nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Nerde samsung :D

1- Galaxy s3 tanıtılacak
2- 3D görüntü sunacak mı ?
3- Hd 1080p 12mpx kamera
vs.vs

:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nerde samsung :D

1- Galaxy s3 tanıtılacak
2- 3D görüntü sunacak mı ?
3- Hd 1080p 12mpx kamera
vs.vs

:D

samsung un s sinden anlamam dostum bi s2ye niyetlendim ısınamadım almadım

FlaxLy

FlaxLy

Üye
bakarız artık olmazsa ikisinide alırım yeterki yeterki verdigim parayı haketsin

1- Android işlemci. 2GHZ - 2GB RAM vs.vs
2- 12mpx 1080p Hd kamera
3- 7mm incelik.
4- 3D görüntü sunacakmı belirsiz daha.
5- Android uygulama oyun vs.vs

Isınmaman münkün değil. Ama eksikleri mevcut :

Nokia gibi dosya yöneticisi yok. Benim için çok önemliydi ama malesef :D

vs.vs. Gelde ısınma :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

1- Android işlemci. 2GHZ - 2GB RAM vs.vs
2- 12mpx 1080p Hd kamera
3- 7mm incelik.
4- 3D görüntü sunacakmı belirsiz daha.
5- Android uygulama oyun vs.vs

Isınmaman münkün değil. Ama eksikleri mevcut :

Nokia gibi dosya yöneticisi yok. Benim için çok önemliydi ama malesef :D

vs.vs. Gelde ısınma :D

bu saydıkların kulaga baya hoş geliyo ama benim bazı şüphelerim var şöyleki bu kadar büyük ekran yüksek konfigürasyon ve sanal makine kullanmak zorunda olan androidle bu telefona 3000mah batarya koymaları lazım helede benim kullanım şeklimi düşünüyorum yetmeyebilir

FlaxLy

FlaxLy

Üye
bu saydıkların kulaga baya hoş geliyo ama benim bazı şüphelerim var şöyleki bu kadar büyük ekran yüksek konfigürasyon ve sanal makine kullanmak zorunda olan androidle bu telefona 3000mah batarya koymaları lazım helede benim kullanım şeklimi düşünüyorum yetmeyebilir

%100 Katılıyorum kardeşim. :oke: Bu özelliklerle s3 batarya fazla dayanmaz. Dediğin gibi 3000-4000mah kullanmak zorunda. Biraz kullanıma bağlı ama ben fazla kullanmayacaksam gidip ultra özellikli s3 neden alıyım ki. Ama samsung nokia gibi malzemeden çalmaz. Yapar güzellik. Hem daha tam belli değil. Bakarsın 3000mah batarya kullanır :D

_ardaa

_ardaa

Üye

0 Katılıyorum kardeşim. :oke: Bu özelliklerle s3 batarya fazla dayanmaz. Dediğin gibi 3000-4000mah kullanmak zorunda. Biraz kullanıma bağlı ama ben fazla kullanmayacaksam gidip ultra özellikli s3 neden alıyım ki.
Ama samsung nokia gibi malzemeden çalmaz. Yapar güzellik. Hem daha tam belli değil. Bakarsın 3000mah batarya kullanır :D

Şu kırmızı olarak işaretlediğim kısmına katılmıyorum apple dahil bütün firmalar malzemeden çalarken nokia tam tersi en kaliteli ve en önemlisi %100 geri dönüşümlü malzeme kullanır, nokia'nın en sevdiğim tarafı bu işte tüm malzemeleri doğa dostu %100 geri dönüşümlüdür.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Şu kırmızı olarak işaretlediğim kısmına katılmıyorum apple dahil bütün firmalar malzemeden çalarken nokia tam tersi en kaliteli ve en önemlisi %100 geri dönüşümlü malzeme kullanır, nokia'nın en sevdiğim tarafı bu işte tüm malzemeleri doğa dostu %100 geri dönüşümlüdür.

Pardon. Farkındayım. Özürdilerim. :ağlarım:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bugün kactane firma kamerasında carll zeiss lens kullanıyo dimi lenste tartışmasız dünyanın bir numarasıdır artı n8in anotlanarak mukavemeti artırılmış alüminyum kasası cep telefonlarında ilk defa kullanılan bir ileri materyal işleme teknigiyle üretilmiş kasası hiç bir telde yok tabii bu kasanın en pahalı boyama tekniklerinden teflon kaplı oldugunuda belirtelim

mesut1979

Üye
eger android alacaksam hayatta samsung almam 1. kalite bes para etmez tüm plastik eline aldigin zaman telefon hic yok gibi, 2. samsung cikardigi telefonlara 1-1.5 yil sonra gücellemeleri kesiyor bakiniz samsung galaxy s serilerine android 4.0 dan yararlanamayacaklar onun icin samsungla isim olmaz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki veya üç ay daha bekliycem en çok nokianın 801 803 ve 808 modellerini görüp nokiaya tamam veya devam diycem nokia olmazssa htc one x veya iphone5 i bekliycem

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
eger android alacaksam hayatta samsung almam 1. kalite bes para etmez tüm plastik eline aldigin zaman telefon hic yok gibi, 2. samsung cikardigi telefonlara 1-1.5 yil sonra gücellemeleri kesiyor bakiniz samsung galaxy s serilerine android 4.0 dan yararlanamayacaklar onun icin samsungla isim olmaz.
Custom rom desteği sonsuz :eller:

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
aleranol

aleranol

Üye

0 Katılıyorum kardeşim. :oke: Bu özelliklerle s3 batarya fazla dayanmaz. Dediğin gibi 3000-4000mah kullanmak zorunda. Biraz kullanıma bağlı ama ben fazla kullanmayacaksam gidip ultra özellikli s3 neden alıyım ki. Ama samsung nokia gibi malzemeden çalmaz. Yapar güzellik. Hem daha tam belli değil. Bakarsın 3000mah batarya kullanır :D
Kardeşim bırak ona 300 mah bataryayı model uçak pili takacan ona 11.1 watt 9000 mah falan :D
iki veya üç ay daha bekliycem en çok nokianın 801 803 ve 808 modellerini görüp nokiaya tamam veya devam diycem nokia olmazssa htc one x veya iphone5 i bekliycem
o telleri alana kadar LUMİA ailesine merhaba de
Lumia 800-900 alırım muhtemelen.Fiyata bağlı biraz ama süper tasarımları var.Symbian'la devam etmem bir daha
Haklısın symbian dan ayrılıp yükselecek olan bir sisteme geçmek daha mantıklı geliyor insana :D

mesut1979

Üye

Asıl kat kat daha iyi olur custom romlar.Ics şu an Galaxy S için var.

yaw tamam bizlerde yani symbianda iyi oluyor ama androidde öyle degil onlarda biraz sorunlu oluyor bazi fonksiyolari calismayabiliyor istersen bir arastir derim, birde custom rom ile nereye kadar gideceksin iyi rom bulacan yükleyecen adam belki 1sene sonra birdaha cikarmayacak rom digerleride is yapmassa ne yapacan ozaman benden sana tavsiye hic bir zaman custom romlara güvenerek yolla cikma

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Kardeşim bırak ona 300 mah bataryayı model uçak pili takacan ona 11.1 watt 9000 mah falan :D
[/FONT]
o telleri alana kadar LUMİA ailesine merhaba de

Haklısın symbian dan ayrılıp yükselecek olan bir sisteme geçmek daha mantıklı geliyor insana :D[/QUOTE]

zaten bende mesajımda bellirttim arkadaslar nokiayı bekliyorum cıkacak modelleri görüp ona göre karar vericem mwc 2012de nokia fırtınalar estirecek modeller tanıtması lazım öylede tahmin ediyorum ama yine hayal kırıklığı yasarsam son hayal kırıklığı olur nokianın verdiği

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
pRime.

pRime.

Üye
neden böyle düşündün merak ettim
eğer çok yüksek donanımlı bir symbian çıkarırlarsa lumia serisi yerine milyonlarca n8 halefi satılır ve symbian yine gözde olur. sonrasında ise işten kovulmuş bir elop görebilirsiniz.

----------Eklendi @ 20:27:11 ---------- Yazıldı @ 20:21:35 ----------

Ama samsung nokia gibi malzemeden çalmaz.
malzemeden çalıyor nokia doğru ya iyi hatırlattın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

eğer çok yüksek donanımlı bir symbian çıkarırlarsa lumia serisi yerine milyonlarca n8 halefi satılır ve symbian yine gözde olur. sonrasında ise işten kovulmuş bir elop görebilirsiniz.

valla dostum elopu kovunca nokianın düzelecegini sahiplerinden baska herkes biliyo galiba bu arada symbinlı teller iyi bir satış grafiği yakalayınca elop kovulacaksa haydi hepimiz symbian alalım

----------Eklendi @ 20:29:07 ---------- Yazıldı @ 20:27:53 ----------

bir symbian da sen al kampanyası baslatıyorum yarından tezi yok

Üst Alt