nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
valla dostum elopu kovunca nokianın düzelecegini sahiplerinden baska herkes biliyo galiba bu arada symbinlı teller iyi bir satış grafiği yakalayınca elop kovulacaksa haydi hepimiz symbian alalım

----------Eklendi @ 20:29:07 ---------- Yazıldı @ 20:27:53 ----------

bir symbian da sen al kampanyası baslatıyorum yarından tezi yok
öyle birşey demek istemedim sadece yüksek donanımlı symbian çıkarmazlar diyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

öyle birşey demek istemedim sadece yüksek donanımlı symbian çıkarmazlar diyorum.

yanlış anlama arkadasım espri yaptım tabii ki saygı duyuyorum fikrine ama daha dört yıl daha destek vereceklerse bence güzel bi veda ederler symbiana hatta belki bootloaderı bile acarlar

mesut1979

Üye
nokianin symbiani birakmasi sacmaliktan baska birsey degil okadar köklü bir sistemi ben olsam 2 planda tutar devam etiririm bu sistem öldürülmemeli bakiniz samsunga 1 planda androidli telefonlari cikariyor 2 ise kendi sistemi badayi.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokianin symbiani birakmasi sacmaliktan baska birsey degil okadar köklü bir sistemi ben olsam 2 planda tutar devam etiririm bu sistem öldürülmemeli bakiniz samsunga 1 planda androidli telefonlari cikariyor 2 ise kendi sistemi badayi.

ya zaten kesin bişey yok nokia yönetimi bile symbianı bırakma konusunda ikiye bölünmüş tabi biraz yıprandı bu süreçte ama kemikleşmiş hazır müşteriside azımsanamaz 2016 ya dahaçok var çok sular akar bu köprünün altından

mesut1979

Üye
ya zaten kesin bişey yok nokia yönetimi bile symbianı bırakma konusunda ikiye bölünmüş tabi biraz yıprandı bu süreçte ama kemikleşmiş hazır müşteriside azımsanamaz 2016 ya dahaçok var çok sular akar bu köprünün altından

insallah birakmaz ben gözümü symbianla actim cep telefonu dünyasina birakmak da istemiyorum nokiayi.

pRime.

pRime.

Üye
yanlış anlama arkadasım espri yaptım tabii ki saygı duyuyorum fikrine ama daha dört yıl daha destek vereceklerse bence güzel bi veda ederler symbiana hatta belki bootloaderı bile acarlar
işte vedayı büyük ihtimalle 1ghz işlemcilerle yapacaklar çünkü nokia windowslu ağır topları çıkarmadan çift çekirdekli symbianlar çıkarmaya kalkarlarsa ki bu çift çekirdek için arm11 yerine çok daha seri olan cortex veya scorpion işlemci kullanmaları demek oluyor, o zaman lumia serisi satmaz yani herkes kullanışsız bir windows almak yerine hızda uçan bir symbianı tercih edecektir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

işte vedayı büyük ihtimalle 1ghz işlemcilerle yapacaklar çünkü nokia windowslu ağır topları çıkarmadan çift çekirdekli symbianlar çıkarmaya kalkarlarsa ki bu çift çekirdek için arm11 yerine çok daha seri olan cortex veya scorpion işlemci kullanmaları demek oluyor, o zaman lumia serisi satmaz yani herkes kullanışsız bir windows almak yerine hızda uçan bir symbianı tercih edecektir

aslında bende çok emin degilim sorunda burda zaten surda 8 9 gün kalmış bütün firmalar ürünleri hakkında bazı bilgiler vermiş samsung galaxy s3 demiş htc one x ve s demiş nokiada hala ne oldugu belli degil gerekli bilgilendirmeyi yapmamış eldar murtazin bir tweet atıcakta nokiacılar bilgilencek mübarek adam nokianın basın sözcüsü sanki

pRime.

pRime.

Üye
aslında bende çok emin degilim sorunda burda zaten surda 8 9 gün kalmış bütün firmalar ürünleri hakkında bazı bilgiler vermiş samsung galaxy s3 demiş htc one x ve s demiş nokiada hala ne oldugu belli degil gerekli bilgilendirmeyi yapmamış eldar murtazin bir tweet atıcakta nokiacılar bilgilencek mübarek adam nokianın basın sözcüsü sanki

nokia'nın baş düşmanı desek daha doğru olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında şu spb firmasını ruslar almadan nokia satın alsaymış ikisi birlikte hem görsel hem performans acısından süper bi arayüz ve işletim sistemi üretebilirdi

pRime.

pRime.

Üye
spb'nin arayüzü htc sense arayüzünü hatırlatıyor bana.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
spb'nin arayüzü htc sense arayüzünü hatırlatıyor bana.

öyle demek istemedim arkadasım spb görsellikte nokiadan daha basarılı e nokiada sistem optimizasyonunda çok iyi yani rus yandex alana kadar ben nokianın yerinde olsam kaçırmazdım en azından kendi uygulama firması olurdu

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia optimizasyon çok iyi onu hak veriyom şimdiki sistemler 1ghz ile idare ederken bizmkiker 680 yetr diyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende o yüzden 1ghz ve üstü işlemciyle 512ve üstü ram koydumu tellere s^3 sistemi uçar nokiada aslında symbian hakkındaki arastırma yazılarını okuduysanız kullanıcı müdahelesine açık en kusursuz işletim sistemi ama bilmek gerekiyo yani sistemde ustalaşmak gerekiyor yoksa en ufak bir hatalı müdaheleyi symbian affetmiyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaslar bu arada nokianın yeni telefonlarından bilgiler gelmeye devam ediyor
Hollandada telefon satan TY Phone, internet sitesinde Nokia Lumia 910'ün özelliklerinin bulunduğu bir tablo yayınladı
Buna göre lumia 910 4.3.inç amoled ekran 12mp kamera 1.3mp ön kamera 1.4ghz işlemci 16gb dahili hafıza windows phone 7.5 mango yüklü olarak 1830 mah li ion bataryayla birlikte satısa sunulacakmmış en yüksek hız 21mb/s olacakmış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaslar bir bigi daha geldi lumia 900 18 marttan itibaren abd de 24 ay kontratlı 100$ fiyatla at&t tarafından ön talep toplamaya baslıycak lumia 800 yurtdışı kayıtlı olarak 1250tlye satılıyor su anda türkiyede tabi 900 gelince mutlaka düşer fiyatı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hiç bsey beklemyorum

aleranol

aleranol

Üye
Bundan birşey beklemeyen olsa olsa fandroidcidir. İos zaten kendi aleminde :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla ben en kötü ihtimal lumia 900 alıcam tabi nokia 801 803 diye piyasada dolasan teller gibi bişey çıkarmazsa

Üst Alt