ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4386299' Alıntı:

Hocam eger bunu indirip denerseniz lutfen o icon olayini yazarmisiniz..galiba problem telefon ve belle surumde degil pc den kaynaklaniyo gibime geliyo..eger siz cevap yazarsaniz kesin anlamis olacagim..tesekkur ederim.
Bunu mutlaka yükleyecem de bu akşam pek sanmıyorum,geç oldu yarın iş var.yarın akşam mutlaka.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Upload bitmistir akadaslar..herkese kolay gelsin yorumlari eksik etmeyelim..iyi kotu eksik fazla..onemli diil..ama yazalim bir seyler..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
hayalet2304

hayalet2304

Üye
abi bide c6-01 .için yapsan cfw bunun gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bunu mutlaka yükleyecem de bu akşam pek sanmıyorum,geç oldu yarın iş var.yarın akşam mutlaka.
Dayanamadım flash attım şimdi,Henüz test edemedim ama cfw de sorun göremedim.Şahin o sorduğun olay da yok ayrıca.ellerine sağlık

warrose

warrose

Üye
Reis cfw modu çok güzel olmuş c7 içinde çalışmaların varmı ?

Enola19

Üye
Şimdi indirdim yoğunluk nedeniyle hafta sonu yüklicem eline sağlık dostum şimdiden teşekkürler

cemokka

Üye
şarj olayı söylendiği gibi uzun gidiyorsa mutlaka flash atacağım. şarj ve internet ilk sırada benim için. şuan indirdim eline sağlık hocam.

AYDIN1979

Üye
ЯReiS;4386406' Alıntı:
Upload bitmistir akadaslar..herkese kolay gelsin yorumlari eksik etmeyelim..iyi kotu eksik fazla..onemli diil..ama yazalim bir seyler..

ellerine sağlık.acaba arama sırasında etkin aktarmalar yazısı çıkıyor mu?

hus.277

Üye
Reis süper olmuş teşekkür ederim. Harika olmuş restart iconu yok yalnız.emeğine ve çalışmalarına çok ama çok teşekkür ediyor ve nice başarılara diyorum.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
selly1310

selly1310

Üye
reis bende 2 kırmızı dosya gözüküyor ama.Niyeki?Birtane olması gerkiyor yazmışşın ama bende 2 tane kırmızı cıktı.Ne yapmam veya ne yanlış yaptım

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hangileri gozukuyor? bir taneydi bende ama..ikisinide sil demicem once hangileri bir soylermisn iz?

----------Eklendi @ 09:35:35 ---------- Yazıldı @ 09:33:50 ----------

ellerine sağlık.acaba arama sırasında etkin aktarmalar yazısı çıkıyor mu?

aydin bende yok..ararken aramalar etkin uyarisi cikmiyor.Baska arkadaslarda bu konuda yazarlarsa super olur sizlerde cikiyormu bu etkin aramalar uyarisi?.

----------Eklendi @ 09:38:08 ---------- Yazıldı @ 09:35:35 ----------

Reis süper olmuş teşekkür ederim. Harika olmuş restart iconu yok yalnız.emeğine ve çalışmalarına çok ama çok teşekkür ediyor ve nice başarılara diyorum.

ona cok ugrastim once koydum..degisik bir seydi ama sonra bazi sorunlar olusturdugunu gordum ve kaldirdim..belki ben yanlis bir sey yaptim bilmiyorum..ger uygun yolunu bulursam sonra eklerim..

rçakır

Üye
restert ı ayrı proğram olarak yükleme şansımız yokmu acaba .aynı hatayımı verir

ЯReiS

ЯReiS

Üye
restert ı ayrı proğram olarak yükleme şansımız yokmu acaba .aynı hatayımı verir

Restart var zaten..power menude (guc tusuna basinca) telefonu yeniden baslat var..ama icon yok ben onu demek istedim..

esra3444

Üye
reis abim ellerine sağlık şiöiden çok teşekkür ederim şuan indiriyorum görüşlerimi paylaşırım ayrıca bi sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum yanlış anlama ama şu shell 3d nin bi deneme sürümü falan yol mu yada bunun hakkında bi bilgin var mı acaba nasıl kullanışlı mı bunun kırılmışı felan yokmu diye sormak istiyorum şimdiden teşekkürler ustam.

• Beğen

nbjoker

Üye
Reis hocam gerçekten çok güzel bir cfw olmuş. Tebrik ve teşekkür ediyorum. Yanlız benim bi sorum var ben zil sesleri içindeki bazı dosyaları silip kendi dosyalarımı koymak istiyorum, x plore dan bi türlü yapamıyorum. Devamlı dosya açılamıyor uyarısı veriyor.

penah0

Üye
REIS HOCSAM bu YENI BEllen cfw v1.3 deki gibi sarj iyimi sakliyo?

----------Eklendi @ 16:31:49 ---------- Yazıldı @ 16:29:11 ----------

azeri dilinde danisacam .reis bey. yani ki zaryatka yaxsimi saxlayir. v1.3 de 1.5 gun gedirdi goresen bu belle de zaryatqa yaxsimi he?

• Beğen
Black_06_52

Black_06_52

Üye
ellerine sağlık reis güzel/sorunsuz cfw teşekür ederim

• Beğen
Tepkiler: penah0

yahyademirci

Üye
Şahin bu rof dosyaları ne ben anlamadım normal programı atınca bu rofları eklemeden çalışmayacakmı ?

semiko

Üye
Dostum teşekkürler güzel iş yapmışsın eline sağlık.
Benim de ufak bir sorunum var beyaz saat eklediğim zaman saatın yazısı da beyaz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.

TheMadness

TheMadness

Üye
REIS HOCSAM bu YENI BEllen cfw v1.3 deki gibi sarj iyimi sakliyo?

----------Eklendi @ 16:31:49 ---------- Yazıldı @ 16:29:11 ----------

azeri dilinde danisacam .reis bey. yani ki zaryatka yaxsimi saxlayir. v1.3 de 1.5 gun gedirdi goresen bu belle de zaryatqa yaxsimi he?

Reis çeviri yapayım. Azeri dilinde soracağım Reis bey. Şarj iyi mi gidiyor? v1.3'te 1,5 gün gidiyordu bu sürümde iyi mi?

• Beğen
Tepkiler: penah0 ve ЯReiS

Üst Alt