nokıa n97 ve n97 mını telefonu olanlar burda toplanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM

ZaZuM

Üye
kardeş tel kapalıyken pc ye usb ile bağlandığında mass memory geliyo senin durumun biraz karışık gibi önceen böyle birşeye de denk gelmedim llah yardımcın olsun (keşke bilsek de yardım etsek da)

symbianlover

symbianlover

Üye
Kendi yaptığım bir cfw var ama türkçe dil ekleyemiyorsun.. Symbian Lover'ı paylaştığımda sevildi ama türkçe dil olayından resmen ağzıma sıçtılar neden yok diye :P Açıkcası gerekte duymuyorum ingilizce bildiğimden sorun olmuyor ama forumda paylaşıyorsam sizleride düşünmem gerekiyor.. Şöyle bi telefonlarınızın ekran resimlerini felan paylaşında karşılaştıralım telefonları neyi eksik neyi fazla diye :P

Ayrıca harbiden sağlam telefon, omuz hizasından düşürdüm. Yerden kaldırdım aramayı cevapladım ve konuşmaya devam ettim :D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
güzel fikir bir de vin mobile olayını n97 uyarlasak nasıl olur hani vin mobile nin sistem gereksinimlerinı n97 karşılıyo bu yapacak arkadaşlar varsa elimden geleni yaparım

exd2121

Üye
selamlar arkadaslar n97 mini kullanıyorum bende dokunmatik hassasiyetini artırmak mümkün mu bi yardım etseniz

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
selamlar arkadaslar n97 mini kullanıyorum bende dokunmatik hassasiyetini artırmak mümkün mu bi yardım etseniz

bı arastır sıtede vardı ama sımdı hatırlamıyorum artırma muımkundu

exd2121

Üye
sitede bulamadim o dedikleri daha da yavaşlatti hatta :) sizin kullandığınız var mi diye sordum biraz hızlı olsa yeter :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sitede bulamadim o dedikleri daha da yavaşlatti hatta :) sizin kullandığınız var mi diye sordum biraz hızlı olsa yeter :)

sıtedekı yavavlattıysa bılmem ben kullanmadım ben orjınalı yetıyor

ZaZuM

ZaZuM

Üye

o dediğin şey yazılım la olmaz ama dokunmatıgın tepkı suresı kısalır kalıbrabyon yap daha ıyı

ZaZuM

ZaZuM

Üye
forumda n97 kullanıcısi bu kadar mi ya 3 günde bu konu nereye kadar düşmüş

aslls

aslls

Üye
az ama öz kullanıcılar bence :D sonuç olarak n97 ye kötü diyen 1-2 msj var :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Emrgncy

Emrgncy

Üye
dogru dıyorsun ben nokıa kullandıgım en ıyı telefon dıyebılırım hemde cok saglam

Ram sorunu olmasa üzerine yok
klavyesi yeter
mesaj yazmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı
Önceki telefonlarımda gelen mesajlara cewap vermek bile istemiyordum

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben memnun değilim demedim ki
Daha iyisini alana kadar ben de memnunum :d:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Qt bılesenı eksık dıyor yardım edermısınız

Salihç.

Üye
Telefonnda ngage oynyan varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...