Telefona CFW Çıkarmanın Zorlukları [Gir Sende Öğren :D]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefona CFW Çıkarmanın Zorlukları [Gir Sende Öğren :D]
Bir telefona CFW hazırlarken karşılaştığımız zorlukları ve üyelerin yorumlarını yazalım. Gülme krizi geçireceğiz :ehe

- Bir telefona CFW yapıyorum. Herşey mükemmel Telefon taş gibi açılıyor her fonksiyonu sorunsuz. CFW'yi upload yapıyorsun, üyeden gelen cevap: 'Abi Telefon yönetimine girilmiyor'. Bir bakıyorum: 'Ana! Gerçekten girmiyor, nasıl gözümden kaçmış. Gelde baştan başla' :ehe

- CFW konusu açmışım her türlü rehberliği yapmışım. CFW yüklemek isteyen biri istediği herşeyi bulabilir ve rahatlıkla yükleyebilir. Gelen bir yorum: 'Abi JAF'la nasıl atıcaz bu CFW'yi?' :d:

- CFW konusunda 5800'ın linki büyük harflerle yazıyor. Üyenin yorumu: 'Herşey çok güzel tebrik ederim, 5800 içinde çalışma yapar mısın?' :kop:

- CFW konusunda flashlama ile ilgili herşeyi açıklamışım. Üyenin yorumu: 'Abi çok yazı var herşey çok karışık. Bilgisayarıma teamviewer ile bağlanıp yapar mısın?' :D

- 3 gün gece gündüz N97 klavye sorunlarıyla uğraşıyoruz. Konuda cevaplar havada uçuşuyor. En sonunda çözüm bulunuyor. Üyenin yorumu: 'Allah razı olsun. Yanlız klavyede sorun var onuda düzeltirseniz sevinirim.' :aha:

- CFW'nin çıkış tarihi konuda yazıyor. Hatta en son bir önceki mesajda başka bir üyeye ne zaman çıkacağını yazmışım. Bir üyenin cevabı: 'sp2 nezaman cikar bilgi vere bilirmisin' :kop2:

En sinir edici yorum:

- Sen kendini yazılımcı mı sanıyorsun?

:kop2:

• Beğen
Tepkiler: hamdi9393

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aynen yaa sinir oluyorum bu durumlsravalla insanın sabrını acayip zorluyo bu durum :D

----------Eklendi @ 23:16:03 ---------- Yazıldı @ 23:14:02 ----------

hele şu teamwiewer ya...nasıl kullanılacağını öğrendim bağlandım çocuğun pc ye ulan 5 kez denedik aynı hatayı veriyo çıldıracak gibi olmuştum :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aynen yaa sinir oluyorum bu durumlsravalla insanın sabrını acayip zorluyo bu durum :D

----------Eklendi @ 23:16:03 ---------- Yazıldı @ 23:14:02 ----------

hele şu teamwiewer ya...nasıl kullanılacağını öğrendim bağlandım çocuğun pc ye ulan 5 kez denedik aynı hatayı veriyo çıldıracak gibi olmuştum :D

O yüzden özelden destek vermiyorum :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
Sabah 6 gibi otobüste okudum kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi :kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Değil mi :kop:

Astrosman

Astrosman

Üye

Mert045

Mert045

Üye

anılbaran

anılbaran

Üye
alıştık biz aylardır :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zorlada olsa alıştırdılar :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
:kop: Allah kolaylık versin ne diyelim :kop:

fnldstntn

Üye
Konuyu tam okumadan direk yorum uspıyorlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Traji-komik bir olay :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konuyu tam olarak okumazlar bir yeri atlarlar sonra vay efendim neden bozuldu telefonum neden çalışmıyor..

Aynı şeyi onunla birlikte sende kullanıyorsun sende bir sorun yok ama adamda var.. gel de çöz hadi sorununu..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir de 'çok yazı var' demezler mi :ehe. Yaptıklarının çok ciddi bir iş olduğunu bilmeyenlerde var maalesef.

İncİnat

İncİnat

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye
C6-01'ime kavuşunca bende başlarım bu CFW işlerine :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayırlısı oldusn şimdiden ;)

Hasan

Üye
beyler bu CFW ne demek

SHS

SHS

Üye
Bir telefona CFW hazırlarken karşılaştığımız zorlukları ve üyelerin yorumlarını yazalım. Gülme krizi geçireceğiz :ehe

- Bir telefona CFW yapıyorum. Herşey mükemmel Telefon taş gibi açılıyor her fonksiyonu sorunsuz. CFW'yi upload yapıyorsun, üyeden gelen cevap: 'Abi Telefon yönetimine girilmiyor'. Bir bakıyorum: 'Ana! Gerçekten girmiyor, nasıl gözümden kaçmış. Gelde baştan başla' :ehe

- CFW konusu açmışım her türlü rehberliği yapmışım. CFW yüklemek isteyen biri istediği herşeyi bulabilir ve rahatlıkla yükleyebilir. Gelen bir yorum: 'Abi JAF'la nasıl atıcaz bu CFW'yi?' :d:

- CFW konusunda 5800'ın linki büyük harflerle yazıyor. Üyenin yorumu: 'Herşey çok güzel tebrik ederim, 5800 içinde çalışma yapar mısın?' :kop:

- CFW konusunda flashlama ile ilgili herşeyi açıklamışım. Üyenin yorumu: 'Abi çok yazı var herşey çok karışık. Bilgisayarıma teamviewer ile bağlanıp yapar mısın?' :D

En sinir edici yorum:

- Sen kendini yazılımcı mı sanıyorsun?

komikmiş :ehe

Allah sabır versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt