ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
reis harici diskimde hack dosyaları şu an yanımda yok. Yarın atarım.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tamma baba sorun diil ama atarsan sevinirim unutma lutfen..

Enola19

Üye
Dostum cfw 'n için teşekkür ederim şu an kullanıyorum ancak senden bir ricam olacak. şu an titreşimli versiyonuna en son eklediğin uda dosyasını ekleyerek kullanıyorum ama ekolayzır yok (yada ben bulamadım) ana sayfada eklediğin sis dosyasını kurdum bi işe yaramadı.
Ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Dostum cfw 'n için teşekkür ederim şu an kullanıyorum ancak senden bir ricam olacak. şu an titreşimli versiyonuna en son eklediğin uda dosyasını ekleyerek kullanıyorum ama ekolayzır yok (yada ben bulamadım) ana sayfada eklediğin sis dosyasını kurdum bi işe yaramadı.
Ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim

Bu gun tam duzenlemisi geliyor..o hatalarin hic biri olmadan duzenlenmis olarak eklicem kardesim..ordan bakarsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Black_06_52
Black_06_52

Black_06_52

Üye
heycanla bekliyoruz reis

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
soft format sonrası haritalar ingilizce oldu nasıl düzeltebilirim teşekkürler şimdiden

ЯReiS

ЯReiS

Üye
soft format sonrası haritalar ingilizce oldu nasıl düzeltebilirim teşekkürler şimdiden

bence en kolay yolu uzerine turkce haritalar .sis uzantili dosyayi kurmak..forumda vardi galiba kurtulus paylasmisti..

Black_06_52

Black_06_52

Üye
reis yeni cfw ne zaman

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hazir bitti de..biraz karisitiryorum bakiyim..az..ama hala o icon orda duruyo beni delirtti valla..

Black_06_52

Black_06_52

Üye
orjinalde de öyle duran mobil veri iconu ise sorun yok kardeş

ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet onu kaldormaya ugrasiyorum...inanmazsin ama kac saattir cakildim kaldim..denemedik sey kalmadi..yarin eklicem kardesim artik..kusuruma bakmayin sozumu ttutamadim..yarin olsun artik..

• Beğen
Tepkiler: Black_06_52 ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
canın sağolsun

• Beğen
Black_06_52

Black_06_52

Üye
hayırlısı olsun hakkını helal et

• Beğen

Enola19

Üye
ЯReiS;4379451' Alıntı:

Bu gun tam duzenlemisi geliyor..o hatalarin hic biri olmadan duzenlenmis olarak eklicem kardesim..ordan bakarsiniz.

teşekkür ederim dostum.heyecanla bekliyoruz özellikle titreşimsiz versiyon eklemeyi düşünüyosan titreşimli versiyonuda eklersen çok sevinirim çünkü titreşim benim için çok önemli

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
hayir titresimsiz bir sey yok her sey yerinde olcak..ekran titresimi kilit tusu titresimi yerinde..onlari kapatmadim..

Black_06_52

Black_06_52

Üye
ЯReiS;4383210' Alıntı:
hayir titresimsiz bir sey yok her sey yerinde olcak..ekran titresimi kilit tusu titresimi yerinde..onlari kapatmadim..

Harikasın reis merakla bekliyorum

dogan64

Üye
hocam daha fazla bekletme artık seni bekliyoruz,
şimdiden teşekkürler başarılar.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
21-02-2012 tarihinde guncellenmis ve gerekli aciklamalar ilk sayfaya eklenmistir..upload devam ediyor az kaldi...

• Beğen
Tepkiler: dogan64 ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4386229' Alıntı:
21-02-2012 tarihinde guncellenmis ve gerekli aciklamalar ilk sayfaya eklenmistir..upload devam ediyor az kaldi...
Oh bee:)Eline sağlık kardeş,herzaman ki gibi harika görünüyor

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Oh bee:)Eline sağlık kardeş,herzaman ki gibi harika görünüyor

Hocam eger bunu indirip denerseniz lutfen o icon olayini yazarmisiniz..galiba problem telefon ve belle surumde degil pc den kaynaklaniyo gibime geliyo..eger siz cevap yazarsaniz kesin anlamis olacagim..tesekkur ederim.

Üst Alt