefon üretiyor senin gördüğün modellerin her biri bir eskisinin yeni nesili. nokia ise bir sürü model üretiyor. n9 ve lumia 800, 900 ap ayrı telefonlar ve modeller ama adamlar tutup n9'u kopyalıyorlar. lumia 800 nokia n9'un yeni nesli veya güncellenmiş bir üst modeli değil ki.

anlatamadım heralde apple ın ürünlerini yanyana koy hepsi aynı platform üstünde üretilmiştir yani sadece iphone degil ipad falanda dahil buna nokiada aynısını yapıyor hatta rusyadaki nokia merkezinde şu anda yapıldığı iddia edilen nokia tab da n9un boyut olarak büyügü bir tasarım farkı yok yani

pRime.

pRime.

Üye
anlatamadım heralde apple ın ürünlerini yanyana koy hepsi aynı platform üstünde üretilmiştir yani sadece iphone degil ipad falanda dahil buna nokiada aynısını yapıyor hatta rusyadaki nokia merkezinde şu anda yapıldığı iddia edilen nokia tab da n9un boyut olarak büyügü bir tasarım farkı yok yani
peki dediğin gibi olsun.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paylaş

E-posta

Earn

FacebookTwitterGoogle+Lockerz GrabDeliciousDiggGoogle BookmarksMySpaceStumbleUponRedditMessengerVodpodYahoo BookmarksBeboMister-WongWordPressGoogle ReaderOrkutXINGEvernoteNetvibes ShareStrandsPosterousBusiness ExchangeArtoTipdSmakNewsPlurkAIMYahoo MessengerIdenti.caMozillacaBlogger PostTypePad PostBox.netPinterestNetlogTechnorati FavoritesCiteULikeJumptagsHemidemiFunPInstapaperPhoneFavsXerpiNetvouzWinkDiigoBibSonomyBlogMarksTailrankStartAidKledyKhabbrMeneameYoolinkBookmarks.frTechnotizieNewsVineMultiplyFriendFeedPlaxo PulsePingSquidooProtopage BookmarksBlinklistFavesYiGGWebnewsSegnaloPushaYouMobSlashdotFarkAllvoicesJamespotImera BrazilTwiddlaLinkaGoGounalogHuggDiglogNowPublicTumblrLiveJournalCurrentHelloTxtSpurlYampleOneviewLinkatopiaSimpyLinkedInBuddyMarksAsk.com MyStuffViadeoMapleWistsConnoteaBackflipMyLinkVaultSiteJotSphinnDZoneCare2 NewsHyvesSphereBitty BrowserGabbrSymbaloo FeedsTagzaFolkdNewsTrustAmazon Wish ListPrintFriendlyRead It LaterTuentiEmailRediff MyPage
Google GmailYahoo MailHotmailAOL MailAny email

By

Nokia Lumia 805
We are up with some leaked NEWS of latest Nokia mobile phone the Nokia Lumia 805.​
Biz yeni Nokia cep telefonu Nokia Lumia 805 bazı sızan HABERLER ile vardır.
All the information about Nokia Lumia 805 is not released yet.​
Nokia Lumia 805 hakkında tüm bilgiler henüz serbest bırakılmaz.
This latest Nokia 805 will be a touch screen and candy bar shaped mobile phone.​
Bu yeni Nokia 805 dokunmatik ekran ve şeker çubuğu şeklinde cep telefonu olacak.
The shape of it may match with Nokia X7 phone.​
Bunun şekli Nokia X7 telefonu ile maç olabilir.
This Lumia 805 will have the screen of 3.9 inches clear black with the resolution of 480 X 800.​
Bu Lumia 805 480 X 800 çözünürlüğe sahip 3.9 inç net siyah ekrana sahip olacak.
Lumia 805 will be a Windows standard mobile phone.​
Lumia 805 Windows standart cep telefonu olacak.
This Windows Nokia Lumia 805 could have 1.2 MP (front or back) camera and 16 GB ROM in it.​
Bu Windows Nokia Lumia 805 1.2 MP (ön veya arka) kamera ve 16 GB ROM olabilir.
A Standard battery of 1450 mAh is also expected for this Nokia mobile phone.​
1450 mAh Standart bir pil de bu Nokia cep telefonunuz için bekleniyor.
Nokia Lumia 805 will reach in Pakistan and India soon after its release.​
Nokia Lumia 805 yakında yayımlanmasından sonra Pakistan ve Hindistan'da ulaşacak.
MWC 2012 will disclose many new things about Nokia LumiNokia Lumia 805
We are up with some leaked NEWS of latest Nokia mobile phone the Nokia Lumia 805.​
Biz yeni Nokia cep telefonu Nokia Lumia 805 bazı sızan HABERLER ile vardır.
All the information about Nokia Lumia 805 is not released yet.​
Nokia Lumia 805 hakkında tüm bilgiler henüz serbest bırakılmaz.
This latest Nokia 805 will be a touch screen and candy bar shaped mobile phone.​
Bu yeni Nokia 805 dokunmatik ekran ve şeker çubuğu şeklinde cep telefonu olacak.
The shape of it may match with Nokia X7 phone.​
Bunun şekli Nokia X7 telefonu ile maç olabilir.
This Lumia 805 will have the screen of 3.9 inches clear black with the resolution of 480 X 800.​
Bu Lumia 805 480 X 800 çözünürlüğe sahip 3.9 inç net siyah ekrana sahip olacak.
Lumia 805 will be a Windows standard mobile phone.​
Lumia 805 Windows standart cep telefonu olacak.
This Windows Nokia Lumia 805 could have 1.2 MP (front or back) camera and 16 GB ROM in it.​
Bu Windows Nokia Lumia 805 1.2 MP (ön veya arka) kamera ve 16 GB ROM olabilir.
A Standard battery of 1450 mAh is also expected for this Nokia mobile phone.​
1450 mAh Standart bir pil de bu Nokia cep telefonunuz için bekleniyor.
Nokia Lumia 805 will reach in Pakistan and India soon after its release.​
Nokia Lumia 805 yakında yayımlanmasından sonra Pakistan ve Hindistan'da ulaşacak.
MWC 2012 will disclose many new things about Nokia Lumia 805.​
MWC 2012 Nokia Lumia 805 hakkında pek çok yeni şeyler açıklayacaktır​
MWC 2012 Nokia Lumia 805 hakkında pek çok yeni şeyler açıklayacaktır

----------Eklendi @ 02:12:47 ---------- Yazıldı @ 02:11:40 ----------

google translate kusuruna bakmayın arkadaslar haber fake de olabilir paylasmak istedim

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
distakjo

distakjo

Üye
yahu carla veya donna n8 e gelse ne olur gelmese ne olur? N8 o zamana kadar zaten eskiyecek. Kaldı ki o zamana kadar nokia boş durmayacak ve daha ne telefonlar çıkaracak Allah bilir. N8 in de papucu dama atılıyor.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
SArbırsızlak bekliyorum :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Resimdeki cihaz x7 ve anna yuklu.yani fake

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hünkarım bu arada dün bi konuda marketplace uygulama sayısını 40000 olarak söylemiştim özür dileyip düzeltiyorum 70600 olmuş uygulama sayısı hatta ortalama olarak ayda 2500 uygulama yükleniyormuş

Üst Alt