nokıa n97 ve n97 mını telefonu olanlar burda toplanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bak sağlamlığı gerçekten süper
iki metreden zemine çakıldı sadece arka kapakla batarya fırladı
Başka tel olsaydı ekran kasa hiçbirşey kalmazdı

benım tel cok düstü yere yinede saglam

Salihç.

Üye
Arkadaşlar hangi antivirüsü kullanıyorsunuz.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
netquin

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben f scure kullanıyorum

aslls

aslls

Üye
Arkadaşlar hangi antivirüsü kullanıyorsunuz.
ben hepsini kurdum :) ama çok program kurmanın bi hata olduğunu öğrendim :D şu anda kaldırmam gereken programlar var kaldıramıyorum...
yetersiz bellek diyor uygulama yöneticisi :D
buna çözüm üreten arkadaşlardan önerilerini bekliyorum... :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben hepsini kurdum :) ama çok program kurmanın bi hata olduğunu öğrendim :D şu anda kaldırmam gereken programlar var kaldıramıyorum...

once cok kuçuk boyutlu programlar sıl sonra ıstedıklerını sıl lazım olan kucuk boyutlu programları gerı yuklersın

mstf_l

mstf_l

Üye

Uninstall king i kullan

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar n97 zamandılımı ve nokıa magaza guncellemesı geldı

src_34

src_34

Üye
Telefonun orjınalı super bence hıc gerek yok ona buna beyler

M. tAHA

M. tAHA

Üye
çok sağlam bi telefon gerçekten mini :) her açıdan ve heryerden düştü sadece ekranın kenar çercevısınde cızıkler olustu hepsı bu :) ama benım bı ara ekran fılmı yandı 60 lıra ya patladı bana soğuk sıcaktan oldu galiba. kış başlangıcında gıtmeye basladı tam ortasında tamamen gitti :D ekranını falan actım nasıl acıldıgını merak eden varsa yardımcı olayım :)

----------Eklendi @ 23:23:32 ---------- Yazıldı @ 23:20:57 ----------

anti virus konusunda bende netqin kullanıyordum. herşeye karısmaya basladı cok sınır bozucu :) telefona sankı o hakım oluyordu bende kaldırdım. yaklasık bır aydır antı vırus yok sürekli internette de takılırım çok sükür bi problemle dahı karsılasmadım :D

cfw arayan varsa link de verebilirim PeSimiSt_61x kardeşimizn acmıs oldugu konu var

dewr83

Üye
n97 mini olarak telefonun şekli olsun kasası olsun çok memnunum.. şu kasaya bide donanım koysalarmış bide işletim sistemi android olsaydı herhalde rekor kırardı... ama program yükledikçe işkence haline dönüşüo.. format atıosun orjinal yazılımı kuruosun,telefon sapıtıyor, gelen aramayıı cevaplıyamıosun,ekran kilitleniyor,şarz bitiyor.... ofki ne off

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bu arada beyler "aio patch" v6 yükledim telefona ve telefon harika oldu ya :) 47 mb ram diyor normalde 34 falan olurdu maximum. kesiinlikle sizde yükleyin

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
n97 de guzel telefon

ZaZuM

ZaZuM

Üye
bu arada beyler "aio patch" v6 yükledim telefona ve telefon harika oldu ya :) 47 mb ram diyor normalde 34 falan olurdu maximum. kesiinlikle sizde yükleyin

kardeşim tavsiye için teşekkürler

----------Eklendi @ 00:29:55 ---------- Yazıldı @ 00:29:05 ----------

link koysaydin iyi olur arama derdiyle uğraşmazdik

M. tAHA

M. tAHA

Üye

kardeşim tavsiye için teşekkürler

----------Eklendi @ 00:29:55 ---------- Yazıldı @ 00:29:05 ----------

link koysaydin iyi olur arama derdiyle uğraşmazdik

haklısın biraz geç oldu ama kusura bakmayın :)
buyrun link:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/s60v5-her-telefonda-olmasi-gereken-programlar-600879.html
bu linkteLeoFrankLy kardeşimiizn hazırlamıs oldugu program paketi var onlardan begendıgınızı kurabılırsınız. ıcınde aio patch die bir uygulama var onu yükleyinn. yükledikten sonra açıp kapatın telefonu. acılırken nokıanın el sıkışma sahnesi gelmedıyse ıslem basarılıdır :)

----------Eklendi @ 20:16:31 ---------- Yazıldı @ 20:08:13 ----------

n97 de guzel telefon
o baba telefonlardan artık bir arlar neydi onun prestiji dimi :) ama n97 ve mini si fazla yaygınlaşmadı toplumda parası yuzunden mı kı yoksa fazlaca geride kaldıgı içinmi diğer telefonlara nazaran ?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
haklısın biraz geç oldu ama kusura bakmayın :)
buyrun link:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/s60v5-her-telefonda-olmasi-gereken-programlar-600879.html
bu linkteLeoFrankLy kardeşimiizn hazırlamıs oldugu program paketi var onlardan begendıgınızı kurabılırsınız. ıcınde aio patch die bir uygulama var onu yükleyinn. yükledikten sonra açıp kapatın telefonu. acılırken nokıanın el sıkışma sahnesi gelmedıyse ıslem basarılıdır :)

----------Eklendi @ 20:16:31 ---------- Yazıldı @ 20:08:13 ----------

o baba telefonlardan artık bir arlar neydi onun prestiji dimi :) ama n97 ve mini si fazla yaygınlaşmadı toplumda parası yuzunden mı kı yoksa fazlaca geride kaldıgı içinmi diğer telefonlara nazaran ?

bu telefonlar suan pıyasada 1000 yada 900 tl ondandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...