wwwcomtr
Üye
hitafnalsa ın cfw si navibarı duzgun symbian^belle diye cfw adı bak istersen ordan cekersn dosyalarını onun 

hitafnalsa ın cfw si navibarı duzgun symbian^belle diye cfw adı bak istersen ordan cekersn dosyalarını onun![]()

kardeş dikey mod da 3 e 4 mu yoksa 4 e 4 mu daha kullanışlı karar veremiyor sence hangisi daha iyi

bende başka bişiy sandım kardeşim ya
![]()

Bahsettiğim şey nokianın mesajlaşma programı ovi den indirilen telefondaki e posta yerine geçiyo telefon güncellemesinde de görülüyo güncelleme başarısız der mutlaka inşallah anlata bilmişimdir Saygılar
Kusra Bakma Gerçekten O Programı Hiç Kullanmadığım için Aklıma Gelmedi ve Böyle Bir Sorun Var mı? Yok mu? Bilmiyorum. Bir Test Edeyim... 
mail for gibi bişiy sanırım ama çok kullanışsız onun yerine windows live i indir kur bütün ayarları yapıyor :-)
), Ovi Haritalar, Nokia İnternet Radyo.Evet AnladımKusra Bakma Gerçekten O Programı Hiç Kullanmadığım için Aklıma Gelmedi ve Böyle Bir Sorun Var mı? Yok mu? Bilmiyorum. Bir Test Edeyim...
![]()
him ne durumda güncelleme![]()

Evet bahsettiğim bu (Nokia Messaging) numarasını bilmiyorum
şarj da en fazla kaç günü gördün kardeş
), Bazen Boş Boş Menüde Dolanıyorum
, Günde 45 Dk.'lik Kamerayı Kurcalama Seanslarım Oluyor
(Canım Sıkıldıkça Fotoğraf Çekip Siliyorum İşte 
) , Bu Anlattıklarım Çok Fazla Bir Kullanım Alanı Değil Belkide ama Normal Bir Kullanıcı Olduğumu Düşünüyorum
1.5 Gün %90 Kesin ama Kesin Olmamakla Birlikte 2 Güne Yakın Gidiyor. 
Teşekkür ederim kardeşim kolay gelsin
hitafnalsa ın cfw si navibarı duzgun symbian^belle diye cfw adı bak istersen ordan cekersn dosyalarını onun![]()
Ama Kullananlar Var Gerçekten. Rpm Edition v2'de Yayınlamıştım Ben İlk Kez 260'a Yakın İndirme Olmuş. 

him iyigerçekten

ama iyi duruyor yapan var midir acaba