Nokia C7 DustoJniK CFW V5 [111.030.0609 ] 24-02-2012 Yeni Güncelleme Sizlerle...

Sponsorlu Bağlantılar

bşahin

Üye
Tmm ya bi kaç kere daha flash atınca düzelir herhalde düzelmesse sölerim şuan bişey yok telefonda bu shutdown ve restartı sewdım :D gerçekten işe yarayabılır

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
özeline ne yapman gerektiğini yazdım arkadaşım çünkü ilk sende vermiş kamera hatasını bir işlemi eksik yapmandan yada phoenix programının sürümünden kaynaklanabilir. Neyse şu an iyiyse sıkıntı yok..

bşahin

Üye
Ya yok işlemlerde problemde herşey tmm oldu şimdide widgetlerin hepsine ihtiyacım var okadar

rmxman

Üye
hoca flashladım lakin güncel dediğiniz cfw bir önceki cfw ile aynı ekran resimleri bile değişmedi ve menüdeki o dönen efekte olduğu yerde fotoğrafta iğleştirme modu yok widiget hala ingilizce ??? rıca edersem yeni cfw i yeni bir konu altında açıp yayınlayabilirmisiniz?? böyle daha sağlıklı olacak galiba..

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Upload Edermisin Yeni cfw yi acil ?

mmb7982

mmb7982

Üye
hoca flashladım lakin güncel dediğiniz cfw bir önceki cfw ile aynı ekran resimleri bile değişmedi ve menüdeki o dönen efekte olduğu yerde fotoğrafta iğleştirme modu yok widiget hala ingilizce ??? rıca edersem yeni cfw i yeni bir konu altında açıp yayınlayabilirmisiniz?? böyle daha sağlıklı olacak galiba..

hocam zaten paylaşmamış arkadaş sadece istek gelirse upload ediceğim demiiş yani sen eski versiyonu kurdun yine :)

ve dustojnik kardeş

en son yeni dediğin cfw gayet güzel görünüyor kardeş.ilk halinden daha güsel ama ilk versiyondan eksi olarak bi kaç şey söylemek istiyorum.mesela ışık sensörü kapalıydı sanırım ve ayar yapılamıyordu.o kadar parlaktıki ekran o kadar yani.şuanda aklıma başka bişiy gelmiyo ama gelirse yazarım.

birde bişey soracağım müzik çalarda gruplama olarak sadece albümler ve türler olarak görebiliyoruz ya buna sanatçılarıda ekleyebilirmisin?kolay gele...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı bilerek parlak yaptım ( Bazı arkadaşlar orjinal bellenin ekran parlaklığını düşük buldukları için ) fakat isteyen program indirip bunu istediği parlaklığa getirebilir.

Müzik çalar gayet hoş böyle bence. Albümler - Türler ve Şarkılar..

Cfw upload ediliyor birazdan geçer elinize..

mmb7982

mmb7982

Üye
teşekkürler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yeni CFW hazır Buyrun Bol Kullanımlar Beğene tıklamayı ihmal etmeyin :P :)

esatkaymak

Üye
abi bu dosyalar senin ilk paylaştığın dosyalar yazı tipi değişmemiş aynı bi yanlışın var

----------Eklendi @ 14:16:42 ---------- Yazıldı @ 13:59:04 ----------

resimdeki cfwyle senin paylaştığın farklı abi bi kontrol et

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Link düzeltilmiştir. Rofs2 ve Rofs3 İndirmeniz yeterlidir. Diğer Rofs2 ve Rofs3 le değiştirin. Özür Dilerim... Bol Kullanımlar....

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Eline saglık.

warrose

warrose

Üye
dostum eline sağlık çok güzel olmuş senden bişey rica etsem yaparmısın rofs2 nin içine arapça dili ekleyebilirmisin

emelli

emelli

Üye
widgetleri neden değiştiremiyoruz saat hava durumu felan

dekor67

dekor67

Üye
ya bende d el fenerı yanmıyor ya

warrose

warrose

Üye
sosyal ağlar ve fener çalışmıyo

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Widgetler Gömülü olduğu için değiştirilmez. sadece Mif dosyalarını C => Resource => Apps nin içine atmanız yeterlidir. Fakat Önce İstediğinizi widgetin mif dosyasını bu klasörden siliniz. Bu sayede widgetler değişecektir.

Flashligt programını yükleyip el fenerini açabilirsiniz. Batarya ömrü için devredışı bırakılmıştır...

Sosyal ağlar sorunsuz çalışmaktadır. facebook ve tweettt..

----------Eklendi @ 02:40:17 ---------- Yazıldı @ 02:30:58 ----------

Buyrun resimler..

warrose

warrose

Üye
bi sorum daha olacak bazı uygulamaları yüklerken özellikle sis halindeki widgetleri yüklemeye çalışırken şöyle bi hata veriyo ( yüklenemiyor bu bir yerleşik bileşen ) bunu merak ettim neden kaynaklanıyo acaba

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudan sistem dosyalarını etkileyecek uygulamalar ve modlar yapılmaz dosyalar koruma halinde olası bir yanlış ta telefonun donma çökme olasılığının sıfıra inmesi için yüklenmez. Sen büyük ihtimalle böyle uygulamalar yüklemeye çalışıyorsun.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Doğrudan sistem dosyalarını etkileyecek uygulamalar ve modlar yapılmaz dosyalar koruma halinde olası bir yanlış ta telefonun donma çökme olasılığının sıfıra inmesi için yüklenmez. Sen büyük ihtimalle böyle uygulamalar yüklemeye çalışıyorsun.

Yok, hack yapmamışsın ondan, uygulama yükleyemeyen arkadaşımda; installserver dosyasını C:/sys/bin içine atmalısın.