Nokia C7 DustoJniK CFW V5 [111.030.0609 ] 24-02-2012 Yeni Güncelleme Sizlerle...

Sponsorlu Bağlantılar

Otuz

Üye
sevgili kardeşim kullandığın modlar süper lakin dilde sorun yaşıyoruz format atmadan tam türkçe olmuyor formattan sonrada bir çok uyguladığın modlarda uçuyor çalişmalarını bira bir türkçe fw üzerinden yaparsan sanırım böyle sorunlar yasamayacağız tşk ler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
sizler için son kez cfw hazırlıyacağım zira telefonu satıp androide geçeceğim. Samsung galaxy i9001 alacağım. Hadi kolay gelsin.

kucukdunyam

Üye
sizler için son kez cfw hazırlıyacağım zira telefonu satıp androide geçeceğim. Samsung galaxy i9001 alacağım. Hadi kolay gelsin.

merhabalar, size bir önerim olacak, cfw hazırlarken, müzikçaları da düzenleyebilirmisiniz, yani klasör seçerek çalma gibi bi özellik yok, folder play gibi bi programla yapılıyor, ancak burdan da fm verici özelliğini kullanamıyoruz, nokianın kendi müzik çalarına klasör seçerek çalma özelliği koyabilirseniz çok güzel olur, teşekkür ederim.

slant1111

slant1111

Üye
arkadaşım bu cfw nin üstüne saat widgetleri falan kuramyrm 'bu yerleşik bileşen' hatası alıyorum.neden

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yenisi hazır mı hocam ,

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hazır fakat beklemedeyim :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
sen yayınlada yükleyelim hocam elimiz kaşınıyor telefonda sıkıldı flash diyor ,yemeden içmeden kesildi zaar :naughty:

bşahin

Üye
DustoJniK kardeş bana sadece hackli symbian bellenın son surumu lazım bunu yapabılırmısın ? gerçekten sadece hack olsun modlamaları kendım yapmak istiyorum biraz uğraşıcam :D şimdiden teşekkürler

uguli

Üye
kardeşim ellerine kollarına sağlık ama ekran parlaklığı vede bi kaç program çalışmıyor örnek photo browser 2 , sinyal güçlendirici bunlara bi göz atarsan çok süper olacak:)