ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

yahyademirci

Üye
realceadey yüklemedim kurtuluşu yükledim ama beyenmedim takılmalar fazla idi şu an şahinin belleyi kullanıyorum bence en sade ve kullanışlı ayrıca stabil olanı bu. Reis şimdi yeni rom yapıyo aldığımız duyumlara göre bizde yeni sürümü yapmasını bekliyoruz sabırsızlıkla.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

sinanben

Üye
o zaman realceady yükleyeyim cevap için tgeşekkürler

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bu bahsettiğiniz realceady nedir acaba

Realceday de Reis, Kurtuluş40 gibi CFW yapan bir arkadaşımız. Yapmış olduğu yazılımların adı da Realceday-RealCFW diye geçer.

Örneğin; N8 Belle RM-596_111.030.0607 Türkçe RealCFW v1.3 gibi...

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
realcedayınki de güzel. Ama hep temel değişiklik yapıyor. Cfw deneyecekseniz reis kurtulus40 madness+ dan 1 tanesini seçin derim. Reis ve kurtuluş görselliğe önem veriyor.

• Beğen
Black_06_52

Black_06_52

Üye
realcedayınki de güzel. Ama hep temel değişiklik yapıyor. Cfw deneyecekseniz reis kurtulus40 madness+ dan 1 tanesini seçin derim. Reis ve kurtuluş görselliğe önem veriyor.

senin de yeni cfw bekliyoruz madness usta

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Madnes bekliyoruz kardesim..ne kadar cok olursa o kadar iyi olur...allah kolaylik versin basarilar dilerim yeni calismlariniz bekleriz..bu arada bir sorum var herkese ..

Bellede reis kurtulus veya madnes veya orjinal kullanan arkadaslar!!

ana ekranda yukaridan asagi elimizle kaydirip actigimiz menude bilfiginiz gibi 4 tane icon var..internet-wifi-bluetooth ve sessiz..simdi bu iconlar kapali iken (yani hic biri mavi renklli degilken) listede goruenn var mi? bende mobile network acik olsada kapali olsada listede gorunuyor digerlerin yok..sizlerde boylemidir?? tesekkur ederim..

yahyademirci

Üye
şahin liste dediğini anlamadım ama mavi ise üst barda gözüküyo değilse gözükmüyo simgeler

ЯReiS

ЯReiS

Üye
simgeler tamam..alttaki yazilar yani mesela wifi aciyorsum allta wifi bagli yaziyor..kapatiyorsun o yazi kalkiyor..ama internet (mobil data) actigim zaman yazi var tamam internet bagli ama kapattigim zamanda o yazi altta kaliyor..(anlatmasi zor oldu kusura bakmayin) belki normal ama bi hata var kesin gibime geliyo..siz soyle deneyin 4 iconuda kapatin..(mavi olmasin) altta ne goruyorsunuz?alt dedigim alttaki listede bir bilgilendirme mesaji var mi? wifi acik,internet baglantisi gibi..uyari mesaji var mi?

Black_06_52

Black_06_52

Üye
ЯReiS;4375049' Alıntı:
simgeler tamam..alttaki yazilar yani mesela wifi aciyorsum allta wifi bagli yaziyor..kapatiyorsun o yazi kalkiyor..ama internet (mobil data) actigim zaman yazi var tamam internet bagli ama kapattigim zamanda o yazi altta kaliyor..(anlatmasi zor oldu kusura bakmayin) belki normal ama bi hata var kesin gibime geliyo..siz soyle deneyin 4 iconuda kapatin..(mavi olmasin) altta ne goruyorsunuz?alt dedigim alttaki listede bir bilgilendirme mesaji var mi? wifi acik,internet baglantisi gibi..uyari mesaji var mi?

hepsi kapalı olduğunda dahi mobil veri seçeneği listede gözüküyor

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
iste bunu anlamiyorum..acaba olmasi gereken o mu? ben sirf onun icin tam orjinali yukledim..ordada ayniydi demekki oyle olcak..tesekkur ederim kardesim..

• Beğen
Tepkiler: Black_06_52
Black_06_52

Black_06_52

Üye
reis usta v1.4 cfw ne zaman merakla bekliyorum

yahyademirci

Üye
yok şahin simgeleri kapattığın zaman altta sadece mobil şebeke yazısı oluyo

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
Bende gözükmüyor.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
bencede gozukmemesi gerekiyor..ama nasil olacak bilmiyorum nerden duzenlenir onuda bilmiyorum..sagol madness..

TheMadness

TheMadness

Üye
CodeRUS modlarıyla kapamıştım ben.

----------Eklendi @ 17:36:46 ---------- Yazıldı @ 17:25:12 ----------

Reis şimdilik bulamadım bulunca yollarım.

• Beğen

kundura

Üye
hocam yüklerken bu uyarıyı verdi file:///C:/Users/BB/Desktop/2012-02-19-001.jpg

----------Eklendi @ 19:00:44 ---------- Yazıldı @ 18:47:40 ----------

hocam yüklerken bu uyarıyı verdi getting list of files to be flashed failed:0x84210010(-2078212080)-firmware file'c:program files\nokia\phoenix\products\RM-596\RM-596_M003.50.emmc.fpsx'is not found. ne yapacam

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam yüklerken bu uyarıyı verdi file:///C:/Users/BB/Desktop/2012-02-19-001.jpg

----------Eklendi @ 19:00:44 ---------- Yazıldı @ 18:47:40 ----------

hocam yüklerken bu uyarıyı verdi getting list of files to be flashed failed:0x84210010(-2078212080)-firmware file'c:program files\nokia\phoenix\products\RM-596\RM-596_M003.50.emmc.fpsx'is not found. ne yapacam

refurbish e basmadan once option diyip kirmizi renkli dosyayi silin OK diyin ve refurbish e basin..:oke:

kundura

Üye
çok teşekkür ederim

• Beğen

Üst Alt