eline saglık duvar kagıtlarını cok begendim upload eder misin
tema efektini değiştiremiyorum base pkg belle effects i yüklemeye çalışıyorum dosya yolu E:Effects olsun diye bu bir yerleşik bileşen diyor napabilirm
sis olarak forumda istediğin efekt vardır...Tema effecti çok hoşuma gitti tel c6-01c7 olsa direk atacaktım .D tema effectini paylaşır mısın kardeş
Çok teşekkürler dostum, çok güzel bir cfw'ye benziyor ancak bir sorum olacak.
Telefona flash atarken telefonun kapalı ya da açık olması herhangi bir durum (farklılık) arz ediyor mu ?

Orjinal font rof2 yayınlanmıştır arkadaşım onu yüklemeni tavsiye ederim...
Orjinal font rof2 yayınlanmıştır arkadaşım onu yüklemeni tavsiye ederim...
Tek sorun o olsa gene ıyı . Orjınal tema yok kafasına göre tema koymuş açılış kapanış efektlerıde kötü beğenmedim hiç . Orjinalliği çok bozmuş birde menü düzeni berbat son olarak her şeyı klasöre koymuş en gıcık olduğum şey keşke yüklemeseydim herkes kafasına göre Cfw yapıcaksa paylaşmasın kendibe saklasın . Telefondan soğudum valla .
----------Eklendi @ 15:45:36 ---------- Yazıldı @ 15:45:06 ----------
Tek sorun o olsa gene ıyı . Orjınal tema yok kafasına göre tema koymuş açılış kapanış efektlerıde kötü beğenmedim hiç . Orjinalliği çok bozmuş birde menü düzeni berbat son olarak her şeyı klasöre koymuş en gıcık olduğum şey keşke yüklemeseydim herkes kafasına göre Cfw yapıcaksa paylaşmasın kendine saklasın . Telefondan soğudum valla .
Wifi baglanmiyo once baglaniyordu sonradan ne olduysa baglaniyo diyo yukardan asagi inen pencerede baglanamadi diyo anlamis dehilim
----------Eklendi @ 15:19:07 ---------- Yazıldı @ 15:17:01 ----------
Baglaniyo hemen ardindan baglanti yok diyo sinyol son gucte cekim var evimdeki hat yani cekmeme gibi durumda yok