Nokia C7 DustoJniK CFW V5 [111.030.0609 ] 24-02-2012 Yeni Güncelleme Sizlerle...

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher yüklü yamalarla beraber aktif yap. Unsigned uygulamalar yükleniyor yazılım hacklidir. Sistem dosyaları korumalıdır.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
rompatcher yüklü yamalarla beraber aktif yap. Unsigned uygulamalar yükleniyor yazılım hacklidir. Sistem dosyaları korumalıdır.

Benim eklediğim rompatcher seninkinden farklıydı bende ondan olmuş olabilir o zaman.

kucukdunyam

Üye
Ben yükledim ama kameram çalışmıyor
sistem hatası diyor

mmb7982

mmb7982

Üye
kardeşim ya bu efect klasörü nerede yada şöyle sorayım farklı bi efect kullanmak isterdiğimde ne yapmam gerekiyor?

birde ekran parlaklığı için 2 adet program kurdum ama ikisindede ayarlama yapamıyorum program yapıyormuş gibi gösteriyor ama ekran parlaklığı değişmiyor.kullandığın yada tavsiye edeceğin bir program varmı?

ikiside çok önemli benim için teşekkürler...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
sorunlu bir cfw sanırım, gene iş eski sürüme kaldı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
sorunlu bir cfw sanırım, gene iş eski sürüme kaldı

Sorunlu bir CFW değil arkadaşım. İstekler farklı örneğin: kimisi çok parlak istiyor rengi kimisi orta. herkesin isteğine hitap edemezsin.

polat_ek

Üye
teşekkrrrrrrr

kucukdunyam

Üye
merhabalar, bir önerim olacaktı, müzikçalar'lar klasörden seçerek çalma işlemini yapmıyor, folder play gibi bi program klasörden mp3 çalabiliyor ama onda da, transmittir özelliği kullanılmıyor, bu fw yi yazan arkadaşlar müzik çalar için de bir eklenti yapıp, klasör seçerek çalma işlemini yapabilirlerse çok faydalı olur diye düşünüyorum,

deepsezzz

deepsezzz

Üye
şarj konusunda bilgi verebilecek varmı acaba ortalama ne kadar gidiyor şarj

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Arkadaşım dün akşam senin cfwyide denemek istedim. Hızlı gözüküyor ama hoşuma gitmeyen birkaç yer var. Menüyü nasıl eski hale getirebilirim, ayrıca senin yüklemiş olduğun oyun ve birkaç program silinemiyor, bunları nasıl silebilirim acaba.

yasarr35

Üye
teşekkürler yükledim gerçekten çok güzelde türkçe çeviri eksik gibi biraz

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim cfw guzel ve stabil ama aynı yükledign programları çok gereksiz buluyorum. Aslında kullananlar için gerçekten güzel ama ekran görüntüsünü almak için neden tane gömdün ki neyse bunlar benim düşüncem ama genede yapılan en iyi cfw bu c7 için.

Önerilerim....
1-Rompatcher hariç tüm uygulamaları kaldır ayrı bir pakette paylaş ama telefona gömme
2-türkce dil problemini yaşamamak için türkiyeye ait olan ya da almanya ya ait olan dosyalları indirmeni öneririm.
3-tema efekti yerini e: yada c:/effects yap herkes için kullanışlı olsun.
4-forumda orjinal temayı kullanan çok arkadaş var keşke değiştirmek yerine onu ekleseydin ama tema gayet güzel ben beğendim

Simdilik bu kadar kardeşim saglam bi paylaşım olmuş devamını diliyorum kendine dikkat et.

yasarr35

Üye
Menu led ışığı yok kendim attım kırmızı ledi bu seferde sürekli açık kalıyor kapanmıyor bunu nasıl çözebiliriz bi düzenleme yaparmısın cfw çok güzel stabil türkçe cevirileri felan geliştirirmisin ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli istek ve yorumları alıp ona göre daha hızlı ve sorunsuz bir CFW yapacağım. Neler olması gerektiğini siz söyleyin, en sonunda isteklere göre yazılım düzenleyip sizlere sunayım.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Gerekli istek ve yorumları alıp ona göre daha hızlı ve sorunsuz bir CFW yapacağım. Neler olması gerektiğini siz söyleyin, en sonunda isteklere göre yazılım düzenleyip sizlere sunayım.

kardeşim pm attım bu konuda bi bak istersen.

hseker

Üye
emeğine sağlık

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
En yakın zamanda Yeni bir Harikulade CFW ile karşınıza çıkacağım Hadi Kalın Sağlıcakla..

Not: yusuf_bey önerin dikkate alınmıştır kardeşim...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
En yakın zamanda Yeni bir Harikulade CFW ile karşınıza çıkacağım Hadi Kalın Sağlıcakla..

Not: yusuf_bey önerin dikkate alınmıştır kardeşim...

teşekkür ederim kardeşim dikkate aldığım için...