Nokia C7 DustoJniK CFW V5 [111.030.0609 ] 24-02-2012 Yeni Güncelleme Sizlerle...

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Taşıyınca klasör kalmıyor sanki + ben orjınalı paylaş demedım dedım kı kafana göre tema + efekt + font yükleyip paylaşacaksan kendine sakla dedim herkesin sevmesini bekleme ve ne vardıda orjınal temayı sildin dandik bir tema ekledin ?

blueyes42

Üye
Kardes dustojnik kimseye zorla yukletmiyo video koymus hic yuklemeseydin. Wifi sorunuda sonradan yukledigim birseyden olmus galiba suan format attim duzeldi soft

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben mobılden giriyorum ondan vıdeoyu ızleyemedım sadece özellıklerı okuyunca hoşuma gitti indirip yükleyeyim dedim bu kadar oynadığını sanmıyordum neyse Bendende teşekkürler bunlar hariç hiç bir sorun yok ama keşke tema efekt ve düzeni oynamadan yükleseydin çok daha güzel olurdu .

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı yok Emre07 Kardeş öylede upload edeceğim zaten sadece bunu ettim istek olduğu için ama emin ol yazılım kıyaslamak isteyen gelsin hızını testini
kıyaslayalım tarayıcıyı işlemci hızını net hızını herseyı .. Tema efekt menü düzeni bunlar basit işler...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
akşama halledebilirsen çok sevinirim .

blueyes42

Üye
Dostum soft format atinca hava durumu gibi bazi widget ler turkce oldu bazilarida silindi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Dostum soft format atinca hava durumu gibi bazi widget ler turkce oldu bazilarida silindi
Kardeşim soft format at sonra flash at demek için soft format at dedim :)

----------Eklendi @ 18:30:31 ---------- Yazıldı @ 18:04:22 ----------

Konuya Emre07 arkadasımızın istediği yazılım eklenmiştir... Test başarıyla gerçekleşmiştir...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kardeşim soft format at sonra flash at demek için soft format at dedim :)

----------Eklendi @ 18:30:31 ---------- Yazıldı @ 18:04:22 ----------

Konuya Emre07 arkadasımızın istediği yazılım eklenmiştir... Test başarıyla gerçekleşmiştir...
Çok teşekkürler :tşk:

blueyes42

Üye
Orjanal dediginin icerigini yazman mumkun mu kardes

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
orjinal nokia font ve teması artı tema efekti silinmiştir kardeşim...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Gayet güzel olmuş ellerine sağlık. Üzerinde çalışabilir miyim? Kendime uygun hale getireceğim, iznin olursa paylaşırım.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Gayet güzel olmuş ellerine sağlık. Üzerinde çalışabilir miyim? Kendime uygun hale getireceğim, iznin olursa paylaşırım.

Recep abim ayıp ediyorsun tabiki çalışabilir ve geliştirebilirsin. Maksat arkadaşlarımızın daha iyi bir yazılım kullanması müsade senin herzaman destekte olurum.... Düşüncen bile çok güzel.

pansiyonn

Üye
Değerli kardeşim, eline sağlık,
Menü düzeni dosyasını nasıl ve nereye kuracağız

mezoart

mezoart

Üye
Ufak bir sorum daha olacak.Ekranda ne olduğuna anlam veremediğim mavi rakamlar çıktı bende, 59,1 34,7 gibi sürekli değişen rakamlar.Kapatmanın bir yolu var mıdır ?

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Çok güzel ama, çok karışık bir anlatım olmuş kardeşim :(

----------Eklendi @ 22:55:03 ---------- Yazıldı @ 21:51:22 ----------

Yaptım ! Süper oldu kardeşim en iyi modifiye bence herkes kullanmalı , teşekkürler :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ufak bir sorum daha olacak.Ekranda ne olduğuna anlam veremediğim mavi rakamlar çıktı bende, 59,1 34,7 gibi sürekli değişen rakamlar.Kapatmanın bir yolu var mıdır ?

Arkadaşım sen flash atmadan önce soft format atmamışsın ve senin sistemde yüklü olan bir program var o karıştırıyor ortalığı. Sen soft format at *#7370# yap. Sonra flash at o problem ortadan kalkacaktır.

----------Eklendi @ 08:37:28 ---------- Yazıldı @ 08:36:30 ----------

Değerli kardeşim, eline sağlık,
Menü düzeni dosyasını nasıl ve nereye kuracağız

Kardeşim menü düzeni rofs3 de . 5.4 var birde 4.3 var flash işlemi yaparken iki rofs3 ten birini kullanacaksın hangisini istiyorsan anlaştık..

----------Eklendi @ 08:37:49 ---------- Yazıldı @ 08:37:28 ----------

Çok güzel ama, çok karışık bir anlatım olmuş kardeşim :(

----------Eklendi @ 22:55:03 ---------- Yazıldı @ 21:51:22 ----------

Yaptım ! Süper oldu kardeşim en iyi modifiye bence herkes kullanmalı , teşekkürler :)

Bol kullanımlar dileğimle....

cmbd

Üye
dostum
c7im var,
önce senin cfwyi kullanıyordum,
ovi belle i çıkarınca ona güncelliyim dedim, cfw uçtu haliyle
sorunum şu flash atarak tekrar cfw yükleyemiyorum, nasıl dönebilirim?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
dostum
c7im var,
önce senin cfwyi kullanıyordum,
ovi belle i çıkarınca ona güncelliyim dedim, cfw uçtu haliyle
sorunum şu flash atarak tekrar cfw yükleyemiyorum, nasıl dönebilirim?

Sen Haliyle 111.030.0607 sürümlü CFW yi yüklemişsin sonra Nokiasuiteden 111.030.0609 sürümünü yüklemişsin. Yani bir üst sürümü yüklediğin için alt sürüme dönmen downrange hariç imkansız. Fakat şu an ki CFW 111.030.0609 sürümü olduğu için bunu yükleyebilir ve kullanabilirsin....

cmbd

Üye
eyvallah dostum hemen deniyorum
çok sağol