phasan
Üye
bende geliyim mi abi 5800 da n97yle akraba yani![]()
burda tel önemli degil sonuçta yardım etmek önemli amam nokıa 5800 çıkardıgı gibi güncelleme gelecekse hıç gelmesin herkeş sikayetci
bende geliyim mi abi 5800 da n97yle akraba yani![]()
bu zor günlerimiz de birbirimize destek olmamız lazım tabi ki de :-)
----------Eklendi @ 04:00:52 ---------- Yazıldı @ 03:57:20 ----------
niye dert olarak görüyorsun ki ben gayet memnunum cihazımdan ara da beni mahcup etmesine rağmen
ilk aldığımda bende memnundum fakat çok hata veriyor özellikle ram konusunda. Telefon hackli ve gereken programlar yüklü olmasına rağmen bazı yazılımşal hatalar veriyor. Dokunmatik ayrı bi dert daha 

ilk aldığımda bende memnundum fakat çok hata veriyor özellikle ram konusunda. Telefon hackli ve gereken programlar yüklü olmasına rağmen bazı yazılımşal hatalar veriyor. Dokunmatik ayrı bi dert daha
![]()
çöktürmatik konusundan 0 katılıyorum
Arkadaşım bende N97 mini kullanıyorum.
Bikere kullandığın telefon dokunmatik değil basmatik Hatta belli bir süre kullandıktan sonra çöktürmatik oluyor. Artı ram düşük
O telefondan çok şey beklememek gerekir. Ama kullanım olarak ben memnunum (Tabi daha iyisini alacak para olmadığı için)
işte ne yapalım iphone bakıp bakıp telefonu işe yaramaz gibi görüyorum.
rama bi çare bulamadım ya cfw desen zaten fazla yok haksız mıyım
bende mini kullananlardanım telefonu alalı bi sene oldu sorun yok sadece dokunmadigi ıyi değil arkadaşın dediği gibi yakında çöktürmatik olur
mp 4 oynatmiyor en büyük sorun bu benim için diğer durumları normal bence nokia ya güven olmaz adam akıllı bi CFV falan yüklesek daha ıyicümleten selamun aleykum arkadaşlarbende mini kullananlardanım telefonu alalı bi sene oldu sorun yok sadece dokunmadigi ıyi değil arkadaşın dediği gibi yakında çöktürmatik olur
mp 4 oynatmiyor en büyük sorun bu benim için diğer durumları normal bence nokia ya güven olmaz adam akıllı bi CFV falan yüklesek daha ıyi
mp 4 ıçın uc playır kullan
bende mp4 için ucplayer kullanıyorum. Fakat youtube da video açarken real player yerine uc player devreye giriyor. Oda videoyu oynatmıyor
bi çözümü varmı onun
mp 4 ıçın uc playır kullan
telefon hackli değil arkadaşım yükleyemedim onu
n97 için bir çok video oynatıcılar var deneyin onları
Sonuçda n97 den veya mini den bahsediyoruz... 300 liraya ikinci el temizini alabileceğiniz bu cihaz gerçekten paranızı boşa harmanızı önlüyor... n73 üm vardı 2 kere düştü her düşüşünde bir yeri gitti... n97 mini 5 defa düştü sadece çıkan arka kapağını geri taktığımda iş tamam
... uzun lafın kısası dayanıklılık ise dayanıklılık güçse güç sınırsız özellikse özellik her aradığınız şey bu cihazda... Not : en son güncelleştirmesinden sonra cihaza yaklaşık 500 adet falan oyun program kurdum
hala devam ediyorum
henüz tık bile demedi yaf arkadaşlar eğri oturup doğru konuşmak lazım sıfırını 300 liraya aldığınız çin telefonlarına benzemez buSonuçda n97 den veya mini den bahsediyoruz... 300 liraya ikinci el temizini alabileceğiniz bu cihaz gerçekten paranızı boşa harmanızı önlüyor... n73 üm vardı 2 kere düştü her düşüşünde bir yeri gitti... n97 mini 5 defa düştü sadece çıkan arka kapağını geri taktığımda iş tamam
... uzun lafın kısası dayanıklılık ise dayanıklılık güçse güç sınırsız özellikse özellik her aradığınız şey bu cihazda... Not : en son güncelleştirmesinden sonra cihaza yaklaşık 500 adet falan oyun program kurdum
hala devam ediyorum
henüz tık bile demedi
![]()