nokıa n97 ve n97 mını telefonu olanlar burda toplanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsane__60

Üye
n97 de fm vericiye giremiyorum.seçeneklerden fm vericiyi acıyorm kendiliğinden tekrar kapanıyor,yani açılmasıyla kapanması arasında 1 saniyeden az zaman geçiyor.telefonu aldım alali fm vericiyi kullanmak hiç nasib olmadı,sizce sorun ne olabilir?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
n97 de fm vericiye giremiyorum.seçeneklerden fm vericiyi acıyorm kendiliğinden tekrar kapanıyor,yani açılmasıyla kapanması arasında 1 saniyeden az zaman geçiyor.telefonu aldım alali fm vericiyi kullanmak hiç nasib olmadı,sizce sorun ne olabilir?

anlayanlar lutfe bı yardım edın arkadaşa

ZaZuM

ZaZuM

Üye

konu açmışsın oraya da yazdım donanımsal olabilir bi format at olmadı yazılımıni tekrar yükle bunlar da olmazşa daha ne diyim

efsane__60

Üye
teşekkürler de onların hepsini yaptım ama olmadı büyük ihtimal fabrika çıkışından hatalı heralde:(

aslls

aslls

Üye
fm verici derken fanatik n97 ciyim böyle bişiden haberim yok biraz açarmısınız lütfen arkadaşlar :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

Salihç.

Üye
Ben dinliyorum gzel brr üzellik.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
zate bi araba falan olayında ise yarar daha ne yapılır ki

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bu özelliği nereden nasıl aktif edecez

telefonda uygulamalar var oraya gır ordan fm verıcısını bul gır ona kapalıdır onu aç alta ıstedıgın frekans verebılırsın açtıktan sonra mp3 çalara gır muzık aç sonra o verdıgın grekansı radyoda aç dınlersın muzıgı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
N97 mini de var mı bu uygulama?
Ben bulamadım

aslls

aslls

Üye
n97 minide sanırım yok :( bende bulamadım...

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sanırım yok n97 mınıde

sm3

sm3

Üye
n97 nin 32 gb hafızasının bi yerine font dosyası attım tel açılıp reset atiyor yardım edin :vur

hard format olmuyor jaf ve photeix de olmadı ne yapcam :off:

o dosyaları silmem lazım ama lanet tel kapalıyken mass memory görmüyor sarj olmaya çalışıyor :ah

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :aha::megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...