nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 800-900 alırım muhtemelen.Fiyata bağlı biraz ama süper tasarımları var.Symbian'la devam etmem bir daha

bu kadar emin plmayın derim ben yinede çünkü nokiada kendi içinde symbian konusunda ikiye bölünmüş bırakalım mı diye önüzdeki aylar çok şeye gebe galiba

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Wp7'lere çok güveniyorum.Fifa 12 de dahil bayağı oyun gelecekmiş.Symbian bitti artık.

----------Eklendi @ 18:05:19 ---------- Yazıldı @ 17:59:52 ----------

Wp7'lere çok güveniyorum.Fifa 12 de dahil bayağı oyun gelecekmiş.Symbian bitti artık.

cyber

cyber

Üye
xbox oyunları wp ye port edilecekmiş. Carla ve Donna tanıtılacak mı

aleranol

aleranol

Üye
xbox oyunları şu anda wp de zaten :D ayrıca bende çok güvebiyorum wp ye kesin alıcam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar bugünü saymazsak 11gün kaldı konferansta hersey belli olur ama wp7 diyen arkadaslara bi ekleme hapayım windovs8 beta yayınlandı yani wp8 de her an gelebilir

aleranol

aleranol

Üye
o gelirsa daha da iyi :kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp kesin olarak nokia bir ivme kazandıracaktır buda nokiayı bundan sonraki adımlarında daha cesur olarak karsımıza çıkaracaktır bekleyin nokia severler güzel günler yakın çok yakın

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

mesut1979

Üye
slm,bende wp7 den baya umutluyum görünüsü ve kullanimi olsun baya hosuma gidiyor ve bide cok hizli bir sistem bu sene sonuna dogru wp8 de gelirse tadindan yenmez bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm,bende wp7 den baya umutluyum görünüsü ve kullanimi olsun baya hosuma gidiyor ve bide cok hizli bir sistem bu sene sonuna dogru wp8 de gelirse tadindan yenmez bence.
valla kardeş ben son belleliyi bekliycem illede symbian illede nokia

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Lumia 800 veya 900 olursa.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone'a ısındım ben hünkarım.Güzel işletim sistemi.Nasip olursa ilerde bir Lumia iyi olur diye düşünüyorum.

tabii ki hünkarım bekleyip görmek lazım hele bi ortaya cıksalar daha saglıklı düşünebilicez ama söylentiler bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Nokia 801-803 ya da 808

----------Eklendi @ 16:30:23 ---------- Yazıldı @ 16:29:57 ----------

Ben daha iyi bir model bekliyorum.12 mpix felan...
Resimdeki cihazı hiç beğenmedim.Lumia 800-900'de 8MP otofokuslu kamera var.Eğer oyunlarda gelirse alacağım...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Resimdeki cihazı hiç beğenmedim.Lumia 800-900'de 8MP otofokuslu kamera var.Eğer oyunlarda gelirse alacağım...

Kesinlikle wp8 piyasaya sürülmeden çok sayıda uygulama gelmiş olur.Kamera 8 iyi de hiç 12 kullanmadım,hevesim var:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesinlikle wp8 piyasaya sürülmeden çok sayıda uygulama gelmiş olur.Kamera 8 iyi de hiç 12 kullanmadım,hevesim var:D

valla hünkarım 12mp sana söyle acıklıyayım trabzonda cok güzel bi manzara yakalamıştım ben onu pcden çıkartıp çercelettim istanbulda memleket hasretini dindirir diye bide salonun duvarına astım vay arkadas asmaz olaydım hergelen misafir tablo zannedip resmen hediye etmemi istedi hanımda en sonunda birisini kıramayıp verdi benim sanat harikasını diyecegim o ki telefonda foto demek n8 demek hünkarım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
valla hünkarım 12mp sana söyle acıklıyayım trabzonda cok güzel bi manzara yakalamıştım ben onu pcden çıkartıp çercelettim istanbulda memleket hasretini dindirir diye bide salonun duvarına astım vay arkadas asmaz olaydım hergelen misafir tablo zannedip resmen hediye etmemi istedi hanımda en sonunda birisini kıramayıp verdi benim sanat harikasını diyecegim o ki telefonda foto demek n8 demek hünkarım

Ben de bunu istiyorum hünkarım.Hele o 12 mpixin videoları çok güzel olur.Güzel bir manzarada...

mesut1979

Üye
valla kardeş ben son belleliyi bekliycem illede symbian illede nokia

symbian benimde hosuma gidiyor ama son zamanlarda ne uygulama cikiyor ne birsey gittikce dahada kötülesiyor symbian uygulama yönünden o yüzden ilerleyen zamanda wp 8 ciktiginda düsünüyorum almayi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
symbian benimde hosuma gidiyor ama son zamanlarda ne uygulama cikiyor ne birsey gittikce dahada kötülesiyor symbian uygulama yönünden o yüzden ilerleyen zamanda wp 8 ciktiginda düsünüyorum almayi.

WP8 benim de aklıma yattı...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resim konusunda n8le çektiğim fotoları pcde zoomlayınca ortaya cıkan ayrıntılar beni cezbediyo
symbiana gelince önümüzdeki aylarda çıkması muhtemel nokialarda öyle donanımlardan bahsediliyorki o donanım ve performansa sahip telin yüksek satış rakamlarıda gözönünde bulunduruldugunda hiçbir oyun ve uygulama firması kayıtsız kalmaz bişeyler cıkar diye düşünüyorum

Üst Alt