Nokia C7 DustoJniK CFW V5 [111.030.0609 ] 24-02-2012 Yeni Güncelleme Sizlerle...

Sponsorlu Bağlantılar

cmbd

Üye
bir şey daha,
menü düzeni 4 3 ile diğerlerinin farkını görebileceğim resimler var mı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

cmbd

Üye
dostum tema efektlerini seviyorum ama sadece, sağ menüleri tıkladığımda çıkan dönen menüyü sevmiyorum ona bir çözümümüz var mı :) eline sağlık

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Tema içerikleri hakkında bir bilgim yok arkadaşım...

mezoart

mezoart

Üye
Nokia trailers uygulamasından vidyo izlemek istediğimde sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor, bir çözümü var mıdır acaba dostum ? Orjinal sürümde bağlanıyordu ama cfw'de bir ayarı var sanırım. :islik

cmbd

Üye
yükledikten sonra hard format attım, mesela artık ekolayzır çalışmıyor, bir de telefon açılış ve kapanışı orjinal halinde bırakmak istiyorum, onu nasıl yapabilirim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
yükledikten sonra hard format attım, mesela artık ekolayzır çalışmıyor, bir de telefon açılış ve kapanışı orjinal halinde bırakmak istiyorum, onu nasıl yapabilirim

Yükledikten sonra hard format atarsan silinir tabiki hack de silinir. Tekrar flash atman gerekiyor ... Açılış kapanışa müdaheleyi rofs3 te yapabilirsin telefon üzerinde yapamazsın diye biliyorum Tweaks programı var fakat orjinal e dönülürmü flashsız bilmiyorum..

----------Eklendi @ 13:11:04 ---------- Yazıldı @ 13:10:24 ----------

Nokia trailers uygulamasından vidyo izlemek istediğimde sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor, bir çözümü var mıdır acaba dostum ? Orjinal sürümde bağlanıyordu ama cfw'de bir ayarı var sanırım. :islik

Şu an bağlanıyorum...

baran_36

Üye
hocam menü düzeninin orjinal kalmasını istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olsanız sevinirim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Enson güncel CWF için Resimler Eklenmiştir.

bşahin

Üye
Arkadaşlar şuan yazılımı indiriyorum DustoJniK arkadaşımızın bir önceki cfw sını de kullanmıştım gayet hızlı ve stabildi yani bana yetecek derecedeydi bu yazılımda internet hızı ve bazı yeni özellikler eklenmiş yeni büsürü şey işte afilli felan milletin hoşuna gider ha bide bu tema efektini orjinalde kullandığımda bu kadarda hızlı olmuyordu hatta aralarda donma bile yapıyordu ilk cfw sinde bundan kurtuldum ve telefon biraz odunluktan çıktı kullanışı hoşuma gitmeyede başladı benım bir problemim olmaz ama olursada burda paylaşabilirim neyse eyvallah güzel olacağından eminim şimdiden teşekkürler. İyi Forumlar Arkadaşlar.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeşim eyvallah.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Widgetleri Türkçe yapalım. Ben dosyaları atayım. Müsait zamanda. :))

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ben yeni cwf de çoğunu türkçe yaptım sadece rc dosyalarını değiştirmek yetiyor kardeşim recep çünkü içerik oraya yazılıyor.... yani kolay bir iş türkçe rc dosyaları olursa sıkıntı yok :) 3g weather widget ler ajanda ve saat widgetleri ingilizce gerisi türkçe :)

bşahin

Üye
DustoJniK bak herşey tmmda bu kamera sistem hatası vermesın yeter bana onu ayarla tmmı soft atıcam hack gıdıcek onu nasıl yapıcaz sımdı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
bu sürümde kamera sistem hatası falan vermez hiçbirşey hata vermiyor :)

bşahin

Üye
bak senın bı oncekı surumunden bayağı memnundum şimdiki sürümünde bu hata çıktı soft attım şımdı kameraya gırdı ama wıdgetler gıttı ışte bıde bununla uğraşmak ıstemıyorm

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kamera hata vermemesi gerekiyor kardeşim bir işlemi eksik yapıyorsundur. Phoenixin hangi sürümü yüklü sende.